header
Mortal Kombat 1
Mortal Kombat 1 cover
Megjelenés: 2023. September 19.
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: NetherRealm Studios
Kiadó: Warner Bros. Games

Mortal Kombat 1 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel® Core™ i5-6600 | AMD Ryzen™ 3 3100 or Ryzen™ 5 2600
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce® GTX 980 or AMD Radeon™ RX 470 or Intel® Arc™ A750
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64-bit
STO:
100 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel® Core™ i5-8400 | AMD Ryzen™ 5 3600X
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce® GTX 1080 Ti or AMD Radeon™ RX 5700 XT or Intel® Arc™ A770
DX:
Version 12
OS:
Windows 10/11 64-bit
STO:
100 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
One Punch Man: A Hero Nobody KnowsPower Rangers: Battle for the GridSifuTEKKEN 7Street Fighter IVStreet Fighter 30th Anniversary Collection
Hozzászólások: 52
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Benjiru avatar
Az új patch javított néhány fontosabb dolgot, pl. az Invasion módban végre normális mennyiségű XP-t lehet szerezni a karakterekhez és a kameo karakterekhez is. Így végre reális időn belül megszerezhetem az utolsó achievementet is "Komplete Mastery with 5 Kameo Characters"

Kiszámoltam, ez az előző évadban még a patch előtt kb 100 óra játékidőbe telt volna :D így viszont szerintem 1-2 héten belül meg lesz. Amúgy szerintem egész jó az új season, az új skinek is elég menők lettek.
1
0
0
0
no avatar
Sziasztok 🙋‍♂️🙋‍♂️ valaki szeretne játszani majd valamikor steamen csapatom. meg sok mást akit érdekelne vegyen fel ismerősnek AceTheBlaze94🤔
0
0
0
0
Liptik avatar
Megvettem a játékot PS5-re.
0
0
0
0
Petraaa avatar
Emlékszem amikor apummal éjszaka nyomtuk az MK2-őt. Azóta követem a szériát és minden részt megveszek, mert kis koromra emlékeztet a játék. A BG3 2. végigjátsza előtt megvettem most BF ajánlatban és csak ámulok. Alapjáraton jobban szeretem a dark dolgot. Azonban nekem kifejezetten tetszik az újítás és tényleg úgy érzem, hogy na végre valóban egy “új” MK-t kaptunk ami sok hagyománnyal szakít. A Crypt helyett nekem sokkal jobban tetszik az invasion. Unalmas lett volna még egy crypt. A harcosok terén szuper, hogy sok mellékszereplő kapott rivaldafényt. A kameokkal sincs bajom. A sztorit alig bírtam lerakni. Amennyire előítéletes voltam a játékkal, hogy reboot meg újra kezdődik minden, vissza mondtam az előrendelésem, de meglepett és nagyot csalódtam pozitívan. Nekem eddig ez a rész tetszik a legjobban.
1
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nem értem,ha előző generációs konzolokra nem jön akkor miért kellett ezt a nintendo switches förtelmet erőltetni. :D
0
0
0
0
TomSlier avatar
Valakinek nincs kedve egy kis online fighthoz MK11-ben?
Privátban keressen meg aki kapható rá😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Olyan érzésem van, ahogy nézem a játékot, mintha a 11-nek valami DLC-je lenne...A 9.rész óta egyre kevesebbet játszottam az adott részekkel a X. , még oké volt, mert az azelötti részekhez képest teljesen újragyúrták a játékot, a 11el meg gyakorlatilag tovább fejlesztették és most itt ezzel a résszel valahogy nem érzi az ember az előrelépést.
0
0
0
1
💬 1
no avatar
@DoggyDog: Igazából csak lehet, hogy te nem érzed, hogy történtek változások, mert szerintem sok újítás van benne. Csak egyet mondjak a Kameo-k! Másik meg a játékmenet. De az tény, hogy grafika az nem annyira tetszik nekem, mint az előző két résznél. Szerintem ott nem változott sokat.
0
0
0
0
kovb677 avatar
Hogwarts legacynak is hasonló azt már kitoltam, ez is menni fog valószinüleg jól.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@kovb677: Remélem PS5-ön nekem nem lesz egy küldetés bugos, mint a Hogwarts legacy-ba, mert PS5-ön ott akadtam el és ezt is PS5-re vettem meg, jó igaz a HP-t megvettem PC-re is később.
0
1
0
0
TomSlier avatar
Nagyon vártam a játékot de nagy csalódást lett.
Azt hiszem nekem ez a rész kimarad, plusz ha folytatják ezt az irányt akkor a többi is.
Imádom a Mortal Kombat sorozatot és instant előrendeltem volna amennyiben nem olyan lett volna amilyen.

Először is kitérnék a grafikára.
Nincs vele semmi probléma színesebb, részletesebb kicsit olyan mintha rajzolt lenne de van akinek bejön ez az art style.
Személy szerint én is jobban kedveltem a sötétebb „valósághűbb” ábrázolást ahogyan az a 11. részben is volt de ezzel sincs problémám.

Ami viszont határozottan nem tetszett az a „kameo” mechanika ráerőltetése a játékosra.
Ennek inkább mint opció kellene szerepeljen a játékmódok között, nem pedig kötelező játékmechanikaként.
Viszont ha már párban KELL harcolni miért nem lehetett ezt úgy kivitelezni mint a 9. részben?
Ott ugye volt lehetőség cserére, itt sajnos még azt sem engedi a játék. Csak támadni illetve védeni lehet behívni ezeket a karaktereket. Szép munka NetherRealm Studios….
Még a sztoriban el is menne, de én nagyon hiányolom az 1V1 harcokat.

A következő az Invasion mód.
Nem értem ez miért kellett.
Kivették a kriptát és csináltak egy board gamet…. kicsit nevetséges az egész játékmód.
Mutatós, hogy bejárhatjuk a pályákat és a világokat de ilyet maximum mobil játékban engednék meg.

Kicsit furcsa a karakter dizájn is.
A ruhák tetszenek de a karakterek arca nem igazán.
Mintha 20 éves lenne a karakterek nagy része, vagy fiatalabb.

A végére hagytam azt ami viszont totál elvette a kedvemet a játéktól és ez igen nyomós érv szerintem egy verekedős játéknál.

A harcrendszer nagyon árkádos lett.
Itt most konkrétan arra gondolok, hogy a karakterek mozgás animációja nem olyan kifinomult mint az előző részben.
Egy Kung Laos harc során észrevettem, hogy valami nem stimmel. Visszanéztük a felvétel 1 pontját haverommal kockáról-kockára és az, hogy az egyik képkockán még hátraszaltóban lendül előre miközben az ellenfélnek háttal van, a következő képkockán meg már előre rúg a levegőben mind ezt 0 átmenettel az kicsit gagyi hatást kelt.

(Jöhetnének a kommentek ezzel kapcsolatban a gond csak az, hogy ez menet közben fix 60 FPS-nél olyan feltűnő volt, hogy kiugrott a TV-ből. Ezért néztük vissza.)

Kb ennyi lenne ez a kis szösszenet.

A 9, 10, 11-ben is volt ami nem tetszett de azokat imádtam a hibái ellenére.
Itt valahogy azt érzem, hogy az egész játék egy hiba… hiba volt kiadni…

Hozzáteszem ez csak az én véleményem.
Nektek, hogy tetszik ez az új éra?
0
0
0
1
💬 7
Bronson avatar
@TomSlier: Noha en meg nem probaltam, de videok alapjan nekem is hasonlo a velemenyem. Mar elsore sem tetszett a kotelezo kameo, nagyon eroltetettnek erzem. A grafika/dizajn szerintem nem elorelepes, sot... minden resz eseteben a 9-tol kezdve erezni lehetett egyfajta fejlodesi ivet, hogy mindig kicsit jobb lett a jatek, de most valahogy ez nekem nem jon at... de mivel meg nem jatszottam vele, nem szeretnem rogton lehuzni. Viszont 85£ TUTI nem fogok adni erte 😐 (mar a 60£ alap jatek is nagyon nagyon huzos)
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Bronson: Mi haverral kivégeztük a sztorit.
Elég vegyesek az érzéseim. Egyébként a grafika szép. Részletesebbek a textúrák a 11-hez képest de másban nem volt előrelépés szerintem.
A sztori érdekes volt de nem ez lesz a kedvencem.
Ha rangsorolni kellene akkor nekem:
1. MK 11
2. MK 9
3. MK 1
4. MK 10
Spoiler!
Scorpion nem Hanzo😶😞


A pálya interakciókat nem értem miért kellett kihagyni belőle…
0
0
0
0
Thespartan avatar
@TomSlier: Én egyetértek veled. Még úgy is, hogy nem néztem agyon a gameplay videókat és természetesen ki sem próbáltam a játékot, ha egyáltalán volt is erre lehetőség korai hozzáféréssel, de van már annyi rálátásom ezekre a dolgokra, hogy magamnak hamar el tudom dönteni mi az, ami tetszeni fog és mi az, ami nem. 😄 Klasszikus 1v1 az már nuku.., nem értem vajon kik panaszkodhattak ez ügyben, mikor ez is egy olyan dolog, amit nem érdemes változtatni. Egy k. szott verekedős játéknál ez alap, most beugrálgatnak különböző karakterek, ezekkel a játékmenetet csak elcseszik. Szerintem ez egy elég nagy f*szság volt, mintha 20IQ-val megáldott gyerekek véleményeire adnának a játékkészítők/kiadók. (nem ez az 1. és utolsó, ami gyanút vet fel) És itt vegyük alapul, ahogy írtad is a karakterek mozgását, egy mondhatni jó ízléssel rendelkezőnek az összevisszaság a már túlzottan is unrealisztikus dolgok szerintem egy kicsit b*sszák a szemét, de írom ismét, ez csak az én meglátásom és véleményem. 😄 Röviden és tömören -> MK11 nálam (is) egy az egyben kenterbe veri a legújabb részt!
Kiegészítésként felejtettem el írni! A Brutality és Fatality-kről meg ne is beszéljünk mennyivel komplexebbek, kiforrottabbak voltak az MK11-ben, itt már természetesen a klasszikusakat idézték fel ... , mindent fordítva csináltak, de semmi baj. 😂
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Thespartan: Legyen benne kameo játékmód, semmi bajom vele, de ne legyen már kötelező...
A fatalityk az MK11-ben sem voltak nehezek, mondjuk itt tényleg nagyon le lettek butítva.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@TomSlier: Nem a nehézségéről van szó, az, hogy az MK11-nél az állad leesett némelyik fatality-től, az MK1-nél meg unottan megnézed. Összességében! MK11 viszonyítási alap, nagyok az elvárások ez tény, mindig azt várja az ember, hogy az előzőt übereljék, én speciel megelégszek a szinten tartással. Legalább ugyanazt a színvonalat hozza egy játék, mint pl. az előző része, bármelyikről is legyen szó. (természetesen ha jó volt az a rész) Tehát ettől még nem ótvar az MK1, de MK11-hez képest eléggé downgrade. És még talán túlzok is, de szerintem grafikaliag is jobb a 11. rész, lehet csak az összkép miatt idk.
1
0
0
0
lacko1987 avatar
@TomSlier: Teljesen egyet értek veled ez egy beta szar a MK11 képest
0
0
0
0
TomSlier avatar
@lacko1987: Inkább bővítették volna még a 11-et új karakterekkel + pályákkal.
Sajnos ez kell a népnek 2023-ban.
Mindenképp visszalépés az 1. az előzőekhez képest de a 11-nek is idő kellett mire mindent belepakoltak (Stage fatalityk stb...)
0
0
0
0
matany001 avatar
Szerintem nagyon hangulatos lett, érdekes a Kameo rendszer, az eddigi részeket imádtam, ez se fog csalódást okozni, holnap veretjük is a kampányt a fiúkkal. Reptile büntet😉
0
0
0
0
Liptik avatar
Kár, hogy ezt nyári akció miatt nem árazzák le ezt is 10 euróra.
0
0
0
0
💬 2
zsiroslangos avatar
@Liptik: Nyilván leáraznák egyből 10 euróra. XD
0
0
0
0
TomSlier avatar
@Liptik: Azok alapján amit eddig tudunk és láttunk szerintem még 10 eurót sem ér.
Elég nagy visszalépés a 11-hez képest, de meglátjuk milyen lesz a végleges verzió.
Mondom ezt úgy, hogy MK fan vagyok 25 éve.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Kenshi nagyon jóra sikerült így a demokat nézve. Egyik kedvenc karakterem. (Ermac, Sub Zero és Noob Saibot mellett).
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Egy kis kedvcsináló ! Nekem nagyon tetszik be szerzem majd de csak jövőre úgy le megy az ára

0
1
0
0
DoggyDog avatar
Nem lesz ez rossz, de az a rózsaszín Flamingo úszógumi nem nagyon Mortal Kombat-os a háttérben :D

0
0
0
0
no avatar
nekem 720p-be fog futni 15 fps-be minimumon :/
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Hagyjuk már a Warzone 2.0 lock 60 fps, erre meg 50 fps t ír 😆 Optimalizálni felesleges , mindenkinek 16gb os rtx e van..
0
0
0
0
💬 2
Lathronos avatar
@GSzabolcs89: Akinek nincs RTX4090-e és i9-13900K-ja + 128 GB DDR5 RAM, ne akarjon mai játékokkal játszani Medium grafika fölött. Ez a véleménye manapság a játékfejlesztőknek. Az én konfigom is már kevés az Ultra, de még a High grafikához is esetenként. Ez van, sajnos pc-n ha játszani akarunk 3-4 évente 200k-t fel kell áldoznunk a show business istenek oltárán.
1
1
0
0
Ciryos avatar
@Lathronos: Azt tedd hozzá hogy a recommended vga amit kér, az egy 1080 Ti, ami már 7 éves :D
0
0
0
0
GodSie avatar
Na szerencsére ennek sincs nagy gépigénye :)
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@GodSie: Ha jó minőségbe akarjuk tolni kell azért a vas.
0
0
0
0
GodSie avatar
@Kings Bounty fan: Én mindenben csak a 2K maxra megyek :D
0
0
0
0
no avatar
@GodSie: Maradok full hd maxba 🤣🤣🤣
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Kings Bounty fan: Énis 1080p60-be tolom.
0
0
0
0
no avatar
@GodSie: Nekem furcsa hogy ajánlott GPU-nak egy négy éves Radeont ír. Meg csak 8 GB RAM? De azért 100 GB hely kell neki...de a többi hardver nem egy erőműre utal...fura egy kicsit ez a gépigény.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@desire8756: Az előző rész is 100gbot foglal és még az én laptopomon is maxon megy
Több órányi nagy felbontasu videó van benne azért foglal ennyit
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Igen,de az az érdekes mikor a 11-est a megjelenésekor telepítettem még messze nem volt 100 gb. :) gondolom az azóta letöltött ilyen olyan dlc-k miatt lett ennyi.
0
0
0
0
GodSie avatar
@desire8756: Hát basszus nem tudom ,
Pedig valid , csomó helyen ezt a gépigényt láttam hozzá
0
0
0
0
no avatar
@GodSie: Igen én is ezt a gépigényt olvastam más oldalakon is. Lehet jól optimalizált lesz. A 11 mikor megjelent 2015-ös Radeon volt a gépemben illetve szintén hasonló korú Intel Core 3 vagy 5. Erős mediumon lehetett vele viszonylag folyékonyan játszani...magasabb beállításokon már akadozott.
0
0
0
0
Shorty21 avatar
Sima remélhetőleg ha jól lesz optimizálva.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
Nem tudom miért nem 1 et visznek végig ... Chapterekért kéne csak fizetni és minden Chapterhez jönne az új karakter.... Grafikát már ahogy látom nem nagyon lehet fokozni... És lehetne 100 karakter is benne idővel.. de nem inkább kiadják újra egyesével... 🤣 Szánalmas hogy nem jönnek rá erre...
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@MaximumGame: Remélem ebbe is benne lesz Joker és az Alien.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Liptik: kb 0.001% az esély rá :D
0
0
0
0
Lathronos avatar
@MaximumGame: Szerintem is lehetne minden egyben játék, mint anno az Ultimate Mortal Kombat 3. Valamint remélem itt is lesznek klasszikus öltözékek. Bár tartok tőle, ezek külön DLC-ben jönnek.
0
0
0
0
Bronson avatar
Nagyon varom! Bar mar az elorendelesi ara is brutalis... 😐
0
0
0
0
cabus26 avatar
Egy TPS nézetnek nagyon örülnék,mint a Yakuza esetén.Akkor még érdekelne is...
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@cabus26: Atr én is adnám.
0
0
0
0
kismadar avatar
Pár rész után ezt az új idő vonalat is el***, és akkor jöhet egy újabb sztori reboot... Én mondjuk már eléggé unom!
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Minden rajtunk múlik. Egy új Mortal, mindig jöhet!

0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció