SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Rise of the Triad (2013)
Rise of the Triad (2013) cover
Megjelenés: 2013. July 31.
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Interceptor Entertainment
Kiadó: Apogee Entertainment

Rise of the Triad (2013) gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
2.4 GHz Dual Core Processor or Better
RAM:
2 GB RAM
GPU:
ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT
DX:
9.0
OS:
Windows XP or Vista 32-bit
STO:
7 GB HD space
Hang:
DirectX Compatible

Ajánlott gépigény:

CPU:
2.4 GHz Quad Core Processor or Better
RAM:
4 GB RAM
GPU:
AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GTX 560
DX:
9.0
OS:
Windows 7 64-bit
STO:
7 GB HD space
Hang:
DirectX Compatible
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
RedfallCall of Juarez: GunslingerWolfenstein: YoungbloodCall of Duty: Modern Warfare 2 (2022)Crysis 2Space Junkies
Hozzászólások: 62
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GOD_is_AFK__ avatar
készítettem egy videót maximum beállításokon, a célzás nem megy túl jól, még nincs Razer egerem sajnos 😀 eléggé erős vas kell a játékhoz. ha tetszett a videó és többet szeretnél látni iratkozz fel a csatornámra
0
0
0
0
KeXxX avatar
Kine próbáljátok, szar az egész úgy ahogy van! 1/10
0
0
0
0
DMSASD avatar
SwitcX: igen a multi tényleg nem a legjobb pörgősebb mint pl a quake3 😃 alig bírok célozni mert olyan gyorsak az ellenfelek. grafika meg olyan amilyen nekem nem akad.
0
0
0
0
NagyGergo avatar
https://www.youtube.com/watch?v=O0KiSmlfI_k Hááááát 😃
0
0
0
0
NagyGergo avatar
@SwitcX Én is így érzek most.. 😞
+ kicsit optimalizálatlan... 😞
0
0
0
0
neuroflex avatar
Lehet ki próbálom majd 😀
0
0
0
0
NagyGergo avatar
Teljesen kellemes!😀 Így látásra.. Bár még nem töltötte le.. (GOG Verzió) Nagyon lassú..
0
0
0
0
Manyik75 avatar


OS:Windows XP or Vista 32-bit
Processor:2.4 GHz Dual Core Processor or Better
Memory:2 GB RAM
Graphics:ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT
DirectX®:9.0
Hard Drive:5 GB HD space
Sound😃irectX Compatible

Recommended:
OS:Windows 7 64-bit
Processor:2.4 GHz Quad Core Processor or Better
Memory:4 GB RAM
Graphics:AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GTX 560
DirectX®:9.0
Hard Drive:5 GB HD space
Sound😃irectX Compatible
0
0
0
0
xCube avatar
Kipróbáltam, én nem csalódtam, pazar a retro érzés, jó az irányítás, a nehézség is a helyén van (eleve Hard -on kezdtem, nem csalódtam 😃 ), szóval egy petákot nem sajnálok, amit ráköltöttem. Egy a baj, holnap hajnalban kelek a meló miatt és nincs időm játszani 😞 . Sebaj, hétvégén majd bepótolom 😀 . Jó játékot mindenkinek, aki kipróbálja, akinek pedig megtetszik az vegye meg.
0
0
0
0
Artyom avatar
már tölthető GoG verziós telepíteni se kell de mi a faxomért nem töltik 0,2kb vel állandóan -.- mikor több mint 700le töltő van
0
0
0
0
getto3 avatar
Sziasztok megjött a procim csak egy baj van a prci lefogató műanyagáról letört az egyik kampóSpoiler!
https://i44.tinypic.com/2mx4ccj.jpg
és már bejártam az összes boltokat ami itt létezik Mohácson és nincs valakinek nincs véletlen megveszem osszátok meg minél többen légyszíves hátha van valakinek otthon elfekvőben
0
0
0
0
DMSASD avatar
Artyom: igen Steam-en már van előtöltés de csak kb 21:00-tól lehet játszani vele.
0
0
0
0
Artyom avatar
valahol le tölthető már? 😕
0
0
0
0
NagyGergo avatar
Fhuu!😃 Ez nagyon jó játék lesz!😀 Rég adtak már ki ilyen régi stílusú játékot.. Várom!😀
0
0
0
0
Artyom avatar
nah lassan ki jön kíváncsi leszek rá szeretem az ilyen arena féleség játékokat 😃
0
0
0
0
Sparda avatar
Tesla GoD: én azokra értettem akik csak azt csinálják szabadidejükben, és ezzel próbálom rávenni őket hogy gondolkozzanak és néha feláljanak ettöl a fémdoboztól és kimozduljanak, mert sajnos olyan dolgokról maradhatanak le amit millószor többre értékelnének mint pl.:szintet lépni valami virtuális izébe. szerintetek mért írok ilyen hosszúszövegeket? A mai világba annyi függtök a számítógéptöl hogy az már nagyon súlyos probléma, ez ellen már tenni kéne mert áram nélkül a mai ember már létezni sem tud és ez nagyon nagy szégyen mindenkire nézve, még rám is nehogy azt gondoljátok hogy én csak rátok értem, ezért próbálok minél több elfoglaltságot találni.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Sparda:A gépezés, játék ugyan úgy egy szabadidős tevékenység, mint kint lenni a kertben, kutyával játszani, könyvet olvasni, biliárdozni, gördeszkázni, stb. Nem túl érett és kulturált dolog lenézni valakit azért, mert más dolgokat csinál szabadidejében, mint te. Az, hogy valaki szeret játszani, még nem határozza meg, hogy mennyit játszik, mikor és mit csinál játékon kívül, mi a munkája, mit tanul, mennyire szorgalmas, mennyit keres vele, mennyire tisztességes ember, van-e családja, barátai. Látod te is mondod, hogy minden játékot kipróbálsz, meg szoktál játszani, ebből kiindulva rád is rád lehet aggatni, hogy egy büdös nagy kocka vagy, holott nem csak ezzel foglalkozol.
0
0
0
0
Sparda avatar
SwitcX: egy gond van a hülyeségeddel hogy nem szoktam neten játszani max "lopok" vagy youtube videókat nézek.
xCube: a neved kocka néven ismert geometriai ábrát jelenti nem azt a gyereket aki egész nap a gép előtt ül mert az a nerd és ja mindent kipróbálok 1-2 óra idejére vagy ha szakad az eső amúgy unalmas, ja és tanulj meg angolul és ha lehet ne a google fordítóról másolj be egy szöveget mert az a vacak a mondatokon elvérez, én nem ülök félmilliós gép előtt láthatod a a gépeim közt az egyetlem gépemet a winchesterem is egy régebbi fajta azt se tudom hogy mikor cseréltem le bene bármit is.
külömben meg nekem egy kis gagyi netem van és max erre az odalra nézek fel hogy a kis kockák min sírnak, én inkább kint vagyok az udvaron (tudjátok az a nagy izé amin növények vannak és helyenként állatok) van egy kutyám amivel sokkal jobban eljátszok mint a géppel, van egy kisebb földterület is ami be van vetve krumplival ameg kukoricával, sokkal jobban szeretek azon dolgozni mint gépezni, de ezt ti sajnos nem érthetitek, mert fogadok azt se tudjátok hogy kell gondozni egy cserepes növényt.
paraszt vagyok az igaz de sokkal büszkébb vagyok rá, mert minden jobb mint egy ügyetlen kis kockának lenni
0
0
0
0
DMSASD avatar
De várom már h tölthető legyen steam-en. Ránéztem erre a The Apogee Throwback Pack-ra nekem valahogy kimaradt anno ez a RotT (1994) a Doom (1993) meg a Quake (1996) árnyékában.
0
0
0
0
xCube avatar
Sparda: Attól, hogy valaki költ játékokra még nem lesz élettelen kocka, pusztán megtiszteli azzal a fejlesztőket, hogy fizet a munkájukért. Sőt sajnos azt kell mondjam, hogy a legtöbb magyar óriás kocka költi a legkevesebb pénzt játékra. Közel fél milliós gép mellett ülnek és nem hajlandók pár ezer forintot kifizetni valamiért, amivel adott esetben hónapokig szórakoznak. Diákként elhiszem, hogy nincs sok fölösleges pénzed, főleg Magyarországon, viszont azzal, ha kapásból anyu /apu pénztárcáját, élettelen kockaságot, illetve játékra szentelt életet emlegetsz élből leírod magad. Nekem például xCube a nevem és valóban elszánt híve vagyok a játékoknak, azért van életem mellettük és meg tudom oldani a társas szórakozás - játékvásárlás és játék anyagi "problémáját". Minden csak akarat és preferencia kérdése. Viszont kimondani, hogy mindent kipróbálsz és sokat játszol, majd azzal takarózni a kalózkodás ellen, hogy csóró vagyok, na az szerintem gáz.
0
0
0
0
Sparda avatar
nagyobb szégyen ha 20 éves kor fölött is csak játéknak szenteled az életed
mondtam hogy gondolkozz
"tolvaj nyavajgás" mekkora kocka vagy te?
én legalább tudom mi a kétezü munka és csak néha játszok mert nekem van életem és barátaim a VALÓSÁGBA és manapság azon kell spórolni amin csak lehet.
0
0
0
0
Sparda avatar
bocs hogy nem szeretem szórni a pénz amit keresek ha találok diák munkát
de én legalább nem a szüleim pénzét pocsákolom haszontalan dolgokra amit 4-5 napig ha használok
külömben meg fogadok te is töltöttél le már dolgokat, ezért előbb gondolkozz mielőtt beszélsz
0
0
0
0
Sparda avatar
én is csak azzal játszom ami érdekel, csak mivel mindent ezekhez (cod battlefield) hasonlítanak kíváncsi voltam hogy mért olyan "király" az a játék ezért próbáltam kiés így legalább okkal tudom fikázni mert legalább kipróbáltam, azért játszok tört játékokkal mert semmi kedvem lényegtelen dolgokra pénzt pazarolni inkább megyek a haverokkal egy buliba vagy biliárdozni.
0
0
0
0
xCube avatar
Én azzal játszom, ami érdekel és nem szoktam fikázni játékokat, mert szerintem baromság, hacsak nem valóban valami ótvar fosról van szó. Néhány éve még belementem egyszer - kétszer egy szokásos CoD - BF vitába, de mostanában már nem szoktam. Mindkét játéksorozatnak meg vannak a maga erősségei, gyengeségei, pártolói, ellenségei, stb... .

A multi élményeddel kapcsolatban viszont muszáj feltennem egy kérdést. Ha jól sejtem zömmel nem eredeti játékokkal játszottál multit. A tört szerverek nagy része tele van csalóval, szájhőssel, Vér Istvánkákkal, és hasonló csodás internetes parádéval. Nem állítom, hogy az eredeti játékok esetében ilyen nem fordul elő, de lényegesen kevésbé jellemző.
0
0
0
0
Sparda avatar
xCube: van igazság abba amit mondtál én nem vagyok ellene csak én legalább sokakkal ellentétbe kipróbálom azt is ami nem tetszik én csak azt írtam le amit tapasztaltam igaz van aki azt hiszi videók alapján tud mindent, nekem úgy te is kipróbálod ha fikázzák ha nem oszt majd magadnak eldöntöd (én ezt csinálom).
Én multi player játékba a következőt tapasztaltam: ha győztem akkor azt írogatták csaló, noob, cheater, hacker, vagy ha tudtak kitiltottak; ha hagytam őket később nyerni akkor meg tanulj meg játszani, kezdő stb. de úgy hagytam őket nyerni hogy fél percig tartott neki megölni úgy hogy nem lőttem csak futkároztam kb. 6-szor megölhettem volna. Ezért nem szeretem a multit mert normális játékossal még nem kerültem egy pályára hanem csak kis szerencsétlenekkel.
0
0
0
0
xCube avatar
Artyom:

SwitcX: "Már kb. 3 hete megvettem. 3-4 ezer volt és megkaptam a régi részeket mellé. Hatalmas feelingje van videók alapján. Ha esetleg még valaki beszerzi, írjon"

Artyom: "ezt nem vehetted meg kint sincs még ez..."

SwitcX: "Előrendelésről még nem hallottál? Július másodika óta a steam-en van."

Artyom: "Előrendelésről hallottam de arról még soha nem halottam hogy még megjelenés előtt lehessen vele játszani ha csak nincs ennek beta verziója.. v demo"

SwitcX: "Írtam, hogy játszottam már vele? Istenem..."


Hát nem tudom itt kinek nem sikerült valamit jól elolvasni...
0
0
0
0
Artyom avatar
Sparda: a Bioshock egybe van 😀
xCube: vagy csak te vagy olyan béna hogy nem tudod jól el olvasni.
0
0
0
0
xCube avatar
Sparda: Részben egyetértek, viszont az előbb említett játékokat a multi viszi el a hátán és nem a single, míg az utóbbiaknak zömmel multijuk sincs. Nem állítom, hogy feltétlenül jó, hogy ennyire okádják a folytatásokat, feleennyi pont elég lenne, viszont néha kell egy kis vérátömlesztés, néhány új játékmód, pálya, stb, és ezt manapság már nem patchekben vagy kiegészítőkben kapjuk meg, hanem teljes árú új részek formájában.

Atryom: Akkor csak az értelmezéssel van probléma.
0
0
0
0
Sparda avatar
Artyom: egy monoton egyhangú unalmas valaminek amit ti jónak neveztek semmi értelme, elég lett volna az első battlefield vagy cod aztán meg csak skin modokat csinálni hozzá mert az összes egyforma csak pár évente feljavítják a grafikáját oszt kész, gyakorlatilag nem is csinálnak új játékot hanem csak szebb grafikát adnak a régebbinek meg pár új páját. Történet meg játékélmény 0 és semmi között maradt. Nem az fps-ekkel van bajom mert pl.:a far cry 3 az szerintem jó mert van története vagy a turok (az modjuk egy kicsit lapos de de am nagyon jó) vagy a bio shock összes része.
0
0
0
0
Artyom avatar
xCube: Jah mivel nem trollkodásnak szántam ez a nagy gond 😕 😶
0
0
0
0
xCube avatar
SwitcX: Felveszlek, aztán meglátjuk milyen a multi. A videó alapján elég pörgős, de másra nem is számítottam 😃 .

Persze hogy megnéztem a plusz pakkot, bár én annak idején is játszottam már ezekkel a játékokkal. Mindegyik jó, az eredeti RotT és az Extreme verzió alap, hogy jó, a Blake Stone -ok meg amolyan hangulatos sci-fi Wolfenstein klónok. Próbáld ki őket, egész jó kis kezelőfelületet csináltak nekik, jól belőtték a DOSBox -ot mindegyikhez, szóval nem kell szenvedned semmivel 😀 .

Artyom: Ez még trollkodásnak is gyenge volt.
0
0
0
0
Artyom avatar
SwitcX: Előrendelésről hallottam de arról még soha nem halottam hogy még megjelenés előtt lehessen vele játszani ha csak nincs ennek beta verziója.. v demo
0
0
0
0
xCube avatar
SwitcX: Lehet, hogy nem olvastad végig az összes hozzászólást, én jelentkezem, előrendeltem és alig várom a hónap végét 😃 . Majd felvesszük egymást Steam -en és csapatunk multiban ha van kedved 😀 .
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
SwitcX:Elég jónak tűnik, bár most nem hiszem hogy befizetnék rá, kb. 50€-t elvertem a nyári vásáron (igaz megérte).
0
0
0
0
Artyom avatar
10nap múlva meg tudod 😀
0
0
0
0
Dante133 avatar
100% , Ajánlott grafika beállítás: Nagyon magas. Hogy menne?? 😃
0
0
0
0
Artyom avatar
ezt nem vehetted meg kint sincs még ez...
0
0
0
0
sunray20 avatar
Sparda: Ezt természetesen nem mindegyikre értettem, mert van aminek jó a játékélménye, de azért lássuk be egy márió (és társai ) mikor veri oda mondjuk a The Walking Dead-ot? Értem én, hogy játékélmény, de ha rendesen belegondol az ember ma már az ilyen játékokon inkább csak röhögünk, mint hogy órákik bámulnánk a képernyőt. ( akár a grafika, történet, vagy játékélményileg )
0
0
0
0
DMSASD avatar
Szerintem a single-re értette.
0
0
0
0
Artyom avatar
lazán nem veri oda 😃 BF-t meg főleg hogy nem 😆😆 még mindig az év legjobb multija a BF-nek van kb 2éve már 😃 de amint jön a 4 az fogja tartani meg egyébként a final fantasy se olyan jó game mint ahogy állítják 😃
0
0
0
0
Sparda avatar
sunray20: egy "oldalnézetes szutyok" lazán odaveri az összes codot and battlefieldet egyszerre mint például a Dust: An Elysian Tail mert annak legalább van játékélménye meg története, modjuk még a nintendo final fantasy is veri a codokat meg battlefieldeket
0
0
0
0
Artyom avatar
én nem ismerem szóval 😆
0
0
0
0
xCube avatar
shawnn: Ez nem egy UT féle játék, hanem egy régi klasszikus reboot -ja. A Rise of the Triad a maga idejében nagy kultusznak örvendett, így nemrég úgy ítélték, hogy érdemes lesz egy modern verziót készíteni belőle.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb