header
World of Tanks
World of Tanks cover
Megjelenés: 2010. October 30.
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Wargaming
Kiadó: Wargaming

World of Tanks gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
A processor with at least two physical cores supporting SSE2
RAM:
2 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce 8600, ATI Radeon HD 4550
DX:
Version 10
OS:
Windows 7 / 8 / 10
STO:
57 GB available space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5 (Desktop)
RAM:
4 GB RAM
GPU:
GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 (2GB)
DX:
Version 10
OS:
Windows 7 / 8 / 10 – 64-bit
STO:
57 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Dead StarPlanetoid PioneersArrow HeadsSerious Sam HD: The Second EncounterROM: ExtractionMuffled Warfare: Echolocation Shooter
Hozzászólások: 2 692
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar


I3 10100F
2X8GB DDR4 2666MHz CL19
RX 5500XT 8GB
0
0
0
0
FreeBSD 81 avatar
Sziasztok akinek lenne esetleg valami fölösleges wot fiókja szívesen el fogadnám,sok videót néztem róla kiprobálnám. Köszönöm
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Még mindig gyakoriak az 1:15 és 15:1-es csaták ?
0
0
0
0
💬 5
Viktorinho avatar
@zsiroslangos: szinte már csak azok vannak.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Viktorinho: Akkor továbbra is pihentetem.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@zsiroslangos: manapság elég sok a kezdő játékos. Én is le költöztem tier 6-ba,ott még lehet mondani,hogy "élvezetes" a játék számomra.De már nincs idegzetem tank ágat húzni mert tier 8-tól szopóroller. Pláne most,hogy nerfelik majd az op chifit és earlyt. Mindenki most akarja le gunmarkolni,szóval tuti kapsz belőlük csatánként egyet.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Viktorinho: Én rengeteg dolgot megbocsájtottam ennek a játéknak (rng,mm,stb)de eljött nálam is az a pont amikor lóf@sznak is van vége.Nekem az volt a fő ok amiért abbahagytam,mert nem láttam már értelmét ágat húzni.Beraknak egy op tizes tankot beleöli az ember a nem kevés idejét vagy pénzét,majd mikorra "kiélveznéd" szinte használhatatlan szinten pofátlanul lenerfelik(lásd type 5 ágyu nekem itt telt be a pohár),utánna kezdheted az egészet előről.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@zsiroslangos: én is ki húztam a 60tp-t ,aztán nem el baszták a repesz lőszert.
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
2023 Battla Pass token tans
------------------------------------
0
0
0
0
no avatar

I3 10100F
2X8GB DDR4 2666MHz
GTX 1050 2GB
1
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
Sziasztok!
Mint azt biztos tudjátok, hamarosan érkezik az 1.20-as verzió!
A frissítés mérete 858 MB (SD verzió), illetve 1388 MB (HD verzió) lesz.
Már előre félek a szokásos bug-ok miatt!
Lesz benne sok "újítás" ami vagy hasznos vagy nem!
Meglátjuk!
Az RNG legyen veletek!
😁
0
0
0
0
wiza avatar
A WOT nekem a widowsba van integrálva 2011-óta..
1
0
0
0
💬 1
Raptorial_Bird avatar
@wiza: 2016 óta nyúzom! próbáltam lejönni róla de csak rövid távon működött, elvonási tünetem voltak miatta! 😁
0
0
0
0
Liptik avatar
Még mindig játszanak vele sokan?
0
0
0
0
💬 30
BellaCiao avatar
@Liptik: igen
pl egy ismerősöm még szokott vele játszani
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Most vettek át az EU szerverre 630 000 volt RU szerveres játékost! Még rosszabb lett az MM!
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@Liptik: Szia!
Folyamatosan vannak távozó játékosok de az utánpótlás biztosított.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Viszont azt kétlem hogy több az utánpótlás mint a tavozó játékosok.
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Természetesen csökken a játékosok tábora és sajnos a veteránok sem kivételek, ők is tovább állnak! A kezdők, a gyerekek eléggé felhígították a közösséget, ez a 7végéken látszik meg nagyon ...
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Te mióta is játszol?
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: 2016-ban kezdtem és ott ragadtam! Egyszer már megpróbáltam befejezni de nem sikerült!
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Én 2017-ben kezdtem, de 1,5 évvel később ott hagytam (így utólag nem bánom), és érdekes, akkor úgy hagytam ott hogy ezt free to play lehetetlen játszani, el sem tudom képzelni hogy most mi lehet ott. 😂 Azóta folyamat nézem hogy mi a történés vele, hátha lesz olyan hogy netán kedvet kapok rá, de ami ott történik az elképesztő, mióta ott hagytam egy érdemleges frissítést nem tudtak behozni, meg folyton látom hogy kb. 2 hetente jön major update ami nem tartalmaz semmit. Innen is respect hogy még nyomod, de van egy sejtésem hogy nem free to playben (nem kötekvés képpen).
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Igen, 2016-ban más volt a játékélmény, igaz a grafika sem volt olyan szép mint most! Nekem szerencsém volt mert a barátom "fertőzött" el és így tudott segíteni.
Később alapítottunk egy klánt is de nem volt sikeres, mellőztük. A klán még azóta is megvan csak szétszóródtak az emberek. 7-en maradtunk de inaktívak vagyunk.
Jól sejted, költök a játékra de nem viszem túlzásba. Inkább karácsonykor szoktam vásárolgatni .. épp ezért sem akarom abba hagyni, sajnálom az időt és a pénzt (de inkább az időt)
Holnap jön a 1.20-as váltás! Meglátjuk mi lesz! Az már biztos hogy a WG fokozza a pénzhajhász dolgait ...
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Hát így tényleg nehezebb abbahagyni, én is gondolkoztam hogy beletettem viszonylag sok időt és sajnáltam volna kicsit, csak ugye mint mind tudjuk minél többet halogatod annyival több idő megy el vele.

Kizárólag egy dolog tetszett amit csinált a wargaming az pár évvel ezelőtt a wot classic szerver volt, ami talán 2 hétig volt.
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Ha nem szól közbe az élet, én valószínűleg maradok a WoT-ban!
Időközben elkezdtem stream-elni is a Twitch-en, a Youtube-on gyűjtöm a visszajátszás videóimat, úgyhogy lenne mit vesztenem! Az első videót 2016-ban töltöttem fel, most kb. 180 van fent.
-
Jaja, a WG-nek nagyon ritkán kipattannak jó ötletek is abból a nagy tök fejükből!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Raptorial_Bird: Én is barátom által ismertem meg, jókat játszottunk 17 körül, mert jó messze élt, így más lehetőség nem is volt akkor, így közben dumáltunk is, aztán telt múlt az idő és bár kicsit vállat vonogatva, de meglestem a konkurenciát is, belekezdtem. Ezzel csak annyit akarok sugallni, hogy ha nem akarod/tudod elengedni, akkor keress valami pótlást rá, és hát ugye van is, simán megérhetné, hisz új élményt kapnál teljesen, mégis maradna a tankos közeg, nem is akár hogyan! Spoiler!
..nem vagyok hardcore játékos, de (szerintem) kutyaütő sem és pénzt sem költöttem rá, valamint a játékot is el tudom engedni, ha nincs kedvem, vagy nem megy, cserébe még gyengébb napokon is olyat tudok kapni, amit WOT-ban nem kaptam sohasem pl: egy lövésből kilőni valakit és az extra fícsörök, mint a valódi mechanikák által működő különféle lőszerek, tank kiegészítők és különleges járművek, amik nem azért extrák, mert nem is léteztek, de cserébe ultra bszók és még premisen vetted is stb. mert hát WT-ben a premis járgány teljesítményben nem mindig jobb, vagy ha mégis, akkor olyan stat miatt, amit látsz, például páncéldőlésszög, vagy lőgyorsaság és hát a legfontosabb: A WT-ben tényleg egy nagy fém járművet irányítasz, semmi féle makett tank érzés nincs, csikorog, zörög, fizikája van és semmi féle fix útvonala nincs a járműnek, egy kis tank padlón kanyarodás közben simán úgy sodródik oldalt, mintha halálos iramban valamelyik része lenne, közben szikrázik a lánctalp stb, vagy épp találatnál szikrázik, amit rádlőnek, esetleg lángol a lyuk stb., csak meg kell szokni, hogy mi más, de egyáltalán nem nehezebb, sőt magától értetődik, csak azt kell észben tartani, hogy nem szabad előre tolni (ez általában a hiba a WOT-ból jötteknél), valamint, hogy tudd mivel is mész, milyen felszerelésed van, ez után már magától értetődik. Ráadásul ugye van több játékmód, árkád ami olyan mint a WOT, látod ki merre, vagy épp a Realisztikus, ahol csak csapatod látod, vagy aki spot alatt van és a szimulátor, amikor senkit sem látsz és bárkit megölhetsz...na meg van repülő és hajós rész is, na meg segíteni is lehet benne, tankot javítani másnak, tüzet oltani a tankon stb. és rengeteg valós hadi technikai vívmány benne van és még a grafika is rendkívül jó, mostanában mindig jönnek új pályák is, illetve most fog érkezni egy giga patch, ami jobban szétszedi a játék fájljait, így a letöltési patch méretek majd csökkennek, mert bőségesek szoktak lenni. Nyilván persze nem hibátlan játék, de le tudna foglalni az biztos.
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@Andor1997: Próbáltam az Armored Warfare-t és a War Thunder-t is de igazán nem jött be egyik sem!
Bár most kacérkodom a gondolattal hogy letöltöm megint az AW-t, hátha van valami amitől meggondolom magam.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Amúgy ez egy érdekes dolog, annak idején próbáltam az AW-t, de egyszerűen annyira el üt vetélytársaitól hogy az vicc. Viszont csodálkozom hogy még élnek a szerverei, ugyanis rengetegszer híresztelték hogy rosszul megy a szekér és lekapcsolják a szervereket, de látod, még mindig nem.
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Az a nagy baj hogy a WG nagyon jól kitalálta ezt a WoT-ot!
Nincs igazán vetélytársa! A WT-t is próbáltam de annak a vizuális eszközei annyira furcsák. Megszoktam hogy a WoT kontúrozza az ellenséget, a WT-ben meg vakoskodok bele a messzeségbe ... és alig látok valamit! Meg aztán az sem tetszik hogy ha kilőnek a tankomból, betesz egy repülőbe. Mit keresek én egy repülőbe? Direkt nem játszom a World of Warplanes-el, ez meg belekényszerít a gépbe ...? Furcsa!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Raptorial_Bird: Ahogy jónak gondolod, Armored talán közelebb van a WOT-hoz, bár igazán egyikhez sem hasonlít, talán a WT-t mondanám még mindig, hogy gyakorold, sokaknál ott vérzik el, hogy mivel nem 0-ról kezdi, hanem WOT-ból jön át, így mondhatni nem látja a fától az erdőt, nem értik sokan, hogy mit csinálnak rosszul, mert zsigerből harcolnak. Azt tudom ajánlani, hogy árkádban menj és keress olyan tankokat/nemzeteket, amik bejönnek, esetleg WOT-ból ismert tankok vannak, netán kedvenceid is. Folyamatosan haladva fejlődj, nem egy nemzeten belül, hanem több, vagy akár minden nemzeten át és így menj felfelé a BR-ben és tierben. Látni fogod a halálkor, jobbra fent a találat jelzőn, vagy a visszajátszásnál ha kilőnek téged, hogy ki hol és hogyan talál el, így megtudod mivel hová kell lőni és megismered a lőszereket is, továbbá a menüben van találat szimuláció is, amivel meg tudod nézni hová érdemes (nem agyvérzés a dolog, csak úgy hangzik, összességében itt is csak lőni kell). A legjobb tanács pedig az, hogy a segítő keresztet figyeld, akad olyan alkalom, amikor néhanap nem kell ráhagyatkozni, mert domb mögé is be tudsz lőni, hisz itt a lőszereknek típustól függően van röppályája, de ezen kívül tökéletes, csak azt kell szem előtt tartani, hogy ugyebár a legénység halála a lényeg, nem az, hogy bármiféle HP-t levigyél, szóval ha lősz, akkor jobb fent nézd mit mutat, ami piros az súlyosan sérült, ami szürke, de piros kerete van az tönkrement/meghalt, ehhez mérten ha 1-re nem megy el a tank, akkor olyan helyre kell lőni, ahol még van ép ember és kb. ennyi. Ha ez megvan lesznek olyan tankok, amikkel ezt mindig le tudod hozni, kezdő szinten a svédeknél van olyan tank, ami közel 100mm-et üt át...semelyik másik nemzetnél nincs ilyen lőszer, cserébe a tank védelme gyengébb, viszont jó a nagyító képessége és jól lő (persze legénység képzettsége is számít), bár a lőszerben nincs robbanószer, szóval inkább egy irányba terül szét és nem robban fel. Ráadásul most már tudsz segítséget kérni, ha kezdő tankodon nincs poroltó, vagy alapjáraton sérült vagy, akkor lehet segítő javítást kérni, sőt el is vontathatod magad elől a társad...volt olyan is nálam már, hogy kilőtt tankot mozdítottam meg, az ellenség ellőtte rá magát én meg őt lőttem ki, szóval taktika is szélesebb. Összességében egyébként ha folyamatosan játszod meg fogsz jegyezni mindent, a tankokat, hogy hová kell lőni és hogyan, utána már élvezni fogod ez biztos, főleg hogy ugyebár árkádban 3 alkalommal mehetsz be (reálba és szimulátorban pontokat kapsz és azt viheted be, amire van elég pontod), így gyorsabban és több minden fejlődik, bőven lehet, hogy akkora revansot tudsz a halálodon venni, hogy TE fogod eldönteni a meccset. Én se tudtam mindig mindent, de egy percét sem bántam meg, kezdetben úgy mentem csatába, hogy egy-két tank az adott rekeszben nem egy BR-ben volt és a legnagyobb BR határoz meg mindent, így a gyengébb tankok elvéreztek és ezt csak később vettem észre, ez is kezdő hiba a WOT után, sokan nem értik, hogy a fiók, ahová beteszed a tankot akár hány készletet hozol létre ugyan az a legénység lesz benne, tehát fiókonként van legénység és minden tankhoz gyűjtik a tapasztalatot, amit arra osztasz el, amire csak szeretnél. Szóval a kezdet nehéz, a végkifejlet viszont sokkal kedvezőbb, ez fix! Tutorial videók YT-on és leírások pl: WTINFO weboldalán vannak, streamerek is akadnak Spoiler!
pl: Twitch:Unusual79 (itt ha nagyobb tiert elérsz akár közösen játszhattok is) vagy uranvarosasza , YT:Stark Panzer, külföldi twitch: jeanclodvanshot, szórakozásnak YT:DOLLARplays és War Thunder - Best moments ezek is tudnak segíteni átlátni a játékot olykor, hogy mik vannak, miket lehet kihozni a játékból
, szóval bátran kérdezz és nézd őket, mert sokkal könnyebb, mint ezt így leírva felfogni, WOT-ban kiégni meg nem éri meg, inkább égj ki másik játéknál a gyakorlás közben, hogy mellélősz, de legalább legközelebb biztos lehetsz, hogy ha eltalálod akkor vége neki!
0
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@Andor1997: Köszi, ezt még emésztenem kell egy darabig! 😁
0
1
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Hát igen, ez így nagyon tömör, ez az egyik oka hogy miért utálok olyan jatékkal játszani amit még életemben nem láttam gameplayből, egyszerűen hosszú és bonyodalmas megtanulni minden egyes részét és inkább játszok olyannal amiben tudom hogy mi hogy van. Szerintem ezzel pontosan így vagy te is.
1
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Na ez szép tömörre sikerült báttya 😁. De milyen igaz, én egy percét sem bántam meg hogy átpártoltam ide. Szemléltetném hogy mennyire nem p2w játék, kapásból egy centet sem költöttem a játékra és így is kivittem 2 nemzetet top tier-ig (legalább is tankok felől 😅). Egyébként van rengeteg prémium tankom, repülőm, meg hajóm, de ez mind úgy hogy eventes járműveket forgattam viszza, ergo tényleg 1 centet nem kellett ráköltenem.

Mellékelek egy saját videót egy szimulátor csatámról csak hogy egy kis betekintést mutassak hogy mi hogyan megy (legalábbis párat azokból amit Andor leírt).

https://youtu.be/URBdxZebSjs
2
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: ... na, ezt mondtam! A videót nézve nem láttam hirtelen az ellenséget, ha meg már megláttam, honnan tudom hogy nem sz9vetséges-e?!
Ez itt egy "viszontvideó" a látványkülönbség miatt!
Amúgy meg ez egy jó csata volt!
https://www.youtube.com/watch?v=jADTJSvreoM&t=29s
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Ha belejössz a játékba egyszerű megkülönböztetni a nemzetek különböző tankjait, majdnem az összesben van megkülönbözető jegy, a legnagyobb bajt az M18-ak okozzák, azokhoz már nézni is kell hogy milyen kivitelűek vannak a csapatban.
1
0
0
0
Andor1997 avatar
@Raptorial_Bird: Nyilván amit a kolléga mutatott szimulátor csatát az már csak az igazi tapasztalt arcoknak való, árkád ugyebár ugyan az mint a WOT (csapatszínt is tudsz beállítani, hogy jobban láss mindent ha kell), realisztikban pedig csak az ellenség nincs jelölve, de utóbbiakban közös, hogy csapattársat nem tudsz megölni...kivéve ha reálban bemész repülővel és rossz helyen bombázol, amúgy nem.
2
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@Andor1997: és @CulturalCat
Köszi! Lehet esélye annak hogy kipróbálom megint. Adok még egy lehetőséget neki!
Ti is játszotok vele még? ... mert ha igen, akkor valószínű hogy kereslek majd benneteket ez ügyben! 😉
2
0
0
0
Andor1997 avatar
@Raptorial_Bird: Én most egy hosszabb szünetet tartok, mivel kevesebb az időm és a kedvem, úgyhogy "megvonáson" vagyok ez ügyben, de biztosan találsz majd jó arc embereket, mert elég nagy tábora van, akár streamek alatt is akár lehet tudsz olyat keresni, aki szívesen elgurul veled tudástól függetlenül🎮! Meg aztán vannak klánok is, biztos találni kezdőbarátot is.
1
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@Andor1997: és @CulturalCat:
Egyebek között nagyon köszönöm a beszélgetést, élmény volt!
Sziasztok!
:D
0
0
1
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Sajnos nem nagyon tudok segíteni mivel kezd egyre kevesebb időm lenni rá, tudnám ajánlani a klánunkat csak sajnos kiöregedtek a társak, meg ők is idő hiánnyal küszködnek. Viszont ha nagyon komolyan gondolod tudok ajánlani egy "rivális" / "testvér" klánt. Csak annyi hogy itt írsz egy privátot, vagy ide írsz. De ettől függetlenül sok szerencsét hozzá, és remélem összefutunk egyszer 😉.
1
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Köszönöm a bizalmat de annyira nem komoly a dolog!
... aztán ettől függetlenül ütközhetünk a cyber térben!
:D
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Raptorial_Bird: Ja igen, egy dolog még eszembe jutott, nem tudom hogy áll wargaming a nagy frissítések beharangozó videóival, de gaijin egyhez ért igazán, a trailerek elkészítéséhez. Mutatok párat 😁.

Drone age:

https://youtu.be/tg33uA1Jj7c

Danger zone:

https://youtu.be/YjG3rOKGWGc

Wind of change:

https://youtu.be/1O9LpkPCJIo

Apex predators:

https://youtu.be/IRbeW9vh6j4
1
0
0
0
Raptorial_Bird avatar
@CulturalCat: Igen, ezekhez nagyon értenek! Bár a játékkal foglalkoznának ennyire!
Ez szép és jó, de a játszhatóság, MM, RNG, ezekkel mi lesz?
Tudom, "Dolgozunk rajta!" 😂
https://www.youtube.com/watch?v=fRynY9o5DD0
0
0
0
0
no avatar
Hello,szerintetek elfutna a laptopomon?
GPU:Intel iris xe integrated chip/Nvidia RTX 3050 75W
CPU:Intel Core i5 11300H
RAM:8Gb 3200Mhz
OS:Windows 11
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Kecske188: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
A wotosoknak egy kis ízelítő :-) https://cdn.discordapp.com/attachments/703675035663073351/1007341717688680528/wtmap.jpg
1
0
0
0
💬 1
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
1
0
0
0
CulturalCat avatar
Ez teljesen érthető, én még időben voltam és tudtam váltani mivel érték nem nagyon volt az accounton, így csak 4 év ment el.
1
0
0
0
no avatar
Mennyire frissek az adatok a world of tanksrol?
0
0
0
0
reflmix avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 11
CulturalCat avatar
@reflmix: A linken lévő képet töröltnek mondja szóval nem tudok segíteni.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reflmix: Tehát amikor mindig belépsz a játékba ez fogad?
0
0
0
0
reflmix avatar
@CulturalCat: Igen, és ami furcsa az egészben, hogy ismerősőmnél is ezt adja be ha az én accountommal lépek be . Szóval mondhatni 100%ban tanácstalan vagyok.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reflmix: Semmi hibakód vagy bármi?
0
0
0
0
reflmix avatar
@CulturalCat: Semmit nem ír ki, ahogy belépek a játékba, szinkronizál, és dob is be rögtön, kidobja a töltőképernyőt ami a képen is látszik és kész, nem tovább csak alt+f4
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reflmix: Azt hiszem a csávók itt ezzel szenvednek (igaz már régi): http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/149117-cant-get-into-match-after-loading/

Ugyanakkor próbáld meg ezt: Spoiler!
It happens to me sometimes when the battle starts and I'm not loaded before the countdown.

The solution:

Im using server crosshair always on mod.

When Im stucked at loading screen for some reason - then I have to do alt+f4, and go to res_mods folders fast, then delete the "scripts" folder and run the game. Im able to enter the battle successfully.

After the battle Im copying backup of "scripts" folder to res_mods 0.7.5 and restart the game.

Till next time.


Spoiler!
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/306292-loading-screen-bug/


Spoiler!
This is generally what happens when one of your mods are bad, or you messed up a file in the \res dir.


Ha ezek nem jók akkor nem tudom mi lehet a gond.
0
0
0
0
reflmix avatar
@CulturalCat: Hihetetlen.. Sajnos nem lettem előrébb.. Az a gond ha mod-dologgal lenne valami, akkor neked, vagy akármilyen ismerősőmnek gond nélkül menne az én accountommal, szóval csak nekem lenne rossz. De kipróbáltok, és másik gépen is ugyan ez a végeredmény hogy bebuggol vagy én nem tudom, azon is gondolkodtam hogy lehet kibannoltak, de annak csak lenne valami email vagy valami jelzése. Egyszerűen tanácstalan vagyok. 20k+ csata rengeteg pénz, és idő, mehet a levesbe ? Vagy esetleg szerver update megoldhatja ?
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reflmix: Esetleg megoldhatja egy szerver update, szóval mindenképp várj annyit.
0
0
0
0
reflmix avatar
@CulturalCat: Remélem igazad lesz ! Köszönöm!
0
0
0
0
laca87 avatar
@reflmix: nekem egyszer volt ilyen, kiléptem a játékból, újra be, de amint annak a csatának vége lett mehettem azzal a tankkal aminél csinálta
szóval elég random a dolog
0
0
0
0
reflmix avatar
@laca87: Sajnos 1 napot kellett várjak míg meg történt a szerver reset hajnalban. Vagy az vagy a help desk (bár utóbbit kétlem) De az egyik meg oldotta a problémát szerencsére.
1
0
0
0
Werewolfboy GT avatar
@zsiroslangos: Sajnos ez így Megy WG fronton :( A gép vagy a noobokhoz dob be, vagy a jó játékosokhoz. 5 perces turbócsaták!Stb.....
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: A 3 variáció közül általába egy minden meccsen elhangzik tőlem lol
0
1
0
0
zsiroslangos avatar
Szombaton meglett a 15-ös szint a frontline játékmódban. 😍 🏆
https://kepkuldes.com/images/51e5295006fa864e170c36df6b2a6376.png
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@zsiroslangos: Nekem 9 csata kellet hozzá :D
0
0
0
0
no avatar
Csináltak valamit a játékkal????? Ugyan azon a hardveren, mint eddig felment az FPS számom úgy 160-170-ra eddig jellemzően 110-120 körül volt. FHD grafika fullra tolva. Nem győzi követni a 144 Hz-es monitorom a képeket. 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Robitrix: az én gépemen 150-160 csutkán fixen megvan a ping nagy
0
0
0
0
no avatar
I7 2600
Gtx 750Ti
8gb ram

0
0
0
0
💬 1
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 7
Andor1997 avatar
Inkább játékot kell váltani. A nagyokosok így szokták, ő nekik azóta kevesebb hajuk hullik! 😃 Spoiler!
War Thunder
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Andor1997: Pontosan! Én is átmentem WT-re. Tele lett a tököm a retardált matchmakingel meg az RNG bullshit-el. KB fél millió magyar forintot öltem bele WoT-ba, ez az egyetlen ami az utolsó 2 évben még a játék mellett tartott. De végül csak elengedtem. Rendesen szét lett cseszve a játék több fronton is. Kár érte, kiváló ugynök volt.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Memento Mori: Ráadásul vannak olyan jó fejek,ha a játékban lévő általános chatbe beírsz valami olyan megjegyzést a játékról ami nekik nem tetszik (nem kell hogy trágár módon tedd) egyből kapod a chat bant.Kicsit se nagyképűek. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: az RNG a gyakorlatban úgy működik, hogy neked minden lövésed lepattan a papírpáncélzatú ellenségről, de az ellenfél papír tankjának minden lövése úgy üti át a félméteres páncélodat, mint a kés a vajat. Na ebből jön ki az 50% RNG.... 😀
0
0
0
0
no avatar
Konteók szerint költhetsz akármennyit nem leszel emberszámba véve, hacsak nem vagy wot dicsérő youtuber/twicher/onlyfansos😃
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Én 3 éve átmentem War Thunderbe teljesen megérte, kivittem 4 nemzetet majdnem, Wot-ba ezt nem bírtam volna megcsinálni. Spoiler!
Sajnos a WT is kezd tönkremenni a BR miatt.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Én amióta nem költök a játékra (prémium nap) azóta viszonylag jó csatákat megyek. Ha netán küldetésből kapok prémium napot egyből jön a szopás. Akkor abba is hagyom míg le nem telik. És ezt nem csak én vettem már észre,hanem haverom is. Aztán lehet csak beképzeljük. 😃
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: A Csiftén nem OP... a Tier 8 as.. tier X ben . 😂
0
0
0
0
Booker avatar
Sziasztok
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, de meg szeretném kérdezni hogy tudok játszani a gép ellen
multiplayer mód nélkül?
0
0
0
0
💬 3
reflmix avatar
@Booker: Tudtommal nem 😀
0
0
0
0
no avatar
@Booker: Armored Warfare-ben lehet, bár abban a járgányok pont ott kezdődnek, ahol a WoT befejezi.
1
0
0
0
ZoldKakas avatar
Sziasztok!
Van már bármi infó arról hogy 2021-en belül mikor fog steamen is megjelenni?
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@ZoldKakas: Miért is kéne hogy steam-en meg jelenjen amúgy?
1
0
0
0
no avatar
@Gadam97: WoWs is jött steamre = nagyobb tömeget ér el talán azért.
0
0
0
0
no avatar
@ZoldKakas: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
+a pénz éhség elcseszte az egészet.
0
1
0
0
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
War Thunderban nem a p2w a gond hanem az uptier.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Az mióta összehasonlítás hogy a War Thunderrel nem az a baj hogy p2w?
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Bocs, ezt most fordítsd már le mert nem emberi nyelv.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
De azért azt vállald el hogy retek nagy előnye van p2w-nek.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CulturalCat avatar
De a prémiumoknak akkor is nagyobb az átütése, sebzése, tűzgyorsasága.
0
0
0
0
Werewolfboy GT avatar
@CulturalCat: Én is utálom amikor 2 tierrel magasabbak ellen tesz be!
0
0
0
0
Dooma avatar
@ZoldKakas: Steamen régi fiókkal nem tudsz bejelentkezni..Újat kell csinálnod.. jó nagy szrság..biztos nem fogok azért csinálni új fiókot.Amúgy is hónap óta nem játszottam, csak pénz le húzás (nem keveset költöttem rá.. - én marharépa 😂😉
0
0
0
0
no avatar
@ZoldKakas: minek a meglévő accountal meg nem lehet ott belépni az nice 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
10 meccsből 8 vereség, 2 győzelem=egy normális nap a world of tanksbe. 😆
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@zsiroslangos: a te szempontodból gondolj arra, hogy azt a 8 csatát, amit te elvesztettél mások megnyertek.... 😀 vagyis van akinek sikerélménye volt a csatában... 😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Robitrix: Máris szebb lett a napom. 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: tudnikéne játszani , nem ?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@wtf_hu: Hajamra kenhetem, ha a csapattársaim több mint fele elhullik, mire csatába érek egy nehéz tankkal.
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: ha rossz a gyözelmi arányod az a te hibád mert nem lösz átlag felet 😀
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@wtf_hu: Igen. a Föld meg lapos....
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: tipikus toamot lehetsz 😀 ha ilyen a felfogásod 😃 😃 gyere tanulj 4k wn8 asoktól van coaching
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@wtf_hu: Bármennyire furcsa, de nem vagyok "Toamot". 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: akor mit rinyálsz 😃 😃 😃 😃 😃 meg amugyis ne a gyözelem legyen hanem a dmg
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@wtf_hu: Kredit/napi szorzózás szempontjából nagyon nem mindegy.
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: éjjel jó játszani olyan 24-05 óra közt akor alszanak a botok javai 😃
0
0
0
0
no avatar
@wtf_hu: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
pont nem érdekel elhiszed?
0
0
0
0
no avatar
Kétségeim vannak az felől hogy a játékosok nagy része egyáltalán a gomb kiosztást ismeri e vagy tud e írni és olvasni! Sok online játékkal jázszom de ennk a közönsége nagymagasan a legalacsonyabb szellemi képességű! Pedig a WOT a statisztikáiban is a noob játékosokat támogatja ahogy az XVM is! Mégis a három negyede az átlagos szintet sem éri el! Mondja el valaki egy ilyen játékban mi a nehéz a csapattársakon kívül?
0
0
0
0
💬 1
reflmix avatar
@joe733: Kétségeim vannak az felől hogy akiket látsz a saját/ ellenséges csapatban egyáltalán rendes EMBERI playerek, mint te meg én meg mint mindenki remélhetőleg innen az oldalról. Elképesztő hogy mennyire sok a fogalmatlan szerencsétlen "player" Sok esetben egyszerűen remélem csak hogy írányitott bot a játékos, mert ennyire balf*asz játékos, vagy ennyire az, akinek nem áll kezére a játék, egyszerűen nem lehet.
0
0
0
0
no avatar
Eljött a karácsony végre tudnék játszani erre leég a gépem....
Fél év szünet 😂😂😂😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Most már teljes az életem. 😜
[LINK]
[url=https://statewideinventory.org/lexus-0-60-times][/url]
0
0
0
0
reflmix avatar
@zsiroslangos: Az tuti lol, az egész tárat a fejbe 😆😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nem merem kiszámolni, hogy mennyit költöttem erre a játékra, mert elbőgném magam. 😆
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@zsiroslangos: Én ezen át estem már 😃 sajnos össze számoltam.
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: én 10év alatt 600k 😃
0
0
0
0
FreeBSD 81 avatar
@wtf_hu: Te isten.. Nem semmi
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok szerintetek el mene laptopomon ? hp probok 6560b intel core i3 4 gb ram intel hd 3000 vga ?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Miért nem megy feljebb az fps 70-80 fölé nagyobb pályákon meg 40-50fps-em van?
Mindegy hogy milyen beállítást használok a legkissebb grafikán is ugyan azok az értékek max 3-4fps-t változik ha le veszek mindent alacsonyra .
A vga 35-60%-on van kihajtva a cpu 50-70%-on.
Magas beállításon is ugyan az a fps mi lehet a vele?
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@R1994: Valószínűleg gyenge az a proci a VGAhoz.
Milyen VGA illetve Proci?
0
0
0
0
no avatar
@BenjaminHun: Amd athlon II x4 640
Gtx 970
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@R1994: Az ott a probléma, elég durva CPU bottlenecked van, magyarul a proci limitálja a videókártya teljesítményét, ezért van az, hogy mindegy milyen beállításokat használsz nem javul a teljesítmény.
0
0
0
0
Maros avatar
Próbáljátok ki az új eventet! 😆
0
0
0
0
💬 14
laczy avatar
@Maros: Jaaaa..... 😆 Csak ott is sok a fogyi sajna 😞
Sokan nem érik fel ésszel hogy a Sentinel - ek et kell vadászni hogy fejlődjön a csapat.... 😶
0
0
0
0
reflmix avatar
@Maros: Ebben a szarba valakinek sikerült egyáltalán valaha is le nyomnia a WT-t ? Akármennyi meccset megyek súrólja az esélytelen határát hogy le gyözzük
0
0
0
0
Maros avatar
@reflmix: Nekem már tizen valahányszor sikerült! 😃 De 90%-ban a csapattól függ!
0
0
0
0
reflmix avatar
@Maros: Nem tudom, 20 csatát mehettem ebben kb, de még csak meg se közelítettük a győzelmet. Mindíg ez van ha egy event csapat alapra megy. Sok idióta semmit nem ér. Felesleges időpocsékolás ez csak
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@reflmix: Párszor már sikerült nekem is lenyomni, Igaz szakaszban megyek barátommal. De néha hiába írjuk,hogy végre támadják a nagyot tojnak rá,csak a kicsikre mennek.
0
0
0
0
no avatar
@Viktorinho: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Viktorinho avatar
7-esen is nyírtuk már ki nemegyszer. Na meg egszer kifogtunk egy afk-t,bár fél hp-nál megmozdult a tornya,mindenki menekült aki körülötte volt,csak én meg a barátom álltunk a szájába,hogy hátha lepattan,de 3 lövés után ismét nem mozgitt,így 4en őt löttük míg a többi a kisebbeket szedte.
0
0
0
0
Maros avatar
@Viktorinho: Az lenne a lényeg, hogy gyorsan kinyírni a botokat és utána a bosst! 9-Es szintnél lejjebb nincs sok értelme rámenni.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Maros: Igen az a lányege,de mondd ezt olyanoknak akik egyedül mennek egy kupacra aztán tart 2 percig míg kiszedi őket. Sokan nem tudnak csapatban játszani. Na meg sokan azt hiszik elég áthajtani az energián,hogy felvegyék,aztán meg ottmatad és lehet a fél pályáról vissza caplatni érte.
0
0
0
0
Maros avatar
@Viktorinho: Ez a baj a véletlenszerű csapatjátékkal.
0
0
0
0
Maros avatar
@reflmix: Hát igen! Én is sokat megyek mire nyerek! 😃
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Engedd már el ezt a játékot....😂
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: Elengedném, de néha visszahúz! 😂😂😂
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Én is elővettem még 1-2-szer utána, de aztán végleg a feledés homályába merült. 😆
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: Én már amennyi időt pénzt és energiát belefektettem, ezért nem tudom csak úgy ott hagyni! 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
carl18x avatar
Semmi pozitiv 😃 nem tud repülni 😃
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Másnak is 200+ pingje van manapság?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 18
laczy avatar
Hali ! 😀
Így igaz sajnos :/ .
Nem is a játékkal van a gond hanem inkább a játékosokkal.
Nagyon felhígult a játékosbázis sok jobb játékos abbahagyta helyette jött 2 retard,emellett ma már pillanatok alatt elér 1 tier X-es tankot is egy kezdő, régebben elég sokat kellett tolni egy ágat hogy a csúcsra érjen az ember
ebből adódóan megismerkedett a pályákkal a játékos szerzett némi tapasztalatot stb... ami a mai kezdőkből hiányzik,
bemegy egy X-es szintű csatába "ágyútölteléknek" + hogy rontsa a csapat esélyeit *** ... 😠
0
0
0
0
no avatar
@laczy: Azért a WG is vastagon benne van ebben. Már évek óta csak termeli kifelé a pénzt a játékaiból, de olyan alapokat a mai napig nem tudott belerakni, mint normális oktatómód. Persze van benne hogy wasd és left mouse button és annyi.
A játékosok meg egymást szidják, hogy mekkora gyökér a másik mert nem olvasott utána a n+1. weboldalon és nem nézett tucat YT videót hogy hogyan is működik mondjuk a spotolás.

Egyfelől a játékosok anyáznak, hogy prém járgánnyal bemegy nulla tapasztalattal és kilöveti magát, másfelől csak éppen azt felejtik el hogy a nagy számú tapasztalatlan prém járgányos az aki eltartja a játékot.

World of Warshipsben is ez a helyzet, de ott már odáig fajult, hogy egyes vérfanatikus elitista játékosok a "gyengébbek" (50% WR és alatta kb.) kitiltását várja el a WG-től a sima mezei random meccsekről, mert hogy azok rontják a statját...

WG-nek ez persze nem érdeke, de ennyire előre nem gondolkoznak a játékosok. Más kérdés hogy több megoldás is lenne de a WG nem véletlenül nem alkalmazza őket.

Tehát ahelyett hogy egymást szidná a játékosbázis a WG felé kellene jelezni hogy ez így nem jó.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
laczy avatar
Szia! 😀
Ezzel én is így vagyok, nekem mindig volt prémium számlám vásároltam aranyat karácsonykor ládákat- (megjegyzem amit a legjobban szerettem a játékban , meg volt a maga hangulata fa díszítés stb.. 😀 )...

De most nem érzem azt hogy akár egy forintot is érdemes ölni a játékba, mostanság volt hogy 30 napos prém letelt úgy hogy mentem kb 10 csatát 30 nap alatt, esetleg ha kicsit megjön a kedvem megyek 2 de legfeljebb 3 csatát és itt mindegy hogy nyerő vagy vesztes ki is lépek mert egy rakás gőzölgő *** .... 😶
0
0
0
0
no avatar
Ezt vagy észreveszi a WG vagy nem. WoWs esetén nem, és tovább ontja magából a fantáziahajókat 15-20e ért 😀
0
0
0
0
Maros avatar
Agyhalott az akad benne bőven! Ez a legnagyobb baj benne!
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Remek meglátás, de egy kérdés:
ha a szerinted rossz játékosokat a WG mondjuk kitiltaná, akkor a te szinted lenne a "legalja". Az jobb lenne?
0
0
0
0
Maros avatar
@Palanova: Én nem azt akarom, hogy tiltják ki őket, de a rossz játékosok között is van külömbség. Az nem mindegy, hogy azért rossz egy játékos mert szinte alig sebez valamit, vagy azért mert könnyű vagy közepes vagy akár nehéz tankokkal a páncélvadászok mögött sunnyognak, holott támadás van! Az van hogy itt sok kisgyereknek megveszik a 8-as prémium tankokat, ezért szarik rá tankot fejleszteni, és a játékról meg fogalma sincs! Láttam már néhány ilyen játékost. 😎
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Az a sok kisgyerek a 8-as tankokkal teszi lehetővé hogy wotozhass, különben már lehúzta volna a rolót az egész WG. De persze lehet háborogni ellenük, csak értelmetlen.

És ez még mindig csak egy játék, felesleges véresen komolyan venni.
0
0
0
0
Maros avatar
@Palanova: Jaj dehogy veszem én ezt annyira komolyan! 😂😂😂 Amúgy meg én is vásárolok prémium tankokat meg prémium fiókokat meg aranyat is. 2013-ban regisztráltam, úgyhogy én tudom, hogy milyen volt a játék a régi szép időkben! 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@Maros: Azért kíváncsi lennék hogy akik itt agyhalottaznak azok milyen játékosok. Azzal ne gyertek hogy nem számít a wn8, win rate meg ilyenek mert hülyét kapok. Ha 50% wr-ed van, akkor nekem már bőven agyhalott vagy, és igazábol sokat nem teszel hozzá ahhoz hogy a csapat nyerjen.
Ugyanez akkor, ha 10-es tankokkal meglövöd az ilyen 1000-1500dmg-et. Azért mert nincs a csapatban mindig valaki olyan aki lehozza nektek a csatát, nem azt jelenti hogy mindenki agyhalott. Először mindenki szerintem magába keresse a problémát.
Ráadásul legtöbbször a tomatok sírnak hogy sz*r mindenki. Könnyebb is, mint megtanulni játszani.
0
0
0
0
Maros avatar
@tothricsi95: Már nem egy jobb értékelésű játékost láttam kempelni vagy akár úgy játszani mint akiről azt mondanád, hogy biztos hogy tomato! A nyerési arányt meg úgy is befolyásolja a Wargaming, mert azt nem hinném, hogy véletlen! Vagy egymás utáni vereségek, vagy nyereségek, meg az sem mindegy, hogy éppen kivel szakaszozom! Van egy haverom akivel szinte 90%-ban vesztek és volt olyan is akivel megy 90%-ban nyertünk! De állított már hasonlót egy magyar streamer is!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@Maros: Persze konteózni lehet, hogy a WG befolyásol meg a tököm tudja. Ezt könnyű, az már annyira nem, hogy tegyél is ellene valamit. Biztos véletlen hogy valakinek 47% win rateje van, másnak pedig 56. Nyilván akinek 56 annak a win ratejét direkt úgy állította be valaki a nagy Minszkben. Találomra belövik mindenkinek ugyebár.

gerzson95: Ezzel meg ne jöjjünk már, hogy szuper unicum is meghalt már az elején. Lehetséges, nyilván megtörténik több ezer-tízezer csatában. Nekem sem azért van 2600 körüli wn8 meg 56% wr, mert hátul kempelek, ha azt csinálnám nem lenne ilyen win ratem. DPG-t lehet hogy jó farmolni, de egyébként sokra nem mész vele. A 0 sebzéses meg ilyen, szar a csapatelosztás, mert egy 50b-t simán odarak egy Chieftain ellen a MM, plusz a sok event miatt nagyon sokan vannak olyanok akiknek fogalmuk nincs semmiről.
0
0
0
0
no avatar
@tothricsi95: Nem foglak és nem is akarlak meggyőzni róla, de bőven rajta lett kapva már a WG hogy ügyeskedett, igaz nem a meccsek közben.

World of Warshipsben:
- Az eventes ládák első napokban szórták a prém hajókat tonna szám, minden CC 40 ládanyitásra kapott 10db prém hajót...egy héttel később 40es ládanyitásokból jó ha 2-t kapott az átlag user. Ezt többször eljátszotta a WG.
- tavaly előtti dockyard event: CC-k istenítették az eventet hogy milyen f*sza lesz, élesre kerüléskor kiderült hogy teljesíthetetlen, hacsak nem fizetsz. Jó ha kb 4-6 játékosnak sikerült teljesíteni fizetés nélkül. Azóta tanultak belőle és közzé teszik hogy fizetős.
- orosz hajók kezdve hogy scifik, eszméletlen erősek, de persze nincsen semmi részrehajlás egyik nemzet felé sem, de azért az armor layoutban csak vannak érdekességek, melyeket nem akart a WG megosztani (láthatatlan páncéllemez eléggé kritikus helyen)
- prém hajók nerfelése a megvásárlás után 6 hónappal
- egyik meccsben simán megy minden, lövések rendben szórnak, második meccsben 3 km-ről elmegy a f*szba a lövés és konstans mellé megy minden ami előző meccsben talált - elfelejtettünk volna a két meccs között célozni? persze bele lehet magyarázni hogy rng, de ha az akkor nagyon érdekesen viselkedik

és egy kis matchmaking:
- simán összesorsolja a szuperunikumokat adott tierben 2. meccsét nyomó játékossal. Ez kikerülhető lenne, mert egyik félnek sem jó, de persze nem történik meg
- de nem kel szuperunikum playerek garmadája, simán előfordul 20 meccsből 2-szer hogy egyik fél átmegy a másikon mindenféle megerőltetés és többnyire hajóveszteség nélkül

és persze majdnem minden fenti eseményt el lehet intézni hogy hát az rng. Ami vagy igaz, vagy nem. Sosem fogjuk megtudni, hacsak a WG közzé nem teszi és akkor is kétséges, hogy igaz-e.
Fentiek ellenére játszok vele, mert nem veszem komolyan és csak röhögök a winrate mániásokon 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@Palanova: És az neked annyira idegen koncepció, hogy más sem veszi komolyan, esetleg csak simán jó a játékban? Tudom nehéz elhinni, de van ilyen.
0
0
0
0
no avatar
@tothricsi95: Bőven vannak nálam jobb játékosok, sehol sem írtam hogy nincsenek. Konkrétan a winrattel sem foglalkozok, azt sem tudom nekem mennyi, de nem is érdekel 😀
Jobban zavar a fórumokon az elitista hozzáállás (mindenki béna aki gyengébb nálam) és a wr-re verés.

Azt is megértem ha valaki élvezi a meccset és a Tirpitzel beyolozik a tömegbe torpedózni jobbra-balra vagy Bismarckal szintén be a tömegbe és közben bömbölteti a Sabatont:


tegye tényleg jó móka.

A fentebb felsoroltakból melyiket befolyásolja a másik játékos?
max azt az esetet amikor az egyik fél steamrollolja a másikat - de ott is benne van a WG az MM-el.

Normális MM azt nem tenné lehetővé, hogy 10000+ csatás menjen szembe 100-300 csatás játékossal.
De persze ha lenne normális MM, azzal is visszaélnek a játékosok és mennek sealclubolni a tényleges kezdőket T1-T3-ba. Várjunk csak, most is ezt teszik 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@tothricsi95: Őszintén én mit tudok tenni ez ellen?! Meg amúgy is teli van csalókkal, egyel sikerült is szakaszoznom! Úgy megmondta, hogy hol vannak a tankok pontosan, hogy fel sem voltak spottolva, és tényleg úgy is volt! Aztán ezek a lila játékosok akik verik a mellüket!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@Maros: Igen nyilván a legtöbb lila játékos csal. A föld meg lapos.
0
0
0
0
Maros avatar
@tothricsi95: Azt nem állítottam, hogy mindegyik csal, de elég sok használ közöttük illegális módokat! Vagy van olyan is aki ellen laggol a többi játékos, még videó is van róla!
0
0
0
0
no avatar
Hello.Segitséget kérek kéne 1 laptop ami nem használt... 120.000ft ért medium settingsel 990pbe mennyen 60+ fpsel.
0
0
0
0
💬 1
Superman79 avatar
@HunBenceez32: Ha nem használt, akkor új. Újonnan márpedig nehezen talász olyan laptopot, de ha szemfüles vagy, akkor találhatsz. A játék gépigénye e 10 év alatt jól megnött, ám az is igaz, hogy piszok jól van optimalizálva, lowon 720p ben még azon is elfut, ami nem bir 5 chrome ablakot futtatni.
0
0
0
0
no avatar
Eladó wot accom,nem kell nagy dolgokra gondolni, 4 db 9-es rengeteg 8-as es 7-es tankkal sok tervrajzzal,5-6 millio kredittel.
Mivel nincs rajta prémium tank igy nem kell nagy összegre gondolni,megegyezunk privatban.
0
0
0
0
💬 3
Maros avatar
@therider: Miért akarod eladni? Ennyire felkúrta az agyadat? 😃
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Háááát,megfogadtam,hogy nem veszek többé játékot,fontosabb dolgokra kell a penz,pl a kiskoromban letort fogak teljeskoru megcsinalasara,de jon az uj wow xpac 1 betu elteres 😀 es igy vegulis nem koltenek ra.Ha 8-10-ért eltudom passzolni a viszonylag sok tank miatt mar az is jo.
0
0
0
0
Maros avatar
@therider: Ja értem. 😀😃
0
0
0
0
Superman79 avatar
Megjött ide is a Battle royál. MÁR IDE IS.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Superman79: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Superman79 avatar
Ja, asszem szeptember közepén, végén szedik ki.
0
0
0
0
Maros avatar
@Superman79: Frontline-nak jobban örültem volna!
0
0
0
0
Maros avatar
Na megvan az 5. kulcs is, és kaptam érte egy jelvényt hurrá!!!! 😞 Ennél azért egy kicsit kreatívabb ajándékra számítottam, főleg hogy 5 hónapig tartott ez a kulcsszerzéses event!!! 😎
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Kapok majd nagy ló*aszt!!!
0
0
0
0
Liptik avatar
Mi a jobb a WT vagy ez?
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@Liptik: Teljesen más a kettő.
Ezt saját magadnak kell el dönteni, hogy neked melyik tetszik.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Szerintem az Armored Warfare és a World of Warships jobb 😃
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Liptik: Én mind a kettővel játszottam nagyon sokat. Mind a kettőnek van rossz meg jó oldala, személyszerint a wot-tal elvoltam pár évig csak 1.0 után kezdték egyre jobban elcseszni és a végére annyira átment pay to winba hogy inkább abba is hagytam egy életre, tehát összességében ma már nem igazán éri meg elkezdeni. A wot után elkezdtem war thunderezni, sokkal élvezhetőbb volt a játék kb. úgy 5.3-ig, utána már jött az hogy sokkal erősebb tankokkal dobott össze és amikor voltak ilyen karácsonyi akciók akkor következtek azok hogy a sok ugyanolyan prémium tankkal dobott össze.(ez idén volt nyár elején amikor akciós volt a leopard a1a1 l44 (legjobb tank a tierjében, apfsds lőszer, rendkívül alacsony lőszer esés) és akkor nagy tierben nem lehetett játszani mint korábban meg említettem. Szóval a wottal akkor éri meg játszani ha pénzt is tennél bele, a war thunderrel az a helyzet hogy abba nem muszály költeni a játékra mert kis tierben még érsz anélkül valamit.
0
0
0
0
Maros avatar
Sziasztok! Ez a tank szerintetek megéri az árát?
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/19110/
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
Erről azért a játékkészítők is tehetnek. Mert érdekes módon ugyan ez a gond a Warshipsben is.
Nulla tutorial, dmg-et jutalmazza a feladat teljesítés helyett, potential dmg jutalom az kb nulla, matchmaking az erősen megkérdőjelezhető...
Ezen felül:
sikeres proof of concept gamemódok után totál mást vezetnek be, prémium lőszer, prémium járgányok porba nerfelése az egész játékot érintő "javítások" árnyékában, megvásárolt top playerek adnak remek review-kat az adott prém cuccról majd kiderül hogy hulladék az egész, lootboxok és az azokkal kapcsolatos problémák, Warshipsben T8 felett fizetős ez a F2P game mert nélküle nagyon lassan tudsz csak haladni és még lehetne sorolni.

Egyetlen mázlija van a Wargamingnek: nincs konkurenciája.
Armored Warfare: addig volt jó míg az Obsidian csinálta, utána hogy új tulaja lett, ment a levesbe a wargaming javára
Steel Ocean: gyenge grafika lett a végzete, pedig tucat jobb megoldás volt benne, mint a Warshipsben de persze most meg bezárt, a wg sorra hozza be az ottani megoldásokat, pl tengeralattjárók.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Aham, tutorial: legutóbb mikor néztem: wasd, lmb, rmb, mehetsz. Se spoting, se armor layout, se penetrating, se legénységskill és még lehetne sorolni...

Igen abban egyetértünk, hogy egyből T8 nem szerencsés. Viszont ők tartják el a játékot. Akár tetszik, akár nem, nem fogják megtiltani hogy ne vehess magasabb szintű járgányt, mint amennyinél jársz. Ez a pénzről szól, nem a szórakoztatásról.

Más kérdés hogy T6-7 már erősen grind. És nem fogsz semmit tanulni abból, hogy amint megmoccansz 4 irányból kb instant sz*rrá lőnek (ezt ki lehet kerülni mapismerettel, de csak az nem elég, kell hozzá spot mechanika ismerete is, ami ugye nincs, hiszen ingame semmit nem tanítanak - összeesküvés elmélet on: mert nem érdekük, különben már 6+ éve benne lenne), vagy hogy rádrongyol egy -2 tieres lighttank és a heavydet gold ammoval rackezi.

Persze lehet menni ilyen olyan yt videókat nézni, meg fórumokat bújni, de akkor az már nem szórakozás.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom, szerintem semmi köze egy fantasy mmo-hoz. Ez egy sima aréna shooter, ahol az aréna a map. Beteleportál, lenyomod a meccset, kimész a garázsba és ismét...Az összes térkép meg nem a probléma forrása, csak egy nagyon kicsi része. És igen a
valamit rosszul csinál
az amit fentebb kitárgyaltunk, hogy miért.
0
0
0
0
Maros avatar
Ti mennyit költöttetek erre a játékra?
0
0
0
0
💬 8
The_Teacher_Man avatar
@Maros: 50-100€ között, nem emléxem pontosan. 😲😞
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Maros: Tíz év alatt 400-500K körül. (Ebben benne van a folyamatos premium előfizetés és 25+ prém tank.) Valamennyi ebből visszajött, mikor eladtam az accountot 150 papírért. Így már nem játszom vele. Nem is hiányzik.
0
0
0
0
Maros avatar
@Memento Mori: Nekem most nincs kedvem összeszámolni, de én nagyjából 500-1000 Euró között költhettem rá eddig. 😃😂
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Maros: Részvétem! 😆
Ha őszinte akarok lenni, az utolsó öt év pénzkidobás volt és kicsit sajnálom is a kreditet amit beleöltem. A WoT első 4-5 éve volt igazán király. Az a pár év tartott utána mindvégig a játék mellett. Mindig bíztam a következő patch erejében. De mindig látványosan szarabb lett a dolog. Komoly függőség volt, nehéz volt legyűrni, de végül csak sikerült. 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Memento Mori: Ez igaz! Tiszta más csaták voltak 2013-2014-ben mint most jelenleg! Teli rakják minden szarral, ilyen kerekes, olyan dupla csövű, OP táras közepesek, minek kell ez?!
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Maros: Mert már nem a játékosokért csinálják ezt a játékot "szerelemből" a srácok, mint a korai években. Ez már csak pénzgyártás sajnos. Saját sikerük áldozatai lettek. És mi is a játékosok is azok lettünk. Kár érte. Kiváló ügynök volt. 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Memento Mori: Én még mondjuk a mai napig játszom vele, épp ma lett meg a tier 10-es Német könnyű tank 😆, de a játék hangulata közel sem a régi már!
0
0
0
0
Maros avatar
Vannak kötvényért vásárólható új tankok!
IS-5: 10.000
KV-4 Kreslavskiy: 10.000
IS-6 Black: 8.000
Chrysler K GF: 8.000
M46 Patton KR: 8.000
Vegyétek és vigyétek őket! Én személy szerint az IS-5 tankot ajánlom ezek közül, de az IS-6 B vagy a Chrysler K GF sem rossz választás!
0
0
0
0
Maros avatar
Na tegnap meg lett a negyedik kulcs is! 😆 Már csak egy hiágyzik! Valakinek esetleg nincs valami kiszivárgott információja, hogy mi lesz a végső jutalom? 😃😎
0
0
0
0
Maros avatar
Na holnaptól meg lehet szerezni a negyedik kulcsot! 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
De lesz alvás, mert reggel megyek..... tudod hová!
Amúgy is már csak azok a spotos missziók vannak, az már semmi, majd a kerekesekkel holnap megcsinálom! 😆 Ha gondolod beszállhatsz hozzám szakaszban! 😂😂😂😎
0
0
0
0
Maros avatar
Na ki csinálta meg a Front Line-t 15. szintre? Nekem sikerült, de majdnem törött az egér és a billentyűzet! LOL 😂😂😂😂😂
0
0
0
0
💬 11
Inestier avatar
@Maros: Én nem bírtam, 7. szintig jutottam de ez is egy örökkévalóságig tartott. Tök sokan írták in gameben, hogy hiányozni fog nekik ez a játékmód. Elvitte az emberek eszét a karantén?? 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Inestier: Nekem 36 Front Line csata kellett a 15. szinthez. Az egy hónappal ezelőttihez meg 41 csata kellett. Megfogadtam, hogy csak maximum 10. szintig fogom vinni, mert az után szokok agybajt kapni! 😆😂😎
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Énnem. Last battle: 29/10/2018 12:42 😂
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: Nem szeretnéd frissíteni ezt a dátumot? 😂😂😂😂😜
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Lenne értelme? 😃 Bár azért néha hiányoznak a jó kis artyparty-k az op löfossal... 😎
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: Ha esetleg lennek kedved szakaszozni, írj rám valamikor. 😆
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Köszönöm az invite-ot. Kereslek, ha élek vele! 😆
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: 😉😆
0
0
0
0
laczy avatar
@Maros: Hali! 😀
Hmmm nekem az első epizód lett meg 15.- ig utána kimaradt a játék lol... 😂
Most az utolsó szakaszban mentem néhány kört 7. szinten ráuntam. 😆
Az Út Berlinbe vagy a Homefront módok valahogy jobban szórakoztattak. 😃
U.I: Nemrégiben volt a csapat csata 7v7 - ben ,szerintem az sem volt rossz (számomra jobb volt mint a random). 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@laczy: Az az legnagyobb baj ezzel a játékkal, hogy tele van bal***okkal! Például TD-vel megyek nos a nehéz tank meg egy könnyű tank mögöttem kempel és azt várják, hogy spotoljak nekik! Írok nekik, hogy segítsenek, de ők le se szarják, sőt van hogy még nekik áll feljebb! 😎
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Nem hiszem! Inkább várok vele jövőre, hátha berakják azt a tier 8-as Emilt. 😆
0
0
0
0
huvagyok999 avatar
ezek az adatok nem pontosak azt írj közepes grafikán futna 60 fps-el de közben minimum grafikán alig futt 25 fps-el
0
0
0
0
💬 2
Inestier avatar
@huvagyok999: Ezek már eléggé elavult adatok. Azóta már volt grafikai fejlesztés, új grafikus motort is kapott így már jóval kevesebb fps-ed van most, mint régen lett volna.
0
0
0
0
laczy avatar
@huvagyok999: Üdv!
Az új grafikus motor miatt a fent leírt gépigény (ajánlott) felel meg inkább minimumnak, SD klienset használva is magas beállítások mellett VGA memóriából is lazán elfogyaszt 1400 - 1700mb-ot + ram ból is 4-5GB között mozog.
0
0
0
0
Szabi900 avatar
PC-n a játékosok 80%-a idióta. Régebben PC-n játszottam, de most Xboxon játszok mivel itt sokkal normálisabbak és komolyabbak a játékosok. Ugyanúgy a PS-en is. Nevem: Szabi900 (Xboxos gamer tag)
0
0
0
0
💬 2
Maros avatar
@Szabi900: Xboxon vagy PS-en vannak olyan pályák amik PC-s verzióban nincsenek?
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
@Szabi900: 3 éve jáccottam utoljára, ezek szerint nagyon jaól tettem, hogy azóta se...😂😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció