Paragon - Terra Bejelentés Trailer

Gépigény.hu | 2017. December 12. | videó | 6 hozzászólás
Paragon
Paragon
Paragon
Megjelenés: 2016. March 18. (PC)
Műfaj:
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
Ez is csak egy sokadik "hű de fantasy" páncélos rpg lesz... Már kezdtem örülni, hogy mostanában valami egyedit is akarnak majd csinálni a fejlesztő cégek. Ott volt a FC Primal, a BF1, AC Origins, stb... Őskor, 1. VH, ókori Egyiptom... Ezek végre olyan milliőt adnak a játékoknak amik nem megszokottak. Frissek. Nem is értem, hogy miért kell mindig előrukkolni egy ilyen 2 méteres cirádás-kardos játékkal. A fantasy világ fantasy szörnyei ellen. Az életben nem lesz sikeres mert sablonos. Ezzel a hajóval kb elment a Final Fantasy anno. Leszögezném, hogy itt egyéni véleményről van szó. Nem akarok megsérteni senkit akinek ez a műfaj bejön.
0
0
0
0
💬 5
Tyrion Lannister avatar
@tivike: Egyrészt ez nem egy RPG. Másrészt a hősök többsége nem ilyen design alapján született.



Meg például az első világháború mióta ötletes, vagy friss? És attól, hogy nem minden játék egyedi, miért jelentené ez azt, hogy más fejlesztő cégek ne akarnának egyedi dolgokat készíteni?
A sikerességről meg annyit, hogy a legkevésbé ezen múlik. Ha el tudnak jutni egy bizonyos réteghez, akkor teljesen mindegy, mennyire sablonos (lásd CoD eddig az évig).
Ezt nem kötözködésnek írom, és nem is vagyok egy nagy rajongója ennek a játéknak, de azért utánanézhettél volna pár dolognak, mielőtt unalmas RPG-nek címeztél volna egy MOBA-t.
0
0
0
0
tivike avatar
@Tyrion Lannister: Jól van bogyóka, örülök, hogy kiragadtad a mondanivalóm lényegét! 😀 Moba... 😃
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@tivike: Egy kicsit utánanézhetnél mielőtt írsz róla. Nem rpg, és nem fantasy, legfőképp nem ilyen a design alapból.
Egy elég egyedi ötletnek indult, tps moba játék, csak a Smite előbb jelent meg. Mellesleg classic moba felépítményhez képest is vannak benne egyedi megközelítésű dolgok.
Ezek után szintén kérdezném, hogy amúgy az a BF1 mitől egyedi? Nagyon sokat játszok vele, de minden, csak nem egyedi. Szép, meg wow, első VH, de egyszerű multira épülő fps...
Egyébként ha szereted a moba játékokat, nagyon ajánlom, hogy próbáld ki! Élvezetes, és sok rpg, card game, valamit tps és classic moba elemet kever, szerintem nagyon jó arányban, és egyáltalán nem sablonosan.
0
0
0
0
tivike avatar
@AMDMonsteR: Az előző válaszom neked is érvényes. Amúgy nem érdekel, hogy milyen finomságot mondanak rá... akkor is fantasy-s a dolog. Nézd meg a videot. 5 méteres kard... röhelyes. Próbáld ki a BF1-et! Nem multizok sokat, sőt minimálisat. Nem vagyok BF1 fan. De akkor is egyedi, hogy 1. VH-s a légkör. A fenti játékban van egyedi légkör? Vagy netán egy fantasy világ. Nem értem miért kell besértődni a véleményemen. Írtam, hogy nem asértésnek szánom. Szerintem sokadik tömeg szar lesz ami elsüllyed 1 év alatt. Még a For Honorból is többet néztem ki.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@tivike: Senki sem sértődött meg. Csak annyit írtam, hogy ez nem egy fantasy játék, bár nyilván van olyan oldal, amiről ezt lehet rá mondani.
Amúgy mind a kettőnek aktív játékosa vagyok, nem szoktam úgy véleményezni, hogy nincs tapasztalatom valamiről... BF1 jó multi lövölde, de csak közegnek egyedi a VH. Ez pedig kb. 2013 óta van alpha, majd most már beta verzióban.
Ezért mondta, hogy nézz utána, mert nem tömegszar LESZ, hanem már az, és nagy közönségnek örvend.
És egyébként elég sajátos légköre van.
Ne írj le semmit, amíg legalább nem játszottál vele egy húsz percet, vagy egy menetet, vagy akármit.
Senki sem sértődött meg, csak ne ítélj egy videó alapján.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció