Menu
Új Mass Effect: Andromeda információk és trailerek érkeztek
Szerző: xoki, 2016. november 07., hír

Ma van az N7 nap, ezért a Bioware, ahogy azt ezen a napon mindig is szokta, folyamatosan új információkat és trailereket tesz közzé a Mass Effect univerzummal kapcsolatban, jelen esetben a közelgő Mass Effect: Andromedáról.

A játék új cinematic trailere sajnos nem tartalmaz játékmenetet, de annál több nagy űrlényt.

Az N7 nap az „Orientation Briefing” videóval folytatódott, amely felvezeti a 600 éves utazást az Andromeda galaxis környékére. A rossz hír az az, hogy egyirányú utazásról van szó, a jó hír viszont, hogy rengeteg barátot vihetünk magunkkal. Ez az új trailer arra is választ ad, hogy mikor játszódik a játék története. Nem sokkal a második rész után veszi kezdetét, 2185-ben. Ebben az évben játszódik a Mass Effect DLC-je, a Lair of the Shadow Broker is.

A legnagyobb, eddig nem ismert bejelentés a társaink lojalitásával kapcsolatos. A Mass Effect második részében például a történet fontos részét képezték társainak és a küldetéseik, amelyek a játék végére is kihatással voltak. Az Andromedában ezek a küldetések sokkal opcionálisabbak lesznek, és akár a fő sztori után is elvégezhetjük őket. A történettel és küldetésekkel kapcsolatban még kiderült, hogy sok felfedezni váró terület vár majd ránk, de a mellékküldetések bármit magukba foglalhatnak, amit el tudunk képzelni.

Abban biztosak lehetünk, hogy az elkövetkező hetekben még több új információt fognak megosztani velünk a fejlesztők.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
blaxphoenix avatar
2 éve | 2016. 11. 10. 10:33:27
#
Erre nagyon kivancsi leszek, profi egy jatek lesz :D
blastwave avatar
2 éve | 2016. 11. 08. 23:23:14
#
Várjuk! Remélhetőleg játszható lesz...


Lite versions: