background
no avatar
Skin982020
Szint: 3
3 éve tag, offline
223 ☀

MPC (Asztali PC)

Processzor:AMD FX-8320 3.5GHz
Memória:16GB DDR3 1600MHz (4×4)
Videókártya:MSI Radeon RX 580 8GB Gaming-X
Op. rendszer:Windows 10 Pro 64bit
Alaplap:GA-970A-UD3P
Tároló eszköz:Kingston SSD 120GB
Hangkártya:-
Optikai meghajtó:Western Digital HDD 500GB Western Digital HDD 2000GB
Ház:Zalman S1
Tápegység:Element 700W
Monitor:FULLHD DELL 24"
Billentyűzet:AULA Scorpion
Egér:AULA Gaming Mouse
Változás napló:Eredetileg AsRock970 Pro 3 alaplappal vettem. Az tönkre ment, a procival együtt. Utána került bele a Gigabyte lap és egy ugyan ilyen CPU.
Használatban:2020. 09. -
Frissítve: 2021. 11. 20.
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Szia.

Igen, még egy darabig maradok az AMD-nél én is szerintem. :) Eredetileg mikor ezt a gépet vettem (2020.09 hóban), akkor Intel-t szerettem volna legelőször. De akkor is horribilis árakkal ment a használt piac. Volt olyan amelyikben egész jó lett volna a CPU, de alá raktak egy akkor is már lényegében használhatatlan kártyát, ami mostanra már valószínűleg nem bírná a mai játékokat. Volt olyan amelyikben a VGA volt előtérbe helyezve, viszont a CPU már majdhogynem régebbi volt, mint a mostani FX CPU-m. Úgy hogy nagyon gyorsan elengedtem az Inteles konfigokat, és csak az AMD-ket néztem. Igazából nagyjából ez a konfig volt a terv része, abból a keretből, amiből gazdálkodni tudtam. Sokat nézegettem napokon keresztül, míg végül rá akadtam erre. Egész baráti áron is volt, nem volt túlárazva. Én nekem ez előtt egy tényleg ősrégi (mai szemmel) konfigom volt. Azon elvoltam a MineCraft-al, és a CSS-el nagyjából, de ennyi. Öcsém is vett előttem nem sokkal gépet, de már jó ideje eladta. Az is egy FX-es konfig volt, csak picit gyengébb CPU-val és VGA-val. De szépen vitte például az is a GTA 5-öt, CS:GO-t, meg még pár dolgot. Igaz, azok nem full grafikán például. Bár, van akinél az nem is szempont, ami nem is teljesen baj.

Én meglepődtem a saját konfigomon, igazából. Új játékokat, és 1-2 éves játékokat is nagyon szépen visz. A többséget gyakorlatilag full beállításokkal. Például RDR2, GTA5, Resident Evil 2-3 REMAKE, Resident Evil 7, 8 (Village), SnowRunner, Control, Far Cry 5, de még tényleg sorolhatnám. Minden probléma nélkül futnak a játékok a gépen. Szóval igen, nem akarom még most lecserélni. Tervben lenne új konfig, de ezek után már az is csak AMD lenne. :) Intel semmiképp. (Szép és jó az Intel, csak véleményem szerint drága, azon belül is rettenetesen túl van árazva.)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció