Új Mass Effect: Andromeda információk és trailerek érkeztek

Szerző: xoki | 2016. November 07. | hír | 2 hozzászólás

Ma van az N7 nap, ezért a Bioware, ahogy azt ezen a napon mindig is szokta, folyamatosan új információkat és trailereket tesz közzé a Mass Effect univerzummal kapcsolatban, jelen esetben a közelgő Mass Effect: Andromedáról.

A játék új cinematic trailere sajnos nem tartalmaz játékmenetet, de annál több nagy űrlényt.

Az N7 nap az „Orientation Briefing” videóval folytatódott, amely felvezeti a 600 éves utazást az Andromeda galaxis környékére. A rossz hír az az, hogy egyirányú utazásról van szó, a jó hír viszont, hogy rengeteg barátot vihetünk magunkkal. Ez az új trailer arra is választ ad, hogy mikor játszódik a játék története. Nem sokkal a második rész után veszi kezdetét, 2185-ben. Ebben az évben játszódik a Mass Effect DLC-je, a Lair of the Shadow Broker is.

A legnagyobb, eddig nem ismert bejelentés a társaink lojalitásával kapcsolatos. A Mass Effect második részében például a történet fontos részét képezték társainak és a küldetéseik, amelyek a játék végére is kihatással voltak. Az Andromedában ezek a küldetések sokkal opcionálisabbak lesznek, és akár a fő sztori után is elvégezhetjük őket. A történettel és küldetésekkel kapcsolatban még kiderült, hogy sok felfedezni váró terület vár majd ránk, de a mellékküldetések bármit magukba foglalhatnak, amit el tudunk képzelni.

Abban biztosak lehetünk, hogy az elkövetkező hetekben még több új információt fognak megosztani velünk a fejlesztők.

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Erre nagyon kivancsi leszek, profi egy jatek lesz 😃
0
0
0
0
blastwave avatar
Várjuk! Remélhetőleg játszható lesz...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció