header
The Park
The Park cover
Megjelenés: 2015. October 27.
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Funcom
Kiadó: Funcom

The Park gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Core i5 processor or equivalent
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Intel HD4400 / AMD Radeon 5750 1Gb VRAM / NVidia Geforce 640 1Gb VRAM
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
STO:
4 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Core i5 processor or equivalent
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA 760 series 2Gb VRAM or better / AMD Radeon R9 270X 2Gb VRAM or better
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
STO:
4 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
The Sea Will Claim EverythingDmC: Devil May CryScars AboveDeadlightHarold HalibutShadows of Kurgansk
Hozzászólások: 42
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tyrion Lannister avatar
És attól még nem lehetne jó játék? Azért ez nem mentség, úgy meg pláne nem, hogy a sztorinak magának azért nincs olyan sok köze az említett játékhoz, maximum a helyszínnek.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Ez csak egy kis különálló kiegészítés a The Secret world nevű mmohoz.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nem egy rossz játék ez, csak valahogy nem akar összeállni. Pedig vannak benne kifejezetten jó, atmoszférikus és félelmetes részek. Kár érte, igazán kiváló cím lehetett volna.
0
0
0
0
no avatar
üdv gémerek, az miért van, hogy a hattyú hajóval bemegyünk az alagutba, elkezdi mesélni a koma a történetet, és amikor kiirja, hogy forest valami, már nem tudom mit, ott megfagy a játék, a legfrisseb 16.11.4-es driver van fent, nem értem, tudtok segíteni?
0
0
0
0
Sztrelok avatar
ettől a mókustól van egy kis fnaf 3 beütésem 😜
0
0
0
0
Laller24 avatar
Rövid játék, viszonylag jó grafikával, de szinte egyáltalán nem ijesztő pedig én nem szoktam ilyen játékokkal játszani, soha.(mert kicsit ijedős vagyok)😲
A történet érdekes, a játékmenet kiszámítható.
10-es skálán én egy 4-est adnék rá.
0
0
0
0
no avatar
Még jó hogy nem fut 1 óra játékidő baromi kevés, bár azért több mint az All is dustnál de akkor is.
0
0
0
0
Kapas Van avatar
autodromozni nem lehetett benne....
0
0
0
0
VKBVTV avatar
thegamerx: Simánnn 😃D
0
0
0
0
Lizard avatar
Jaj 10 euro....mit kell itt álszenteskedni?! Úgysem veszed meg😕
Ingyen meg semmi gond vele, hangulatos,látványos!
0
0
0
0
gerikember avatar
szerintem ez az 1 órás játék nem ér meg 10 eurót kijátszottad már is vissza kérheted az árát...mivel 2 órán belül vissza kérheted ha steam-en vetted.
0
0
0
0
no avatar
Végigjátszottam. 😀 Véleményem szerint ilyen rövid játékidővel ki sem kellett volna adniuk. Nagyon rövid volt. Egyedül a grafikája tetszett,mert az Unreal Engine 4-es.
0
0
0
0
Lizard avatar
Érdekes volt, meg baromi jól néz ki😀
0
0
0
0
nedadam24 avatar
arnold892 : igen low neállításokon . nekem is úgy ment 1280x768 low beállításokon
0
0
0
0
no avatar
szerintetek nekem menne? "Arnold pc" alatt?
0
0
0
0
FeRR avatar
Kerek egy órás játékmenet.. érdekes sztori.. az angoltudásommal nincs baj, mégis elég nehezen lehet felfogni, hogy mi is történik..
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tényleg nem tűnik rossznak videók alapján,ki fogom próbálni 😃
0
0
0
0
no avatar
Ma este 7 kor oldják föl Steamen. 😀
0
0
0
0
Legion avatar
Masterthief: a dead space az jó és egyedi volt amíg el nem bas.zták, am igen én is válogatós vagyok horror terén, kb 5 éves korom óta nem ijedtem meg vagy féltem egy horror film alatt. Am a modern vámpírokkal, farkasemberekkel nem lenne gond ha nem lenne komplett bu.zi (meleg, homokos stb) mind, bu.zis, nyálas hulladék love-story mint az összes mostani film róluk, amikor kijött a s.zarkonyat az első gondolatom az volt hogy Pengét odaküldeném, Lincoln a Vámpírvadász az még csak-csak jó volt, de az sem az igazi
0
0
0
0
Masterthief avatar
Legion:
Legalább már némi vérfrissítés van a horror játékok terén. Már kellettek ezek, mint koldusnak egy falat kenyér. Ne csak a szokásos sablonos klisék legyenek mindig horror témában. A zombis-túlélőst szeretem, de szinte mind, ugyan az. Ritka ha valami újdonsággal elő tudnak rukkolni. Pedig lenne számtalan variáció és téma, amire lehetne alapozni. Lehetne több ilyen klasszikus horror filmekből merített ötlet, adaptáció is. (Rémálom az Elm utcában, a Texasi láncfűrészes mészárlás, Halálos kitérő, Hallowen, stb stb.) Vagy középkori, Viktoriánus korabeli időkben és helyszíneken játszódó horror játékok. Vagy éppen a pokol bugyraiban. A helyszínek is mind sablonosak mostanság. (Elmegyógyintézet, meg elhagyott, fertőzött, lepukkant városrészek, szigetek.) Ritka már a jó helyszín és időbeli játék sajnos.
Én mind horror játék, mind pedig horror film esetében, elég válogatós vagyok. Ami a fogamra való, azzal játszok, azt nézem. És sajnos manapság nagyon ritka a jó, mindkét esetben. (Számomra, az izlésemnek megfelelően.) Filmben például kifejezetten taszít és nevetségesnek tartom, mikor egy vámpiros vagy farkasemberes horrort a mai modern időkbe helyezik. Pfújj! 😃 Egy rakás ganéj, annyit ér a szememben. 😃 Nálam a vámpir, farkasember, az a késői középkort vagy a viktoriánus korszakot jelenti. Akkoriban keltek napvilágot ezek a hiedelmek-babonák, az akkori társadalom köztudatában szerepeltek ezek a "kitalált lények". Mint pl: az 1992-es Drakula vagy A Farkasember. ( Sir Antony Hopkins) Azok filmek, nem szemetek. Ugyan ilyeneket és hasonlókat lehetne játékokban is készíteni. Példának ott van a Hellraid, amit sajnos újraterveznek a Techland-nál. Pedig vártam. Régen volt még egy igéretes project: Hellion Mystery of the inquisition. Annak is bukta lett valahogy. Elvérzett a fejlesztés ideje alatt. Ehhez hasonlóak, illetve, ezek keverékei jöhetnének játékban, felkavarva az amúgy pangó állóvizet. Csak gondolkodnii kellene a fejlesztőknek, nem csak halmozni a poszt-apokaliptikus zombihentet, lövöldéket. Csak merni kell lépni egy merészet. Mint pl: a Far Cry Primal esetében. Irány a kőkorszak. 😃 Azt is várom, mert ilyesmi alig van. Most hirtelen eszembe jutott egy régi horrorjáték, ami nagy kedvencem volt. The Devil Inside. (magyar szinkronnal) Lehetne abból is egy felújított, ráncfelvarrott változat.
-Sokat akarok? 😃

mikej95:
Elhiszem hogy a SOMA is jó horrorjáték, viszont a tengeralattjárós atmoszféra nem az én stílusom, és nem jön be. Bár lehet hogy adok majd neki egy esélyt. Finnyás vagyok és kerülöm az ilyet, meg ami az űrben játszódik. (Dead Space, Doom stb.)
Until Dawn-t még kipróbálnám, de nincs konzolom, mert egyszerűen nem tudok ráállni a kontrolleres irányításra sajnos. Hiába volt nálam pl: PS3, nem tudtam sehogy megszokni. Pedig ott volt a Red Dead Redemption és a GTA V, amikkel őrületesen akartam játszani, de nem állt rá a kezem. És sajnos, már pénzt sem ölnék konzolba, mert vannak már fontosabb dolgok, amikre költeni akarok. Nálam már 36 évesen nem a játék áll az első helyen. 😃
0
0
0
0
Legion avatar
Masterthief: elolvastam a cikket és kb ez a lett a legvárósabb játék a számomra most, egy szabad, menekülj Jason elöl játék, meg ez a félelem méter is érdekes lesz ha fosik a karakter nem tud beletalálni a zárba elsőre a kulccsal. Kellet már végre egy klasszikus, remélem a kövi Freddy lesz majd 😃
0
0
0
0
Legion avatar
Masterthief: mivan???? jön Jason??? na az kell, pont, kész.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Legion.
Ígéretesnek tűnik. De várom már a Friday 13-at is, tuti jó lesz. Végre jönnek jó horror játékok is az idén.
0
0
0
0
Legion avatar
Masterthief: na ez alapján egy jó kis horrorfilmet fogunk végigjátszani, jó móka lesz
0
0
0
0
Legion avatar
ez a teaser sokat mondó, kíváncsi vagyok milyen lesz
0
0
0
0
no avatar
De 0-0% abból egyértelmű hogy nem megy majd.
0
0
0
0
no avatar
nálam nem indul el sajna.
0
0
0
0
nedadam24 avatar
oktober oszt sehol semmi
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció