header
Yakuza 0
Yakuza 0 cover
Megjelenés: 2018. August 01.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: SEGA
Kiadó: SEGA

Yakuza 0 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3470 | AMD Phenom FX-6300
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6870
OS:
Windows 7 64Bit
NOTE: GPU with a gpumark of 2600 to 3100, CPU with a cpumark of 4500 to 6300
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Assassin's Creed OdysseyAdventure Time: The Secret Of The Nameless KingdomPixel PrivateersMorbid: The Seven AcolytesDelver7 Bones and 7 Stones - The Ritual
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Ez ugye nem olyan nehéz, mint az 5 remasteredje?
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna ajánlani egy játékszöveg szerkesztőt? Szeretnék magyarítást csinálni a játékhoz hogy többen is megismerjék ezt a sorozatot mert nagyon alulértékeltnek tűnik.
0
0
0
0
💬 2
DoggyDog avatar
@rango199: Szerintem felesleges lenne, mert tényleg nagyon alulértékelt játék kategória és nagyon kicsi a játékos bázisa az országban. Nem mellesleg rengeteg fordítani való lenne benne, ami szerintem nem érné meg energiát feccölni bele. Bár, ha lenne hozzá magyar felirat lehet többen játszanának vele, mert azért ez nagyon sztori orientált játék sorozat, amihez szükséges a megfelelő nyelvismeret, különben nem sok minden jön át a sok párbeszédből, annak, aki nem érti az angolt. Mondjuk én annyira megszoktam az eredeti nyelvet is a játékban, hogy az új résznél automat nem angolt állítottam be beszéd nyelvre, pedig ott lehetett volna azt is választani. Szerintem az eredeti szinkronszínészek nagyon jó munkát végeztek a játékok során így nem is kell az angol csak feliratban a játékhoz 😀 Szóval én azt mondom, hogy felesleges energia befektetés lenne ezt lefordítani a nagyon kicsi játékosbázis miatt. Aki játszott a játékkal az tuti tud angolul és ennyi.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@DoggyDog: Megközelítőleg 13.100 szöveg van amit le kellene fordítani és ez még csak a párbeszéd valamint ha tervezed az egész Yakuza sorozatot lefordítani akkor el leszel egy darabig, és ahhoz már inkább egy fordító csapatra lenne szükség. Nem beszélve arról, hogy olyan program aminek kifejezetten "játékszöveg szerkesztés" a célja nem hiszem hogy van. Van amit egyszerű NotePad++-al áttudsz írni és van amik nem egy fájlba vannak. Folyamatosan ellenőrizned kell minden változást hogy "Na, ez bekerült a játékba? És ez..?" stb. Mindenesetre én szurkolok neked, ha még is neki vágnál. 😀
0
0
0
0
DoggyDog avatar
A végére értem én is a játéknak. Kicsit elhúzódott, mert először rossz verziót szereztem be , ami mindig kifagyott a videóknál, majd beletettem 5-6 órát, miután már sehogy nem bírtam életre kelteni, leszedtem egy másik verziót ott viszont nem tudtam a mentést használni, így kezdhettem újra az elejéről, amit nem bántam, de egy kicsit megakasztotta a lelkesedésemet és félre is raktam a játékot meg az időm se nagyon engedte utána, hogy belemerüljek jobban. De, azért csak a végére értem és ez is hozta a jó sztorit , de ez nem is meglepő, mert az összes része nagyon sztori orientált. Megjelenésben ugyanaz a szint, mint a Yakuza 6. szépnek mondható játék a maga nemében. Jó volt így Kyriu és Goro fiatalkori jellem fejlődésebe bepillantást nyerni eme rész által. Mindenkinek ajánlott kategória, aki szereti a jó sztorit és a kis bunyót vegyítve. És nem mellesleg, aki "szűz" még a Yakuza játékok tekintetében nyugodtan kezdheti ezzel a résszel, hisz a szereplők fiatalkorába repít vissza minket. 10/10-et nem adnék rá, de nagyon ott van a szeren! (10/10-es játék nem is létezik amúgy 😃 csak egyéni megközelítéssel lehet valami ilyen magasan 😀 )
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Aki ezzel a játékkal még sosem játszott az nem tudja mit hagy ki. Sok videójátékkal játszottam, de a befejezéséhez még egy GTA sem tudott fel érni eddig se semmi ha az epicséget nézzük. Zseniális a karakterfejlődés, a harcrendszer és felfoghatatlan, hogy mennyire profi a PCs port is hozzá. 10/10.
0
0
0
0
megaone6 avatar
Na megvettem ma a játékot, és eddig kb. 1 óra játék után azt kell, hogy mondjam, hogy ez valami überkirály. 😃 Nincs még egy játék, amiben ennyire humoros és egyedi lenne a harc. Bójától kezdve bicikliig mindent hozzávághatsz a különböző ellenfelekhez, ezek is lehetnek többek között egyszerű utcai keménylegények, részeg emberek, valamint maffiózók. A sztori is érdekefeszítőnek ígérkezik, de erről még nem tudok bőven nyilatkozni. Ami a PC-s portot illeti, remek munkát végeztek a játékkal. Az én gépemen majdnem max beállításokkal 1440x900-ban 60 FPS alatti értéket még csak az átvezetők alatt láttam (amik amúgy is le vannak limitálva, de ahogy nézem ezt is ki lehet kapcsolni).
https://oi65.tinypic.com/25jz6na.jpghttps://oi68.tinypic.com/2j65jzk.jpghttps://oi65.tinypic.com/14kb7sl.jpghttps://oi65.tinypic.com/161aip.jpg
0
0
0
0
no avatar
Van még egy rész is ami jön.
0
0
0
0
megaone6 avatar
Érdekes egy gépigény. Phenom FX? 😂 Na mindegy, várós a játék, PS3-ra csak japánul van sajna, de így végre végig tudom vinni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció