header
Sherlock Holmes Chapter One
Sherlock Holmes Chapter One cover
Megjelenés: 2021. November 16.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Frogwares
Kiadó: Frogwares

Sherlock Holmes Chapter One gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 2600
RAM:
12 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 960, 4 GB or AMD Radeon R9 380, 4 GB
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 64bit
STO:
28 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 3600
RAM:
12 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 1070, 8 GB or AMD Radeon RX 5600 XT
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 64bit
STO:
28 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
I Am AliveScars AboveTerrariaThe LEGO Movie VideogameMiddle-earth: Shadow of MordorDays Gone
Hozzászólások: 38
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DawnF94 avatar
A Sherlock Holmes Vs. Jack The Ripper c. részt nem rakjátok fel az oldalra? Az nem egy teljesértékű rész? Most ruháztam be rá am a gog-on, aztán gondoltam itt rálesek, de nem találtam semmit róla.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@ricsicsi: Ha kompatibilis a géped a 11 el akkor nem lesz gond.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Hát a Sherlock Holmes mi más lenne? :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Befejeztem a fő sztorit a játékban. Nekem tetszett, bár a gépem kicsit néha kevésnek bizonyult a városban, de átvészeltem ezeket a részeket :D Maga a történet jó és érdekes a város elég nagyra sikerült, amit be lehet járni és bizony nyomozni való az akad egy-egy helyszínen. Ezekből párat csináltam meg menetközben, főleg a főszálra koncentráltam csak. Annyi, hogy mikor a végéhez értek kérdezi a játék, hogy biztos folytatni akarod, akkor utána nem tudod megcsinálni az elmaradt küldetéseket így legyen egy mentés a végső döntés elött is, hogy visszatöltsétek és a vége elött még megcsinálhattok minden más küldetést. Én 8 pontra értékelném a játékot és ajánlom bátran, akik szeretik ezt a stílust.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Végülis meg van a megoldás a sírnál lévő órát én miért nem tudtam megnézni a hivatalos oldalon jött egy infó, hogy az AMD cpu-val rendelkezők nem tudják emiatt folytatni a küldetést... csináltak egy 1.01-es patch-et, de az sem javítja, de már láttam írták az 1.02-es patch-ben orvosolni fogják (végre folytathatom!).
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@DoggyDog: Ez eléggé bajos hogy ilyen hibát vétettek.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Remélem nem rontják el a fejtörőket és nem óvodás szint lesz, hogy állandóan mutatja, hogy mi merre, mert azt nem szeretem... (sajnos a mostanában megjelent játékok nem akarják elengedni a játékosok kezét és mindent a szájukba rak, nem elég, ha elakad valaki egyből megy a youtube-ra megoldást keresni. Régen nem volt ilyen, hogy na neten megnézem a megoldást , hanem magad rájöttél vagy sem).
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@DoggyDog: Na igen napokra elakadtál ha olyat fogtál ki.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Vannak ilyen emlékeim a 90-es évekből, amikor biza elakadt az ember, akkor csak lesett egy jó ideig, míg tovább jutott. De ennek meg volt a feeling-je, mert magad jöhettél rá mindenre. Volt olyan játék, amit végigvittem és még mai napig sincs meg a végső puzzle-ról a neten a megoldás. Igaz én is majdnem belegebedtem, mire sikerült...
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: The Omega Stone, eszméletlen nehéz kalandjáték. Nézz rá, ha érdekel, de mai szemmel tuti fapados. Én anno megvettem eredetiben a Tesco-ban 200 ft-ért árulták. Nagyon jó döntés volt, hogy megvettem.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Azt jó olcsón megszerezted akkor.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Őszintén megmondva semmi vonzó nem volt a játék dobozában csak egy Omega jel volt az elején és ennyi :D Viszont az ára azonnal feltűnt, hogy 200ft és megvettem mondom, ha semmit se ér akkor is csak 200 ft volt :D Ez volt kb. 2004-ben , akkor is 200 ft semmi volt... azt rám cáfolt a játék, mert ezzel szarakodtam hónapokig utána :D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Akkor jó vétel volt :D:D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Kipróbáltad a játékot?,steamen azért jó értékelése van de lehetne jobb is.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Persze már reggel kipróbáltam, megcsináltam az első ügyet is már az Ékkő utáni gyilkolós sztorit. Most épp a második ügyön dolgozok a temetőbe kellett kimenni. Még nagyon az elején vagyok nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, mert az első ügy csak bevezetés volt a játékba, de nem rossz ez eddig amúgy.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Az jó örülök hogy tetszik.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Nem jó a törés... a temetőben, mikor az anyja sírjához megy Sherlock ott van egy óra, amit megkellene vizsgálni és mikor ránéznél az órára, akkor az eget mutatja helyette mindig, így nem lehet tovább jutni. Na, majd csak jön valami fix. Sokszor visszatöltöttem sőt még fél órával korábbi mentéstől is újra kezdtem, akkor is az eget mutatja az óra helyett, így most idegesítő, mert nyomtam volna most este tovább.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Az nem jó elég idegesítő tud lenni, ha nem enged tovább. Ramból és vga-ból mennyit zabál?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Kings Bounty fan: Full HD-ben nyomom Valami epic valami highest valami hig és nálam elmegy játszhatóan. Nem valami izmos gépem van már a mai játékokhoz, de még mindig meglep azt hittem már nem fogja 2020-as játékokat sem bírni erre még, mindig nyomatom vele :D Persze, ami kell azt ps-re megveszem, mert ott azért szebb, mint itt kompromisszumokkal játszani, de nincsenek nagy igényeim a grafikát illetően meg az FPS számot illetően én még igazi 90-es években edződött játékos vagyok, amikor azért nem ez a látvány volt , tehát ha leveszek mindent low-ra egy játéknál még akkor is szebb, mint régen amik voltak :D
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: Volt egy pár kilobytes fix de úgy láttam törölték valamiért. Akkor jó lett optimalizálva ha gyenge gépen is fut, ritkán hallani ilyet.
0
0
0
0
no avatar
Már csak pár óra és nyomozásra fel.
0
0
0
0
no avatar
Csodálkozok rajta hogy 18-as karikát kapott a cím :D:D
0
0
0
0
no avatar
November 16-án jöhet a játék.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@Andor1997: Remélem egyáltalán nem fog hasonlítani a Devil's Daughter-re, mert az nekem nem tetszett egyáltalán. A Crimes and Punishment a favorit egyelőre, majd kíváncsian várom, hogy ez milyen lesz.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@NTSC Jani: Nos a Devil's Daughternél elég hamar leesett a sztori. Egyébként tény, hogy könnyedebb volt, de ez megint új vonal Sinking City szerű lesz szerintem!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Nyílt világot kapunk ahogy a játékidő is tanúskodik róla, tehát nem egy délutánra való piknik közbe lehet végigtolni.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@Kings Bounty fan: Annyira nem szükséges nekem a nyílt világ ennél a játéknál.
0
0
0
0
no avatar
@NTSC Jani: Csak azért számít, hogy legyen sok tartalom benne.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@Kings Bounty fan: Open world nélkül is lehet bőven benne tartalom. Inkább 15 óra izgalom, mint 100 óra, amiből 20 óra az utazás, 40 óra meg a mellékküldetés. Legalábbis én így látom. Kíváncsian várom, hogyan valósítják meg ezt.
0
0
0
0
no avatar
@NTSC Jani: Igen érdekes a megoldása csak jöjjön már.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nem tünik rosznak, gameplayok alapján.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Az arcok talán túl egyszerűek is lettek, oké hogy fiatal Sherlock, de akkor is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció