Ingyenes lesz minden Titanfall 2 pálya és játékmód DLC

Szerző: xoki | 2016. June 21. | hír | 8 hozzászólás

A Respawn berkein belül készülő robotzúzó játék folytatása volt az egyik nagy leleplezés az E3-on, amely elődjével ellentétben egyjátékos kampány módot is tartalmazni fog.

Kiderült, hogy minden pályacsomag és játékmód DLC mindenki számára ingyenes lesz. Ennek fő oka, hogy nem szeretnék szétválasztani a játékosokat aszerint, hogy ki melyik többjátékos pályát vette meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek majd fizetős letölthető tartalmak.

Vince Zampella társalapító kifejtette bővebben, hogy miért is döntöttek így. Elmondása szerint nem szeretnék különválasztani a játékosokat vagy akármilyen előnyt biztosítani azoknak, akik többet költöttek a játékra. Ennek tudatában pedig senki nem érzi majd becsapottnak magát, miután kifizette a vételárat, mivel teljes verzió birtokába jut, amely a későbbiekben bővül majd. A fizetős DLC-k csak különböző dekorációkat vagy ahhoz hasonló tartalmat hoznak majd magukkal. Teljesen rajtunk áll, hogy befektetünk-e rájuk, avagy sem, mivel nem fog hátráltatni bennünket, ha nem birtoklunk egyet sem. Lássuk be, ez egy jó hozzáállás az EA részéről.

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án esedékes.

Titanfall 2
Titanfall 2
Titanfall 2
Megjelenés: 2016. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ajax avatar
Tuhajohn: Igazából lassan minden BF4 és Hardline DLC ingyenes lesz. 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
"Elmondása szerint nem szeretnék különválasztani a játékosokat vagy akármilyen előnyt biztosítani azoknak, akik többet költöttek a játékra."
Battlefield épp az ellenkezője.
0
0
0
0
winrar avatar
Azért egy Battlefield 1-nél nem merik ezt eljátszani 😆.
0
0
0
0
no avatar
mivan? belátták hogy gerinctelenség amit csinálnak? lol
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
csak nem észhez tért az EA ? 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció