Menu
Osiris: New Dawn
Osiris: New Dawn
Megjelenés: 2016. szeptember 28. (PC)
Gépigény: Átlagos (40/73)
Népszerűség: ~2500# ■
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Fenix Fire Entertainment
Kiadó: Reverb Triple XP
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel i5 3.2GHz
CPU:
Intel i7
RAM:
4 GB RAM
RAM:
16 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 680
GPU:
Nvidia GeForce GTX 980
OS:
Windows 7 64-bit OS https://gepigeny.hu/
OS:
Windows 10 64-bit OS
Tárhely:
5 GB available space
Tárhely:
5 GB available space
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 22
DDarkness avatar
Javítottak már az optimalizáción?
0
0
0
0
CuRi avatar
Megvettem, tetszik a játék és az alapötlet, de aztán refundoltam, mert sajnos nagyon kevés dolgot lehet még építeni benne, pedig az építés az egész játéknak a lelke. A grafika szép, az ötlet jó, de a tartalmi hiányosságok miatt most még nem tud lekötni huzamosabb időre. Majd ha jönnek a frissítések biztos megveszem még egyszer. Ami viszont aggaszt, az az hogy a játék még csak 0.1.180-as verziószámmal fut, ami azt jelenti az én olvasatomban, hogy nagyon messze van még az 1.0 két évvel az Early Acces megjelenése után is. Pedig nagyon várós...
0
0
0
0
💬 1
Maxidrake avatar
@CuRi: Én is pihentetem eddig, megvettem az új videó kártyát, újra neki fogok esni megint, főleg hogy sokkal jobban is fut most már. Csak nagyon ajánlom hogy ha lehet többen kell játszani barátokkal mert, nagyon grindolos amíg nincs űrhajód.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Nagyon jó játék, de vannak benne még sajnos hibák, pl elvesztettem tegnap a fél inventory tartalmát, mikor az űrhajóval mentem egy másik bolygóra kidobott menűbe , ezzel sajna több órányi farmolás lett oda 50 kábel 30 gyémánt ilyesmik, meg másik probléma gép független mert egyszerre tapasztaltuk barátommal, kB fél óra, 1 óra múlva csak 16 fps el megy a játék, nekem is meg barátomnak is, egyik gépbe gtx 1060, a másikban r9 390x van. Függetlenül mindegy milyen grafikán maxon meg minimumon is. Várok még vele pár foltot, aztán újra neki esek.
0
0
0
0
xXMrSanXx avatar
Túl sokat változtattak rajta a megjelenés óta.Vannak pozitív dolgok, de sok dolog számomra negatív irányba terelte a játékot..

Kissé húzás az igénye, számomra 60FPS alatt nem a legjobb a játékélmény, amit nehezen tudok mókolások nélkül elérni. Sokat kell butítani a grafikán!
0
0
0
0
spion avatar
Üdv mindenki!
Ez a gépigény, nem teljesen fedi a valóságot.
Nekem nincs ilyen videó kártyám, mégis kiválóan fut a gépemen 40FPS alá nem is megy.
Pedig nincs HIGH-TECH gépem, max középkategóriás.
Viszont nagyon összetett, és élvezetes ezzel játszani.
Van 1-2 dolog ami nem teljesen kristály tiszta számomra, de majd kiderül, hogyan kell ezeket a problémákat kiküszöbölni.

További szép napot mindenkinek!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Szerintetek mennyire menne az én gépemen?
Az összehasonlítás megnyomtam de nincs pénzem 120.000Ft-os videokártyára.
CPU: FX-4300
GPU: Radeon RX 460 4GB
RAM: 16 GB
OS: Windows 7 64bit
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@NinjaWolf95: Az enyémbe fx4300, nvidia gtx750ti és 8 giga ram van azon 1-2 beállítás kikapcsolásával a stabil 50-60 fps megvan, nagyon ritkán leesik 30 körülire, mikor vihar van és este megy a sok reflektor és még az alienek is jönnek 😃 de ez a 30fps-es dropp is 1-2 másodperc. egyébként gyönyörűen visszaadja a grafikát ez a konfig.
0
0
0
0
Pokman avatar
Sziasztok, egy olyat kérdezek aki már túl van több nap játékidőn. Eddig scifit csak a mass effectet és titanfallt játszottam meg az új codot de egyikben sem volt építési lehetőseg, ami eléggé új nekem, minecraftot meg utáltam (ehhez nem kérek hozzáfűznivalót) szóval építős jatékkal nem igazán játszottam, a the forestet kivéve. A kérdésem az lenne, hogy érdemese megvennem? az építés ellen nincs kifogásom de szeretnék némi harcot/akciót is bele nem csak egy sima túlélő építős scifit egy szál energiapiszollyal; a youtubon néztem pár videót róla de nem igazán láttam benne harcot és a hozzászólásomra meg nemtom miért de nem válaszoltak.
0
0
0
0
no avatar
pcboy: nem ide tartozik, de a Mass Effectben sosem volt építési lehetőség. Építős scifi játék meg eléggé sok van a steamen is, más kérdés hogy milyen állapotúak.
Az Osiris meg Early Access állapotban van jelenleg.
0
0
0
0
pcboy avatar
Sziasztok! ez early acces game vagy egy béta? utóbbit általában beszokták fejezni. érdekel a téma főleg hogy vasárnaponként elkezdték sugározni a tvben A Daedalus űrhajósai - emberek a Marson, mintha azt a sorozatot meglovagolva készült ez a játék. Tetszik a sorozat és a játék is, kicsit minecraft mars felfedező-építő beütéssel. Aki megvásárolta mi a véleménye róla jött már javító patch grafika terén hogy ne "egye" annyira a gépet?
mass effetk andromédáról mit tudtok nyilatkozni? scifi játék az is de az masszív lövöldözős játék lesz vagy lehet ott is kiépíteni bázist mnit itt?
0
0
0
0
MongooseXD avatar
Igen , youtubon még videó is van hogy regediten keresztül lehet javítani rajta de még az sem változtat semmin, meg kell várnom a következő update-t.
0
0
0
0
MongooseXD avatar
Tegnap próbáltam és olyan gondom van hogy a játék levágja a kép két szélét és nem látok ott semmit :/
0
0
0
0
SonyBl4ck avatar
Szerintem jobb, mint a No Man's Sky
0
0
0
0
Phatuum avatar
Folyamatosan javul majd a játék, néhol nekem is leugrik az FPS 60-ról 40-re. A játék nagyon tetszik! Van pár dolog amit meg kell érteni, vannak fontossági sorrendek. Baromi jól néz ki már most! (Early Access létére.) Bugok előfordulnak benne de egyiktől sem kaptam eddig idegbajt. A játék úgy kezdődik, hogy felkelünk egy idegen bolygón, sérült űrruhával amit azonnal meg kell javítanunk, mert szökik az oxigén. Ezt egy ragasztó szalaggal be is foltozhatjuk. Körülöttünk túlélő csomagok hevernek. Van egy kis mobil épület amit már az elején felépíthetünk, ez lesz a kiinduló pont. A vörös bokrokkal vigyázzunk, mert ha belesétálunk azonnal kiszúrja a rucinkat és megint foltozni kell. Vannak napszakok, időjárások, néha meteoresők... éjjel nem tanácsos messzire kószálni, hajnalban pedig meg is kell húzódnunk egy védett helyen mert némelyik faj olyankor portyázik és ha észrevesznek azonnal célponttá válunk. Van egy robotunk akibe lehet cuccokat pakolni és védeni is tud minket bár csak fokozottan. Eléggé lassú is szegény. Egy pisztolyunk is van amibe nem kell lőszer, csak egy minimális visszatöltési időt kell kivárni a további lövésekhez. Indulónak azt hiszem elég info ez így. 😀
0
0
0
0
no avatar
nekem kb a 16 ramommal 45 55fps-ig ugrálgat 😃
de ahogy játszok vele a Forestra emlékeztett😃
0
0
0
0
Swarebass avatar
Lehet délután neki ugrom 😃
0
0
0
0
no avatar
én is tegnap próbáltam ki nagyon jó a game elég nehéz fejlődni benne 😃
0
0
0
0
no avatar
Sirius,TheVr, CsontiGaming MakaM mind probálta
0
0
0
0
Cole10 avatar
Próbálta már valaki? Vélemények?
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb