SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Yakuza: Like a Dragon
Yakuza: Like a Dragon cover
Megjelenés: 2020. November 10.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Ryu Ga Gotoku Studio
Kiadó: SEGA

Yakuza: Like a Dragon gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3470 | AMD FX-8350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 660, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
40 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-6700 | AMD Ryzen 5 1400
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 1060, 3 GB | AMD Radeon RX 580, 4 GB
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
60 GB available space
NOTE: Requires a CPU which supports the AVX and SSE4.2 instruction set
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Eiyuden Chronicle: Hundred HeroesEiyuden Chronicle: RisingYakuza 4 RemasteredLike a Dragon: Infinite WealthYakuza 5 RemasteredSword Art Online Alicization Lycoris
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Pozitívum
Elragadó és abszurd történetmesélés
Szórakoztatóan banális hősök
A körökre osztott harc üdítően mély és lendületes
Rengeteg a tennivaló és a minijáték
Negatívum
Technikailag évekkel elmarad az elvárttól
Sok ellenfél esetén a kamerakezelés kihívássá válik
Eleinte elég sokat fogunk passzívan ülni a kontroller mögött
Végszó
A Yakuza: Like a Dragon egy igazán nagy mesélő, ami kiváló karaktereivel, ügyesen prezentált főtörténetszálával és persze a mindent átitató, bohókás humorral könnyedén elvarázsol és beszippant minket, még ha eleinte többet is fogunk mozit bámulni, mint játszani. Ugyanakkor a játék hajlamos felültetni minket egyfajta minőségi hullámvasútra, ahol jónéhány középszerű pillanatot egy-egy narratív gyöngyszem, alkalmi esetlenségeket pedig pár elképesztően ötletes megoldás oldozz majd fel. Néha bosszankodni fogunk, amikor egy-egy mechanikai sorja felsérti jóízlésünket, valószínűleg meghunyorogjuk majd a kurrens generációhoz képest is elavult grafikát, néha borongunk egy kicsit az itt-ott üresnek tetsző világ fölött, hogy aztán megint elsodorjon minket a hangulat, a történet és az egész játék olykor esetlen, máskor komor bája. Egy bátor új iránya ez a Yakuza franchisenak, mi pedig izgatottan várjuk, hogy vajon kiérleli-e a műfaj saját mellékágát.

8 pont
0
0
0
0
DoggyDog avatar
A végére értem és ahogy látom pont ezt jósoltam, hogy kb. évvége felé befejezem :D Most volt rá időm. A játék jó lett és hozta a történet is a megszokott csavart, igaz nem annyit, mint mondjuk a Yakuza 6 Kiryu lezáró története, de nem csalódtam benne.

Ha valaki belefog a játékba lesz pár buktató benne, ami megakaszthatja a kedvet az első kemény Boss-ig nincs probléma (Joon-Gi Han) minden megy szinte magától. Erre rákell gyúrni. Majd jön a 3 millió összegyűjtése ez is megakasztja a játékot egy időre, mert nem akar az olyan gyorsan összegyűlni....a legkeményebb csata az Saejima és Goro eggyüttes legyűrése lett szerintem a játékban , még Kiryu-nál is nehezebb volt, pedig az sem volt piskóta.

Összességében egy nagyon jó történetet kaptunk és ez a körökre osztott harc sem törte meg a rég megszokott játékmenetet. 9 pontot adnék rá.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Látom én szóltam hozzá csak azt is 1 hónapja :D A játékba azóta tettem , még pár órát most 10 óránál járok és az 5. fejezetet kezdtem. Szépen alakulnak benne a dolgok és a történet. (Bár 35 nap alatt csak 5 és fél órát tettem bele kicsit kevés, így ezt kb. , majd csak évvége felé fogom befejezni tuti, ha így folytatom :D)
1
0
0
0
💬 3
bassus16 avatar
@DoggyDog: Nem ismerem a szériát de nagyon megfogott videók alapján.
Csatlakozom hozzád és én a 0-tól elkezdem a napokban.
Jó játékot!
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@bassus16: A Zero az egyik legjobb rész a sorozatban, de a 6 is baromi brutális lett a befejezéssel. Érdemes a Zero-val kezdeni, ha új vagy, mert az visszarepít a karakterek fiatal korába, így jobban megismered őket , még az első rész előtt :) Jó pár óra játék vár rád, ha kipörgeted az összes részt van, amelyik majdnem 40 órás csak a fő történet. Jó szórakozást hozzájuk.
1
0
0
0
bassus16 avatar
@DoggyDog: Remekül hangzik. :O

Sikerült beszerezzem az összes részt. Yakuza 0, remaster collection(3,4,5), 6, Kiwami 1-2 és a Like a Dragont is.

A hétvégén bele is kezdek, végre megint egy játék amire úgy vágyok mint egy gyerek. :"D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Kicsit félve álltam neki a játéknak, mert ugye Kyriu története után megváltoztatták a játék egyik fő elemét a harcot. Ami ugye ebben a részben már körökre osztott, ami nekem személy szerint nem nagyon jön be. De a játék érdekelt így belevágtam és meglepően a harccal sincs nagy probléma annak ellenére, hogy nem szeretem ezt a stílust 😀 A másik "risztó" volt számomra, hogy így nyáron nem szeretem a hosszú játékokat és ugye ez kb. 30-40 órás játék, ki hogyan játssza. Már beleraktam 4 és fél órát és eddig bejön ez az új irányvonal és új főhős is. Persze elfog tartani nekem egy valag időbe, mire befejezem, mert nyáron nem szeretek igazán játszani, de 1-2 naponta folytatgatom és egyszer a végére érek majd 😃 Lényeg, hogy nekem bejön Kyriu története után is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb