Watch Dogs 2 - Kiszivárgott információk

Szerző: xoki | 2016. June 08. | hír | 7 hozzászólás

Gondolom mindenki emlékszik még az első rész bejelentése utáni lázra, mindenki csak arról beszélt. Lényegében állandóan reflektorfényben volt a Watch Dogs. Eljött a megjelenés napja, sokaknak tetszett, sokaknak nem, de a játékosok kimagasló többsége csalódott benne. Mindezek ellenére a játék így is elég bevételt hozott, sikeresnek volt mondható. A Ubisoft nem tétovázott sokat, ugyanis elég régóta tudni, hogy készül a következő rész. Fel van adva a lecke a fejlesztőknek, ugyanis a játékosokat az első rész okozta csalódottság után csak egy nagyon jó, kidolgozott résszel tudják kárpótolni.

Lassan hagyomány lesz abból, hogy nagyobb címek esetében nem kell az E3-ig várnunk ahhoz, hogy kisebb-nagyobb információkat tudjunk meg a játékkal kapcsolatban. Nos, ez a Watch Dogs folytatásánál sincs másként.

Többek között megtudtuk, hogy egy új főszereplőt kapunk, a játék helyszíne San Francisco lesz, a megjelenése pedig november 15-én esedékes. Egy idő előtt előbukkanó marketing anyagból derült ki mindez, amelyet meg is erősít egy szintén idő előtt felbukkanó Twitch reklám, amelyet már gyorsan, frissen eltávolítottak minden videó megosztóról.

A leleplezés ma fog megtörténni, és biztos, hogy majd a Ubisoft E3 sajtókonferenciáján is láthatjuk majd.

Reveal Trailer: Link

Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Watch Dogs 2
Megjelenés: 2016. November 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Watch Dogs avatar
davejam

Pc-re is meg fog jelenni. Latolgatások vannak az árat illetően, de maga a játék, vagy is a "Standard Edition" úgy ~15.000 forint körül lesz. A többi kiadás, mint a Deluxe, Gold, San Francisco, Wrench JR Robot és a The return of Dedsec kiadások ~20-46.000 között lesznek.
0
0
0
0
no avatar
Hát nem is tudom... jó, hogy lehet majd egy csomó járművet és eszközt buherálni, de ez a stílus nem igazán illik a játékhoz, aztán ki tudja... mondjuk az Ubisofttól nem igazán várok sokat most sem...
0
0
0
0
davejam avatar
Hogy megkaptam az uj alaplapot ez a játék menni fog. Kérdés mennyibe fog kerülni és Pc-re ki-e adják
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Itt is az lesz majd, hogy a videóban, mikor bemutatják a játékot, akkor nagyon szépen fog kinézni a játék és mikor kijön a game, akkor meg megint butított lesz a grafika, ami mellé optimalizálatlanság is járni fog.
Köszi uborkaszoft.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Engem nem nagyon érdekel,az első része se tetszett 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció