header
The District
The District cover
Megjelenés: 2015. augusztus 23.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kotach
Kiadó: Kotach

The District gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core 2 Duo 2GHz or higher
RAM:
2 GB RAM
GPU:
NVIDIA, AMD, or Intel HD graphics with OpenGL support, at least 256mb graphics memory or better
DX:
Version 9.0
OS:
Windows XP
STO:
2 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5 2.5 GHz or higher
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVIDIA or AMD with OpenGL support, 1GB graphics memory
DX:
Version 11
OS:
Windows 7
STO:
3 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Spacelordsibb & obbDecay of LogosChronos: Before the AshesRendLEGO Star Wars III: The Clone Wars
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sztrelok avatar
BukoTt ez egy olyan kérdés amire még úristen se tudja a választ 😃😂😊
0
0
0
0
Bukta avatar
Úristen... mik ezek a hosszú kommentek ?😆
0
0
0
0
no avatar
Mi a játék célja? csak mászkálsz és kilövöd a házak ablakait? vagy valami komolyabb?
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Őszinte legyek,én ebben a játékban semmilyen fantáziát nem látok,de ez szubjektív,előfordulhat hogy más többet néz ki belőle mint én.Én sem vettem még early acces játékot,de ha valaha fogok akkor az a Space Engineers lesz,az a játék tényleg fejlődik,a készítők akarnak vele pénzt keresni,ezt nem is rejtegetik 7 pecsétes titokként,de cserébe a játék is szépen fejlődik.Az ilyen üzletpolitikával nincs bajom,fizetsz és cserébe kapsz valamit,új játékmechanikák is kerülnek be szép számmal,és nem csak új elemek,hajók stb. ,ez nagyon fontos!Ráadásul ennél az egy játéknál látom azt hogy el is fog készülni valamikor.Igen, Forest még egy olyan amivel dolgoznak a készítők de őszintén azon se látom azt hogy mondjuk egy év múlva elkészül,pedig az is több éve(kb. 2 éve) korai hozzáférésű.Nekem ez a bajom az összes early accessel,már 1-2 éve early acces,és még messze nem látom az út végét,holott véges a költségvetés,aki egyszer megvette,abból több bevételük már nem lesz,és nyilván előbb utóbb elfogy a vásárlók száma,viszont onnantól kezdve csupán idő kérdése hogy a fejlesztők felélik a büdzsét.Gondoljunk bele hogy a jó AAA játékokat sem veszi meg mindenki a jóléti országokban,a nagy cégeknél is egy konkrét összegből gazdálkodhatnak a fejlesztők,és számolnak a fejlesztési költségnél jóval nagyobb nyereséget.Ezzel arra akarok kilyukadni,hogy ha 2 év fejlesztés után még mindig nagyon messze van a játék a végleges verziótól, mérget vehetesz rá hogy előbb fogy el a pénz ,minthogy a játék elkészüljön,lásd Stomping land,God Us.Annyira bétába-alfába adják ki őket,sokszor az alap, update nélküli verzióban 1 óra játék idő van,aztán már meg is építettél mindent,elfogy a tartalom, leülsz,játszól egy órát,oszt kijátszottad a játékot.Egy hét múlva update,bekerül 10-20 percnyi új tartalom és utána megint várhatsz egy hetet az újabb 20 percnyi tartalomért.Így nagyon hamar megunod a játékot.Csak úgy lehet élvezetes ha mondjuk félévente előveszed,úgy már van benne némi új content.De még ilyenkor is csak némi,mert új játékmechanikák nagyon ritkán vagy inkább soha nem kerülnek be,csak a meglévőt bővitik új épületekkel,járművekkel stb,és új játékmechanika nélkül az az az egy-két mechanika ami alapból benne volt,nagyon hamar megunod update ide vagy oda.De igen milyen izgalmas hogy részese lehetsz a játék fejlődésének, bullshit,rossz marketing szöveg.
Nagyon sokáig nyomon követtem a korai hozzáférésű játékokat,mert érdekelt hogy mit hoznak ki belőlük,tudod kis fejlesztő csapatok,adjunk nekik pénzt hogy megvalósíthassák a kreativitásukat, sajnos nem igaz vagy sokkal inkább mítosz mert a fejlesztők mindent csinálnak csak ezt nem, az esetek 99%-ban.Rengeteg gameplay sorozatot néztem róluk youtuboon az update bemutatásokkal együtt,így nem a levegőbe beszélek.És mielött belém kötne valaki(ez nem neked szól GhostSoldier):igen nem játszottam egyikkel sem,de egy gameplay sorozat magyar kommentárral, bizonyos szempontból ugyanaz.És játékonként néztem legalább 2 sorozatot.Szerintem a korai hozzáférésű játékok 99%nem fog elkészülni,vagy legalább is nem úgy mint ahogy azt a vásárlók elképzelték,mert az hogy félkész a játék viszont elfogyott a zsózsó és emiatt a derék fejlesztők bejelentik hogy kész a játék,hát no komment.....De ne legyen igazam.
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Nagy részt egyetértek veled Kiki4444. Nekem is tele a tököm ezzel a rengeteg Early Access játékkal. De most őszíntén: az összes ilyen előre kiadott játék azért olyan,amilyen,mert a készítőkben benne van a kapzsiság. Nehogy valaki azt gondolja,hogy a készítők olyan jó fejek,hogy csak úgy kiadják a játékot. Azért jelenik meg ilyen hamar mert "elfogyott a lóvé" vagy gyorsan akarnak pénztkeresni. Nézzétek csak meg a DayZ-t,lassan 3 éve van Early Access módban és még mindíg ugyanolyan szar,mint amilyen volt az elején. Rengeteg bug és csalás.
A Forest ide nem lenne jó példa,mert a készítők a megjelenése óta folyamatosan javítják a játékot és mára már egészen jó lett. Viszont az ARK:Survival Evolved is egy olyan pénzhajhász próbálkozás,ami nem vezet jóra. A készítők kiadták a legalfábbik módban,amit csak lehet és még így is 27.99 euró. Persze milyen hangzatos az,hogy "légy része a játék fejlődésének",de azt már nem írják,hogy mennyi buggal,hibával és szemétséggel kell szembenézned 27.99 euróért. És még a gépigény is a csillagokat verdesi. A gond az,hogy divat lett félkész/negyedkész játékokat piacradobni csak azért,hogy így hamarabb keressenek pénzt a készítők. Én soha nem vettem még Early Acess játékot és nem is fogok. Viszon a The District alapötlete jó. Csak fel kellet volna spékelni valami izgalommal.)
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
+GHOST SOLDIER:Bennem felmerül a lehúzás lehetősége.Ha tényleg egy jó játékokat akarnak kiadni a derék készítők,miért ennyire alfában adják ki.Itt felmerül bennem a megélhetési early Access programozó gyanúja.Most komolyan ami tartalom van a játékban(ami annyi hogy fát vágok,sétálok,autózok sárkány repülök meg lövöldözök,ráadásul hang effektek sincsenek a videó alapján)az mind igénytelen formában került bele a játékba,ha már ilyen kevés játékmechanika van a ,azt miért nem dogozta ki tisztességgel a készítő?Elfogyott a lóvé?engem ez nem érdekel,mint vásárló garanciát várok arra hogy idővel egy rendes játékot kapok a pénzemért.Na itt egy ilyen jelet sem fedeztem fel.Ez egy igénytelen trágya,én szerintem.De ami a nagyobb baj,hogy ebből később sem lesz még csak egy C kategóriás játék sem,nagyon erős a gyanúm hogy a vásárlókból akarnak eltengődni ameddig csak lehet ,és a játék pedig sosem lesz egy kész,játszaható valami,félbemarad szépen mint anno a Stomping Land,vagy ugyanúgy becsapják az embereket mint a God Us-nál,legutóbb olvastam hogy a mobilos verzióját fejlesztik a játéknak,ami persze FREE TO Play,és a PC-t hanyagolják.Hogy azóta mi a helyzet nem tudom, de nyilvánvaló hogy a nagyobb zsozsóra játszanak, miután lebuknak,még van bőr a pofájukon ezt megcsinálni.No komment,pedig ott egy elismert fejlesztő volt a projekt mögött,csak épp úgy döntött hogy ő most átvált kapzsi üzemmódra.Remélem hogy nem változik a szavaztok állása,és azokat a buta embereket akik megvennék,nem fogják tudni kihasználni.Az hogy valaki buta/hülye/stb. nem ok arra hogy kihasználd/visszaélj vele.
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Első látásra egy hangulatos játéknak tűnik,ami televan izgalmakkal... és rengetegg buggal. A The District vélhetően lelkes-informatikában jártas-fiatalok elméjéből pattant ki. Első látásra nem rossz, azonban a grafika csapnivaló(előttem meg is jegyezte Pamkutya).2015-ben ez már "nem járja". A steamen is megoszlóak az embek: jelen pillanatba 89 pozitív és 273 negatív értékelés érte a játékot és csak 2.99 euróért vesztegetik. Ebből akár még jó játék is lehet, csak nem a következő egy évben.
0
0
0
0
ForHonor avatar
Remélem lesz hozzá fizetős DLC!!!
Én Collector Edition Platinumot akarom megvenni...
0
0
0
0
KTM520 avatar
Még 1 szutyok játék!Kár az időt vesztegetni erre a szörnyűségre.
0
0
0
0
no avatar
azért a videóban 0:59-nél az az ablak...de kéremszépen...már értem miért kell neki i5....
0
0
0
0
Knoxville22 avatar
Ez free to play lesz? Mert én erre tuti nem adnék ki pénzt! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció