background
avatar
emberallat
Szint: 6
13 éve tag, offline
397 ☀

emberallat (Asztali PC)

Processzor:Intel Core i7 3,4GHz LGA1155 8MB Box (i7-2600K)
Memória:Kingmax (GB/1333MHz DDR-3 (Kit! 2x4GB)
Videókártya:Radeon R9 270X
Alaplap:Gigabyte P67A-UD4-B3
Tároló eszköz:Western Digital 3,5" 1000 GB 64MB SATA-3 (Black Caviar)
Hangkártya:Integrált
Optikai meghajtó:LG GH22NS50 DVD író
Ház:Gigabyte Poseidon 310 (ezüst)
Tápegység:Hipro Adrenalin 700W ATX2.3 moduláris
Monitor:LG, LED-es FullHD, 22''
Billentyűzet:Genius
Egér:Razer Lachesis Phantom White
Egyebek:Roccat Kave 5.1 füles, Razer Sphex egérpad
Frissítve: 2017. 09. 03.
Hozzászólások: 74
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
emberallat avatar
A legutolsó "mostani" játék amivel játszottam, a Tomb Raider volt (még az előző). Az még szépen futott.
0
0
0
0
assassinangel avatar
volt ilyen procim ,karim !Nagyon szerettem !a mostani játékok hogy mennek ?
0
0
0
0
emberallat avatar
Nagy köszönet a válaszért, sokat segítettél vele! Így kicsit átláthatóbb az egész. Írtam privátban is pár kérdés miatt, majd less rá ha időd engedi. :)
0
0
0
0
xCube avatar
Azt javaslom hogy ne várj az új GeForce generációra, mert valószínűleg első körben az abszolút felső kategóriában jön csak valami, az pedig vajmi keveset változtat a GTX 970 árán. Többet segítene ha az AMD rukkolna elő valami újjal olcsóbban az adott szegmensben de ez sem várható. Azt is meg kell jegyezni, hogy a GTX 970 most is bomba jó árban van, ha most megveszed nem lősz vele bakot.

Attól pedig ne félj, hogy a procid kevés lesz, a különbség elenyésző az ajánlott és a te procid között, simán kihajtja a GTX 970 -et is, tehát nyugodt lehetsz. Amit érdemes lenne még tenni az a proci tuningolása, ha már úgyis K -s, szerintem egy jó 4GHz kijön belőle, lehet hogy még több is.

Szerk.: Ha nem annyira sürgős a VGA vásárlás, tehát nem csak a Doom miatt vennél új karit azért mégiscsak várnék a helyedben nyár végéig, akkor jönnek majd az új kártyák. Azért mondtam ,hogy ne várj, mert semmit sem tudni még arról, hogy egyáltalán milyen kategóriákban jönnek új versenyzők, de mint írtam ha tudsz várni, akkor ne kapkodj, ha nem tudsz akkor viszont megint csak nem lősz bakot a GTX 970 -el.
0
0
0
0
emberallat avatar
Köszi! Nem vagyok nagy szakértő hardware fronton, anno a mostani gépem összeállításában is segítséget kértem, ráadásul az elmúlt 2 évben teljesen kiestem a pc világából időhiány miatt. Így most laikusként keresgetve a gtx 960-at találtam legszimpatikusabbnak első körben, de gondoltam rákérdezek, mit gondolnak a tájékozottabb emberek erről, így írtam a prohardver fórumára. Ott többen is azt írták, hogy a processzor még a 970-hez is elég lehet, ami igencsak elgondolkodtatott, ugyanis ha ez jelentené a kihozható maximumot a mostani összeállításomban, akkor ha már beruházok, talán érdemesebb lenne ezt megvennem. Miután kiadták a Doom új gépigényét, még jobban elcsábított a gondolat. :)
Viszont a processzort illető elvárások is változtak, így nem tudom, hogy mennyivel lennék előrébb egy 970-el. Az sem segíti a helyzetemet, hogy több helyen olvastam a Geforce új generációjáról, ami hamarosan megérkezhet, és gondolom az árakra is hatással lesz, az időzítés pedig lehet nem a legjobb az én szempontomból a vásárláshoz, de hát ez benne van a pakliban.
Ha esetleg van építőjellegű véleményed, azt szívesen fogadom.
0
0
0
0
xCube avatar
Jó kis vas, használd egészséggel. Milyen VGA -t tervezel ójítani a DOOM -hoz?
0
0
0
0
NexoN avatar
jó gép 😀 grat 😃
0
0
0
0
psychosocial avatar
Jó kis gép. 😀 Perifériák is helyénvalóak 😀
0
0
0
0
emberallat avatar
Köszi srácok! Lassan két éve gyűri az ipart, és még mindig elboldogul mindennel, így elégedett is vagyok vele. 😀
0
0
0
0
Vigilante avatar
Nájsz gépezet! 😉 Későbbiekben, még 1 GTX560 Ti is beleférne! 😎 Szal még bővíthető is! 😀

Max Payne 3-nál a kommenteden besírtam! 😆
0
0
0
0
emberallat avatar
troll56: köszönöm.
hardX: ***a füles, különösebb problémám nincs vele, a mély hangok odab@sznak, a térhatás is egész jó, de amikor megvettem én talán többet vártam. Elégedett vagyok vele, de ha mégegyszer vásárlás előtt állnék, talán nem áldoznék rá ennyi pénzt, mert 8-10-ért is lehet már jó füleseket kapni, és szerény véleményem szerint annyira vészes minőségbeli különbség nincs, hogy megérje azt az X felárt.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Azzal a fülessel tényleg 5.1 ben hallani, tehát ami hátulról jön azt hátulról??
0
0
0
0
emberallat avatar
Szia! Kösz a dicséretet. A képekhez csak annyit, hogy nekem se volt elsőnek sok kedvem feltölteni őket, csak aztán mégis így alakult, mert más is kifogásolta a hiányát. Szerintem attól, hogy valakinek a profiljából ezek hiányoznak, még lehetnek valósak a számítógépjének megadott adatai...a kép feltöltés csak plusz, nem kéne elvárásnak lennie, hisz az adatok nem a többi felhasználónak szólnak, hanem a feltétele annak, hogy az oldalt céljának megfelelően, rendeltetésszerűen tudd használni.
0
0
0
0
emberallat avatar
thx! Igen, az alaphűtő van rajta csak mint látod, eddig nem volt gond. Ettől függetlenül tervezek egy jobb procihűtőt venni, de nyáron mindenre van pénz, csak a számítógépre nem... : )
0
0
0
0
overclocker avatar
jó gép! de ne máá hogy eredeti hűtővel hajtod az I7-et?! 😲OO
0
0
0
0
emberallat avatar
Igen, a gép ki lett hozva az előszobába, itt több a járás kelés, és a por is...küzdök vele ahogy tudok, de a ventiken pl. nagyon makacsul megragad.. : D
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
***a képen, bejövős, látom a por betámadott, én is héten takarítom ki a gépen, de még nem volt sok por benne 1x sem.😃
0
0
0
0
emberallat avatar
Jaja, eddig nagyon jól teljesített. Ha a BF3-al is szépen megfog küzdeni, akkor nagyon elégedett leszek vele. Köszi!
0
0
0
0
Lacko89 avatar
***a gép, főleg a videókari ami nagyon nagyon komoly !!!
0
0
0
0
emberallat avatar
Kösz! Persze, azért is emeltem ki, hogy ez valószínűleg csak személyes tapasztalat, egy Ati kártyát is ugyanúgy használnék, ha úgy alakulna.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Ékes darab. Le a kalappal.
Nálam eddig csak 1x halt be ATI kártya, az egy 9800pro volt.😃 Az az utána következőkkel nem volt semmi baj, lekopogom.
0
0
0
0
ssime avatar
okés Köszi az infót 😀
0
0
0
0
emberallat avatar
@ssime: Nyilván sokan azt tartják jobbnak, ami az ő gépükben csücsül. Mivel én nem vagyok nagy hardware guru, jobbnak láttam, ha segítséget kérek a config összeállításhoz. Főképp két alternatív csapásvonal bontakozott ki (a processzor, és videokártya terén): AMD-Ati, és Intel-GeForce páros. Elsősorban a kártya miatt választottam a második opciót, mert GeForce párti vagyok, még nem csalódtam benne soha, ellentétben a különböző Atikkal sok ismerősöm szenvedett (mielőtt letámadnának: igen, tudom, ez szubjektív vélemény, nem tényszerű). Mielőtt választottam volna persze utána olvastam a többi cuccosnak is, az i7-et mindenhol egekig dicsérték, csak az árát sokallták érte. Felső kategóriás CPU, és a keretembe is belefért, így e mellett döntöttem.
@snorbert194: Kösz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem tudod jól intelek több fpst kapnak
0
0
0
0
ssime avatar
Szia!
Azt szeretném megkérdezni hogy az Intel Core i7 3,4GHz LGA1155 8MB Box (i7-2600K)
procid játékoknál hogy muzsikál? mert én ugy tudom hogy játékoknál valamiért az AMD jobban teljesit és az intel core i7 árábol vehettél volna egy elég jó AMD-t amivel esetleg jobban mennének a játékok, nem? Amugy jó az avid 😃 és bejeöltelek ismerösnek
0
0
0
0
emberallat avatar
Szia! Igen, a Crysis 2 megy ultra beállításokkal, viszont a dx11-es patchel még nem próbáltam ki hogyan muzsikál, mert a játék iránt hamar elveszett az érdeklődésem. A Battlefield 3 még kérdőjel, ugye nem tudni semmi biztosat. Én is reménykedem, hogy futni fog magas beállításokon FullHD-ban, mert nagyon szeretek multizni, és ez lenne a következő játék, amibe esetleg több időt fektetek.
Dolgozni nekem is sokat kellett érte, egy 6 éves configot cseréltem le ezzel, melynek a cseréjét már 4 éve tervezem, de a pénz mindig fontosabb dolgokra kellett.
0
0
0
0
no avatar
OMG egy ilyenhez meddig kéne dolgoznom :/ célnak gondolom megfelel (cél alatt crysis 2 ultra-n és BF3-at értem 😀 )
0
0
0
0
Mr Salambard avatar
Cooley, szerintem jobb lenne ha befognád a szád és kussolnál...
0
0
0
0
xenon77 avatar
Jól összeállított komoly gamer gép!
0
0
0
0
emberallat avatar
Hát, mondjuk úgy, hogy nevezhetjük őket testvéreknek, ahol az enyém a kistestvér 😃
0
0
0
0
TheRampard avatar
Jó kis gép, kicsit hasonló gépünk van 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció