Assassin's Creed​ Origins: magas CPU-használat a Denuvo miatt?

Szerző: xoki | 2017. October 30. | hír | 17 hozzászólás

Úgy tűnik, a Ubisoft kalózkodás ellen használt védelme sok felhasználónál magas CPU-használatot eredményez az Assassin's Creed-széria legújabb részénél.

A Ubisoft a Denuvo mellett VMProtectet is használ, amely sok felhasználó szerint további 30-40% CPU kihasználtságot eredményez. Az új védelemre természetesen a crackerek miatt volt szükség. A legtöbb Denuvo védelemmel ellátott játékot napokon belül feltörik, de sok esetben már 1 napra sincs szükség. Ezek alapján érthető a további védelem hozzáadása, de ha ennek a CPU-kihasználtság növekedése az ára, akkor bizony nem fogja jó fényben feltüntetni a céget. Már most sokan panaszkodnak a jelenségre Steamen, Redditen és más platformokon is.

A fentiek igazságtartalmára kizárólag akkor derül fény, ha maga a Ubisoft nyilatkozik erről vagy ha játékot feltörik, illetve eltávolítják a védelmét, ezért egyelőre nem lehet biztosra megmondani, mi igaz mindebből.

Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Megjelenés: 2017. October 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Szerintem kurva nagy szemétség egy védelem miatt ekkora gépigényt generálni... pofám leszakadna...
0
0
0
0
AshenOne18 avatar
Ez a DENUVO megy már mindenhol.Egyébként igen,minden torrentező rémálma,ha a kedves kiadók DENUVO védelmet tesznek a játékra.
Minek a denuvo?
A játékfejlesztőknek sem volt filléres mulatság kifejleszteni az AC Originst,hogy mondjak egy példát,de egyetlen játék sem volt 10fillér.
Ezek után természetesen hasznot szeretnének húzni ezen játékok eladásából.Ez persze úgy nem megy ha mindig mindenki torrentezik.
Ezért,mivel nem minden országban büntetik a torrentezést mint pl Magyarországon,különböző negatív dolgokkal ruházzák fel a játékokat a "kalózok" számára.
Egy nagyon egyszerű lépést kell megtennie mindenkinek,csak pénz kérdése,ami nem mindegy.
A CPU-t ettől még továbbra is terhelni fogja a játék,de sokat segít ha egy b*szó hűtőt veszünk a processzorra. 😀
0
0
0
0
Thessgk avatar
Aztán mire jó ez a Dedóvó 😂 , akarom mondani Denuvo , az összes denuvos játékot feltörik... vagy az az 1 hónap (jobb esetben ha nem 1 hét vagy nap :/ 😜 ) ennyit számít?
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@Thessgk: Legalább úgy lenne,hogy mondjuk 1 hónapig nem törik fel.Addig aki akarja úgy is megveszi,aki meg nem az nem.Végre leszállnának a témáról mert már mindenhol ez megy.Kicsit unalmas már,de még a torrent oldalon is azt szidják aki letölti. 😃 Komolyan már több mint nevetséges.
0
0
0
0
Thessgk avatar
@santakigyo: Volt itt egy cikk arról hogy a kalózkodás miben befolyásolja a vásárlásokat, aminek van alapja. Például nekem is vanna játékaim steam en amiket nem 1x játszottam ki tört verzióval. A crackereket nem érdekli álltalában hogy mennyi ideig volt kint a játék, sőt ellenkezőleg, nekik ez egy kihívás amit szinte versenyszerüen űznek, ki tör fel egy aaa t hamarabb. Van igazság abban amit mondasz, de egy eredeti játék vásárlását (nem szürke oldalakon!) kevesen engedhetik meg maguknak, ez tény. Így ha az 1 hónap alatt ugyanannyian vennék meg mint akik eredetileg is vették volna. És amit még érdekesnek találok hogy MO. miért nincs a szegényebb országok között steam en ? 😞
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
darkstreet89 avatar
Földön te vagy az egyetlen ember, akinek nem terheli a játék a prociját. Csoda egy masinád van néked..
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@darkstreet89: Ördögi szerkezet !

https://img3.telestar.fr/var/telestar/storage/images/media/images/2015/photos/2015-01-19-les-visiteurs-3-decouvrez-le-casting-en-photos/christian-clavier/701105-1-fre-FR/Christian-Clavier_width1024.jpg
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Úgy csinálnak itt páran mintha 10 évvel ezelőtt nem lett volna warez. Akkor is megoldották valahogy a kiadók, pedig akkoriban nem voltak ilyen DRM-ek. Egyszerűen jó játékot kell csinálni, és megveszik az emberek. Persze így könnyebb, inkább kib*sznak még azokkal is akik megveszik az egyébként mikrotranzakciókkal, bugokkal teli játékot, nem is olcsón. Bár az Origins ahogy hallottam még úgy ahogy nem is sikerült olyan rosszul, de itt nem csak erről van szó..
0
0
0
0
no avatar
Na de mi lesz ha feltörik? 😃
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@marcivok: Akkor lekerül a védelem a warezosoknak köszönhetően ami a warezosok miatt került fel 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Köszönjétek a sok hekker betyárnak. Spoiler!
nekem speciál hibátlanul fut a 7700K -n (max 65°), úgy hogy tőlem aztán pöröghet a denuvo ahogy akar 😃
0
0
0
0
💬 3
botmunpls avatar
@Moon_Breaker: Egyébként egy 4. generációs i5 procival is a kihasználtság csoda ha eléri a 70%-ot "korrekt" felbontáson...aki meg gamer gépbe fektet nyilván van akkora procija, hogy meg se kottyanjon neki egy denuvo.
0
0
0
0
susguy avatar
@Moon_Breaker: Nem ők tehetnek arról, hogy balfaszok a fejlesztők 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
@Moon_Breaker: Jó neked. Nekem proci limites. Néha 100% pörög szegenyke.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Szóval. Védi a játékot (bevételt), hogy utána jól kib.sszanak azzal, aki a bevételt viszi.. Értelek én ubifos üzletpolitika 😃
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció