CD Projekt RED konferencia infók: RED Kit, Cyberpunk 2077...

Szerző: HeyJoe-PCRPG-HUN | 2012. October 18. | hír | 0 hozzászólás

Az új, készülőben lévő játékuk, a Cyberpunk 2077 már saját honlapot és vele együtt Facebook oldalt, valamint Twitter-es infó csatornát és YouTube oldalt is nyitott ezzel egy időben és várják a kíváncsi látogatókat, rajongókat, ahol időnként ismét új infó morzsákat kaphatunk erről az idáig igen érdekesnek ígérkező új játékukról, alkotásukról.

A Cyberpunk 2077 honlapja: Link
Innen végeredményben a játékkal kapcsolatos összes, fentebb már felsorolt hivatalos oldaluk elérhető. Ezenfelül kaptunk máris néhány nagy felbontású képet, köztük egy vadiújnak számítót is, amit előzőleg még sehol nem publikáltak, íme:

Az oldalon még található a játékkal kapcsolatos bloguk is, ahol szintén plusz infókat tudhatunk meg a készülőben lévő alkotásról, annak projektjéről.

Ott kiderül, hogy egy olyan nagyszabású cyberpunk játékot kovácsolnak nekünk, ami a papír és toll alapú, klasszikus szerepjátékok hangulatát, ill. szabadságát igyekszik majd visszaadni, annak mechanizmusát, játékmenetét. Már amennyire a technikai megkötöttségek mellett ez persze lehetséges PC-n, videojáték formájában.
A Cyberpunk 2020 c., 1990-ben publikált alkotást vették hozzá alapul, aminél jobb választásuk talán nem is lehetett volna.

Én a konferenciáról lemaradtam, de az ingyenes fejlesztői programról, a RED kit-ről is szó volt benne, bemutatták a működését az élő közvetítés során.

A Cyberpunk 2077-es játék bejelentése mellett a Mac támogatásuk bővítése, a saját, GOG.com-on értékesített játékaikra, ami még nagy hír volt az élő közvetítés alkalmával.

Néhány játék név, főleg retrósabb játékok, azaz kb. 10-20 éves klasszikusokról van szó, de ezeken felül pl. a Witcher 2 is megkapta a Mac támogatását már! ;)

"...classics like Simcity 2000, Crusader: No Remorse, Little Big Adventure, Theme Hospital mix with Anomaly Warzone Earth, Tiny & Big: Grandpa’s Leftovers, Botanicula, The Witcher 2: Assassins of Kings. Speaking of monster-hunter Geralt and The Witcher 2, the Enhanced Edition of this award-winning mature fantasy RPG was released on Mac just today and is available on GOG.com..."

A Witcher 2 Mac-es előzetese:

Végezetül a mai CD Projekt RED hírözönbe még a 2 korábbi, eddig publikált képek a Cyberpunk 2077-ből, ha valaki eddig kihagyta volna véletlenül ezeket a képeket:


Plusz aki lemaradt az élő közvetítésből, a korábban is már megtekinthető Cyberpunk játék első bemutatójának a felvétele, ha valaki utólag szeretné bepótolni, megnézni:

EXTRA:Felkerült egy rövidebb videó is, csak a RED Kit-ről, arról, hogy hogyan is készítsünk a Witcher 2 engine-nel kalandot, íme:

Ez végül is majd 2013 elejétől lesz elérhető bárki számára ingyen és készíthetünk vele akár nagyszerű modokat is a Witcher 2 játékhoz, világához, mint pl. lehet azt tenni a SKYRIM esetében a Creation Kit-tel!

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció