header
Mafia II
Mafia II cover
Megjelenés: 2010. August 24.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: 2K Czech
Kiadó: 2K Games

Mafia II gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
RAM:
1.5 GB
GPU:
nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
STO:
8 GB
Hang:
100% DirectX 9.0c compliant card

Ajánlott gépigény:

CPU:
2.4 GHz Quad Core processor
RAM:
2 GB
GPU:
nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
DX:
DirectX 9.0c
OS:
Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
STO:
10 GB
Hang:
100% DirectX 9.0c compliant card
Ajánlott periféria: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
NOTE: PHSYX/APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB

Video Cards and resolution: APEX medium settings
Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)

Video Cards and resolution: APEX High settings
Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game.

Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Knight OnlineShank 2TurnoverUnto The EndDelverAssassin's Creed: Revelations
Hozzászólások: 6 657
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok! 😁
Csak velem csinálja azt, hogy a textúra egyszer csak összevissza ugrál, aztán kidob a játék, és kezdhetem elölről, de ugyanúgy ezt csinálja? A játék eredeti. Mi lehet a gond?
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@gyudani1996: Jó kérdés, próbáld megtalálni, hogy mikor akad ki, van e valami, ami előhozza, ha nincs, akkor driver csere/újrarakás elsőre.
0
0
0
0
Cougarmy avatar
@gyudani1996: Ha steamről van, azon az újrakiadott moslékosvödör felváltotta az eredeti kiadást. Próbáld ki az eredeti tört verziójával, ha az jó, akkor meg is van a bajod.
0
0
0
0
no avatar
@Cougarmy: Steam-os, de nem a Definitive Edition, hanem a Classic.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy nem egy mai játékról beszélünk már, hiszen gyakorlatilag 11,5 éves, azért nosztalgia szinten még mindig hozza az elvárt eredményt. 2 napja töltöttem le, és játszok vele. Engem leköt. A grafika és látványvilág mint olyan szerintem még ma is egész kellemes, és jó hangulatot kölcsönöz a játékosnak a játék menettel egyaránt. Amolyan GTA SA feeling, csak a 40-50-es években. És persze az SA-hoz képest sokkal szebb és gyönyörűbb grafikával. Ez is gyakorlatilag minden gépen elfut már. Ez inkább ahogy látom CPU igényesebb volt akkoriban. Manapság nem igazán okozhat gondot senkinek, mindenkinek érdemes kipróbálnia.

Még én is játszom vele, tehát nem játszottam ki a játékot. Ha kijátszottam, leírom a véleményemet és a tapasztalataimat.
1
0
0
0
no avatar
Sziasztok az én gépem el vinné ezt a játék?
intel core i3-2328 cpu
8GB ram
GPU GeForce GT 635M
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@Nixdord837: Nem értem, hogy miért olyan nehéz rákeresni youtube-on. 😆

0
0
0
0
no avatar
Az egyik leghangulatosabb játék ever, azonban borzalmas irritáló hülyeségei vannak.. Most vittem ki a Joe Adventurest, és az egész egy only rage volt... minden küldetés után lőnek, köröznek, de küldetés közbe is ha nem mész el minden egyes kicseszett küldetésnél átöltözni.. borzalmasan frusztráló tud lenni. A Jimmy Vendetta meg el sem indul, úgy spawnol le hogy zuhanok a föld alatt.. (Nem Definitive kiadásról beszélek). Ráadásul mondják hogy nem hosszú és ezért rossz a Mafia 2.. nos de... a Joe Adventures ami csak egy DLC rettentően megizzasztott, pedig az csak egy DLC!, és valami 45 halállal vittem ki.. a map nagyon szép, azonban az hogy nem lehet úszni?? 2010 könyörgöm... de még legalább bele esel és meghalsz... de nem.. láthatatlan fal nesze.. vidék nincs, dombokra meg kis hegyekre meg nemtudsz felmenni maximum lezúgni róluk.. hiába látod hogy van a térképen zöld övezet mert vagy le van zárva vagy megközelíthetetlen vagy nem tudsz felmenni.. ha gyorsan mész köröznek egyből, azaz hiába van kisebb tuning lehetőség ha a vasad sem tesztelheted le.. tudom hogy realisztkusak akartak lenni de egy játékban, főleg egy ilyen játékban ez csak irritáló lett.. és hiába marha szép az üveg törés, vagy a kocsi tetejéről olvadó hó, vagy tudod kapcsolni a lámpákat, vizet megtudod nyitni, ez ne tévesszen meg senkit, mert ezekben nagyjából kimerül a Mafia 2.. jó igen azt nem mondtam hogy a törés animációk is nagyon szépek, meg a gyűjtögethető Playboy magazinok nagyon állatok, de amúgy teljesen kihalt a város, nincs mivel interakcióba lépni.. benzin elvileg kitud fogyni de mégsem, tudsz enni de igazából felesleges, ruha csere csak a körözés miatt kell, és nagyjából ennyi. New York is hiába fiktív valamennyire, teljesen rosszul vannak elhelyezve a dolgok, pl a Brooklyn híd a másik oldalon van, mi az a Hollywood felirat fent? Miért van a játékban benne a Los Angelesi Csillagvizsgáló? Most akkor ez New York vagy Los Angeles? Minden hibája ellenére is ajánlom, mert egy igazi gyöngyszem, a kor szerelmesei imádni fogják, ahogy énis... én még 1 évet szántam volna rá, mert vannak gyermek betegségei, és kevés a lehetőség
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Blade890: 2010-es játék...mást nem is kell mondani. Ez ilyen, amikor kijátszottam semmi sem merült fel bennem, hogy kevés lenne. Ha mai szemmel nézzük már más a dolog, de nem szabad mai szemmel nézni, bár tudom ez marha nehéz, főleg ha 2010 körül nem játszott az ember hasonlókkal sem. Egyébként pedig autófizikástól és rendőri nehézségtől is szép ez a játék. Megszokni kell, nem megszökni, ez is egy izgalmi faktor. Persze ez saját vélemény, ha kicsit jobb a kocsid, akkor el tudsz menekülni, vagy épp bajba tudod sodorni az ellenségeket is, szóval ja, lehet azért szórakozni bőven, de hát ez is olyan, hogy kinek mi.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Mint ahogy írtam is, a grafika, és a környezet megalkotása nagyon szép, és a kor szellemét nagyon jól adja vissza.. azonban mindez hiába, ha amúgy a város teljesen kihalt, nem tudsz beszélgetni az utcán, úszni, repülőt vezetni, moziba menni (ezt nagyon adtam volna), vagy elhívni valakit valahova... a rendőrök rettentő agresszívak, konkrétan minden lépésedért köröznek, ami meg nagyon frusztráló.. mindig cserélj ruhát, ja de rendszámot sem árt néha.. aludni nem lehet, apartmanunk is hiába van több is, mert semmire sem jó.. öltözködni tudsz meg enni, a tv nem kapcsolható be például. Olyan felesleges dolgokkal szúrják ki a szemem hogy megtudom engedni a zuhanyt.. oké... de ez mire is jó? semmire. lehetne szövetkezni, rabolni vagy bármit akár, multi teljes hiánya.. Épp ezért vagyok szomorú, mert itt van egy gyönyörű "open world" játék ami remekül adja vissza a 40-50s éveket, vannak benne lenyűgöző részletek de mégis kihalt az egész mert kevés lehetőség úgy alapból is, kevés interakció.. Így nálam 10/7.5
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Blade890: A játék hiányosan jött ki ez tény, ezt lehet tudni is, valóban kevés nagyon! Nyilván ennek talán a GTA 4 volt a vetélytársa, de igazándiból direkt az volt a lényeg, hogy az az élet egyen visszaadva. Ott is az volt, hogy ruha meg rendszám csere, teszem hozzá 1-2 kivétellel sosem csináltam egyiket sem, ha gond volt rendőrök elől is el tudtam menekülni, vagy épp előre lefékezni, ha meg nagy gond volt elhitettem hogy megadom magam, utána elmenekültem, vagy épp elbántam velük. Remélem ha lesz új, akkor teli lesz jó dolgokkal, de mostanában tuti nem.
0
0
0
0
Superman79 avatar
valaki találkozott már olyannal, hogy a 2. küldinél, ammikor el kell lopni az autót, akkor belassul. De nem 2-3 mp re, hanem ugymarad. Ezt hogy tudnám orvosolni???
Szerk.: sikerült.a feladat kezelő/részletek/jobb klikk a mafia 2 re, aff valami tulajdonságok, 4 magról, ott 0,1,2,3 processzor, csak a 0 tedd bepipálva, közbe ment a játék, es a slow motion nál esc. Utána alkalmaz, meg csinálod a addig, amig van az a lassitas, utana visszapipálod a többi magot, ugy ahogy az elobb irtam (4magos a procim)
https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=494Screenshot_20210107_23.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=494Screenshot_20210107_23.jpg
Akinek nem töltené be.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
sziasztok nem engedi felrakni a magyaritást mert azt irja hogy már telepitve van és ugyan ez van ha törlöm a játékot és újra rakom és igen regeditböl is töröltem de semmi valami megoldás van rá? dlc-khez müködik csak az alapjátékal szórakozik
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@gyuri191: A definitive edition verziót próbáltad?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Liptik: nem nekem a sima van meg
0
0
0
0
no avatar
Ebbe is bele piszkáltak??? mintha rondább lenne az egész, a fák különösen... droppol a frame, átlagban megvan a 75-80 de beesik néha 60 alá is.. régen 110 megvolt maxon a gyengébb konfigommal.. annyi hogy ott win7 volt..
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Az isten ***át végre megvan az explorer achievement és ezzel a 100% is 😆
0
0
0
0
HackVise avatar
Imádom ezt a játékot. jó párszor már kivittem. Nagyon jó a sztori.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Néztem a g2a, meg a többi ilyen oldalon, jól felnyomták az árát. Vajon miért? 😆
0
0
0
0
Gamernold avatar
na helló

i3 2120
hd 2000
4gb ddr3 ram
win 8.1 64 bit

Ezen elindul ? ha nem, akkor egy gtx 750-nel mennyire menne, a többi marad
0
0
0
0
💬 4
MentaStrike avatar
@Gamernold: Elmenne a GTX 750-essel CLASSIC verziója, de a mostani Definitive Editionnél meg se próbálnám inkább, mert nagyon kevés.
0
0
0
0
Gamernold avatar
@MentaStrike: Tudom hogy a definitive edition nem menne mert már megnéztem, most csak ezt nézném meg, mert állítólag jó, és kíváncsi vagyok.

És a 750-nel hogy menne ? 1080p high-t bírná, nem ?
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Gamernold: Ha highon nem is, high-med-en vinné stabil 60-nal szeritem.
0
0
0
0
Gamernold avatar
@MentaStrike: Az nem is hangzik rosszul, Köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Olyan kínkeservesen szar az a 3 DLC amit kiadtak hozzá hogy az már fáj. Percenként fel tud *** és az ég világon semmiért nem érdemes vele játszani.
0
0
0
0
TikoTime avatar
https://www.gamestar.hu/hir/mafia-2-definitive-edition-teszt-szabonal-jart-a-maffiozo-278973.html
hááááát....
0
0
0
0
nesh019 avatar
Mikortól elérhető?
0
0
0
0
💬 1
Dante_7 avatar
Még mindig jobb mint a 3-as 😀
0
0
0
0
jozsi22 avatar
Nagyon régen játszottam ,és hát mi is esne választásul ,hát persze hogy a Mafia 2 ,a játék hiába 10 éves de mai napig veri a legtöbb ilyen kategóriájú ,mai " játékokat is.
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@jozsi22: És kevesen tudják ,hogy még így sem volt kész teljesen. A kiadó rászállt a fejlesztőkre ,hogy pörgessék meg így sok dolog bele sem került. Végül a 3. ezert készült más csapattal ,annak meg a minőségét mindenki tudja ,hogy sz*r.
0
0
0
0
Halloka avatar
@Andor1997: Tény hogy nem a legjobb, de azért nem annyira szar!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Halloka: Nyilván ez emberfüggő én csak a tényeket mondtam,mi szerint azért bukás lett.
0
0
0
0
KevinGamingYT avatar
Szerintetek ezen mennyire menne el?:

2GB RAM

Intel HD Graphics

Celeron N2840
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@KevinGamingYT: Nem menne élvezhetően.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@1LLUS1V3M4N: Hiába régi, grafikában szanaszét alázza a 3. részt. Plusz nekem még a küldetések is jobban bejöttek a 2 részbe. Sokkal hangulatosabb az egész.
0
0
0
0
1LLUS1V3M4N avatar
@Arthur Morgan: Bár én nem játszottam a harmadik résszel, de talán tapasztalat nélkül is ki mondható, hogy sajnos a trilógiában a leggyengébb láncszem. Számomra az első rész volt a kedvenc, a második rész is nagyon jó lett, de az első részt szerintem nem múlja felül.
0
0
0
0
carl18x avatar
@Arthur Morgan: A Mafia 3-nak csak a neve mafia. Szerintem is az első két rész minden visz, a harmadik rész meg borzalom. Nem csak a játék szar, de látszik egy félkész terméket dobtak piacra tele hibákkal minden téren rossz volt az elképzelés. Éveken át vártam a mafia harmadik részét, megjelent és elundorodtam tőle. Hatalmas csalódás volt, így elbaltázni.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@carl18x: Főleg az 1. rész visz mindent. A folytatás is jó lett, de meglehetősen rövid.
0
0
0
0
Man 30 avatar
Carl18: Én is mindent maxra állítottam, de az APEX PHYSX - et kikapcsoltam, mert az levitte olyan 20 - 25 - 30 fps - re, de ha ki van kapcsolva az akkor nekem is stabil 60 fps
0
0
0
0
no avatar
Celeron N3450 Miért nincs ilyen?
Intel HD Graphics 500
0
0
0
0
no avatar
Mióta meg van az új kártya minden beállítást maxra tolhatok, beleértve a gépgyilkos fizikát is! 😃 60 fps végre.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@carl18: Brutál milyen szép és kidolgozott ez a játék 😲 és majdnem 10 éves nem játszottam ezzel a szériával de haverom anno kitolta 100%ra nagyon rávolt kattanva dehát meg is értem.
0
0
0
0
carl18x avatar
@bukta2: Hát igen, ebbe az időbe azért odafigyeltek erre is. Jött a Mafia 3 és mindent tönkre tett, még is mit gondoltak piacra dobnak egy ilyen bughalmazt és mindenki akarja?

Nekem is a Mafia 1-2 része az egyik kedvencem, Mafia 1 hiába elavult grafikailag még mai napig tökre le tud kötni. Igazán izgalmas és egyedi küldetések vannak benne, igazi élmény.
Mafia 3 15 évvel újabb még is egy hatalmas hulladék erről van itt szó 😃
0
0
0
0
FDave94 avatar
Segítség!!!
60%-nál miután Joet kimentettem, és kimenekültünk elkellene vinnem orvoshoz, de nem történik más mint, hogy lebeg a felhők között Vito, és amint elindulok vele valahova minden eltűnik, ami New Yorkra utalt addig, és marad az ég és a felhők -.-. Már többször indítottam újra a játékot, és ugyanaz a helyzet. Tudok valamit tenni?
0
0
0
0
Liptik avatar
Oké, akkor ezt szépen kipróbálom.
0
0
0
0
Korryenz avatar
Minden évben végig játszom legalább 2x! kedvenc játékom örökre 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Korryenz: Nekem is, nagy kedvenc nagyon jó játék 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Én a 3-mal játszottam, viszont az leggolt, megpróbáljam ezt?
0
0
0
0
💬 1
Wihay avatar
@Liptik: Ez sokkal jobb mint a 3-as csak halkan megjegyzem. 😆
0
0
0
0
ImSzaki avatar
Tegnap telepítettem fel a gépre... Kijátszom megint 😉 100x jobb mint a 3. rész
0
0
0
0
Wihay avatar
Az emberiség kezdi elfelejteni.
0
0
0
0
💬 1
neuroflex avatar
@Wihay: Igen pedig régi klasszis 😀
0
0
0
0
DeLi avatar
Szerintetek mi lehet a gond?
Elindítom a játékot,semmi hiba üzenetet nem ír ki,de nem is fut a játék.
Ötletek?
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@DeLi: Eredeti a játék? Ha nem próbáld le crackelni.
0
0
0
0
DeLi avatar
@Wihay: Próbáltam.Viszont mikor bemásolom az exe. fájlt,a módosítás dátuma nem voltozik,szóval olyan mintha meg sem történne a crackelés :/
0
0
0
0
Assd avatar
Kevésbé szoktam elhinni a weboldal által összesített adatokat, mert, hiába van meg a Minimális és az Ajánlott gépigény, hogyha 10 FPS-nél valamiért többel nem fut.
0
0
0
0
💬 1
nemmegycsaklowon avatar
@Assd: A minimális gépigény, körülbelül annyira jó ha itt az oldalon leirtakkal méred, hogy maximum elinditsd. Az fps-meg kitudja, az ajánlott meg legalább egy fix 25-30 fps.. Ezeknél a kordinátáknál jóval magasabb és erősebb gépekre van szükség, mint amit ide irnak. De szerintem csak általánositanak 😃
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
amúgy nekem azt írtátok régebb, hogy low-medium kombináció, 1024x768 , árnyék részletesség magas, textúra részletesség magas. Ez nem low, inkább medium-high nem? És stabil 60 fps
0
0
0
0
no avatar
Ez is kijátszva😃 Én nekem nagyon tetszett😀
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Ma is megpróbáltam és nem jött elő az a hülye bug. " It's Jimmy" 😆 . Felhívod a rendőrséget,hogy vissza kéne venni az üldözésből: "It's Jimmy. Yeah... that Jimmy" , be akarsz menni Harryhez." Who'zzere? - It's Jimmy" Nagyon nagy. Megvan a létező összes dlc,ruha,kocsi, Joe's Adventures, Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta. Joe a legnagyobb még mindig. Na meg persze Vito. De azért Jimmy se utolsó azzal a Bruce Willis pofájával (nem-e a nagyapja?)
És persze csomó küldetés van a Bombers banda ellen,akik nagyon elvannak a luxuskocsikkal a putrinegyedben 😆. PUTRIBAN LAKIK OSZT OLYAN KOCSIJA VAN HOGY GREENFIELDEN NEM LÁTSZ OLYAT. Szétlőttem egy csomó üzletet, tömeggyilkoltam a sok niggát, összességében nagyon jó. A Mafia II a kedvenc játékom,és az is marad. Egyszerűen elképesztő a minősége annak a játéknak.
0
0
0
0
no avatar
Herobrine😆aruto35: Én épp most játszottam ki az alapjátékot másodjára,és már a ''Betrayal Of Jimmy'' DLC-t 40%-ban végigtoltam,és sokszor járok Harry-hez fegyverért,de nekem nem volt ilyen bug benne egyszer sem.
0
0
0
0
SpongyiBob avatar
TrentonG: Ebben a multiban mit lehet egyébként csinálni? Vannak feladatok vagy csak úgy ott vagyunk és annyi?
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Valamiért ha a "Betrayal of Jimmy" DLC-ben bemegyek Harry boltjába fent Kingston-ban,bemegyek a belső udvarra,rettentő csúnya grafikai glitch keletkezik,minden szétesik,pixeles a kutya töke is,és kb a feje felett a karakternek van egy fura ember alakú pixelhalmaz,ami megismétli az animációmat ami épp végbemegy(pl fegyver újratöltés). És ne olyan választ adjatok,hogy "Ne menj harry-hez",mert nekem valami tényleges megoldás kell.
0
0
0
0
no avatar
Akinek nem menne a mafia 3, az jöhet mafia 2 online-re, vagy az empire bay mp kliensre!
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Most szereztem be CD galaxisba Special Extended Edition 2490ft-ért,ez tartalmazza a létező összes DLC-t beleértve az előrendelői és Deluxe Editon búnuszokat ,szóval minden benne van.
Steamen és G2A-n sincs ilyen verzió.Stemen még mindig 30 az alap játék 40 a Deluxe amihez csupa hülyeség jár.És még tengernyi DLC összesen 36 Euró értékbe,Season pass ,,természetesen" nincs.Szélhámosak.
https://cdgalaxis.hu/PC/23135/mafia-2-special-extended-edition.html

A játék viszont király,főleg PhysX-el.Azon kevés fizikás címek közé tartozik ahol tényleg hozzáad a játékélményhez.Durvább lövöldözések után jó szétnézni rendesen szét van lőve minden,jól néznek ki a plusz effektek és végre egy lövöldözős játék ahol nem tűnik el 10 másodpercen belül a törmelék(több percig megmarad).Ez az apróság sokat hozzáad az élményhez,legalább is számomra.Ott a Hitman Absolution abban is gyönyörű effektek vannak,és tök jól néz ki amikor a zsaruk fedezettűz címszó alatt lövik a fedezékedet,igaz rombolás nincs,de a lövedék becsapódás nyomán hullik az anyag rendesen,viszont rögtön el is tűnik,üveg és minden felületre igaz ez.Ott is milyen jól nézne ki ha megmaradnának a lehulló fadarabok, egyéb törmelékek töltényhüvely,tár vér a falakon és a golyó ütötte seb se tűnne el szó szerint 10 másodperc után a holtestekről, az orrod előtt (nem értem a hullák megmaradnak a végtelenségig,pedig szépen ki lett dolgozva).
Nem értem, maga az effekt meg van csinálva,mi a bánatból állna ha nem tűnne el (teszem azt 5 vagy 10 percig), ez minden játékra igaz.Nem növelné a gépigényt,ha mégis, csak minimálisan,hisz semmi újat nem kel megjeleníteni(esetleg a Vramot,de abból akad bőven,akinek régebbi kártyája van lejjebb veszi azt csók).Jó lenne ha erre kitalálnának valamit,akció játékokhoz hozzáadna.

Még néhány szó a játékról(hogy ne csak hisztizzek 😃😉:Grafikailag mai napig élen jár és a hozzáadott Physixes effektekkel dinamikusság szempontjából a legtöbb mai címet is lepipálja.Egyszerűen élvezet lövöldözni,és a kedvencem, van M1 Garand puska.Az alapjáték kissé rövid,el tudtam volna viselni pár plusz küldit.Cserébe a Story érdekes, néztem a Tommy Angelos küldetésnél, zseniális vissza utalás az első részhez. DLC-ből elsőnél: Jimmy elárulásánál tartok 23%-on,őszinte legyek eddig nem nyűgözött le.Sztori szerint bérgyilkost alakítunk ami király csak a küldetések gagyik.Nem akarom előre leszólni,végigviszem az összes DLC-t,utána még írok véleményt.

A végére csöppnyi humor:Játék megjelenésekor nagy botrány volt APEX PhysX körül,mesterségesen felnyomta a gépigényt,Nvidiától nem áll messze(bekaphatják).Nvidia szóvivő:
Nehogy má ne tudjatok azonnal a mostani gépetekről 6 magos i7-re váltani, 12GB ramra meg SLI GTX480-ra meg mellé egy dedikált fizikázós harmadikra.
Nem megéri ez a potom egy milla azt hogy a játékban a tőletek 60 kilóméterre levő kislány szoknyáját szépen fodrozza a szél......
Olyan szörszálhasogatók vagytok gyerekek!😆
0
0
0
0
FekaRap avatar
6 éves játék, hogy telik az idő..
0
0
0
0
gamer0308 avatar
Aki elég gyors volt, az még 6 dolcsi (1800 FT) környékén betudta szerezni. Nem úgy, mint most..majdnem 9 dolcsiért, bár ennyit is simán megér. (2700 FT).
0
0
0
0
gibdj avatar
A Humble Bundle középső csomagjában többek között benne van ez a remek játék is, csapjatok le rá. Ráadásul a komplett Mafia 2 csomag lesz a tiétek, a DLC-kel együtt. Hajrá!
0
0
0
0
no avatar
fix 60 fps full ultrán full hdba , mondjuk nem mai játék 😃
0
0
0
0
FeXeR avatar
Az én számítógépemen, hány FPS-sel futna úgy kb?
0
0
0
0
FekaRap avatar
Haku: Biztos jol futott 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció