SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Hood: Outlaws & Legends
Hood: Outlaws & Legends cover
Megjelenés: 2021. May 10.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Sumo Digital
Kiadó: Focus Entertainment

Hood: Outlaws & Legends gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD FX-6300 X6 / Intel Core i5-3570K
RAM:
8 GB
GPU:
2 GB VRAM, Radeon HD 7870 / GeForce GTX 660
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
40 GB available space
RES:
40 fps, 1920x1080 in LOW

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i5-8600K
RAM:
16 GB
GPU:
6 GB VRAM, Radeon RX 590 / GeForce GTX 1060
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64-bit)
STO:
40 GB available space
RES:
60 fps, 1920x1080 in ULTRA
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Rebel GalaxyEdge Of EternityLevel 99 Axe RageSongbringerKynFlintlock: The Siege of Dawn
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GSzabolcs89 avatar
Jó játék, de hamar ki lehet maxolni és kevés a pálya is a pvp még feldobja kicsit ,de ennyi kifogy hamar a játék sajnos 😐
Időközben azért hetente játszok egy egy meccset , de órákra nem köt oda.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Liptik: fáziskéséssel, de hozzád is eljutott az információ 😂
0
0
0
0
pinkyke avatar
nem lenne rossz ha nem lenne annyira elcseszve a játék menet és az hogy a seriff nem tud meghalni viszont érdekes módon 2-3méteről úgy elkap hogy az nevetséges és akkor meg is öl amíg én 5-6 ütésből viszem le 0-ra addig ő 1-ből de,persze van egy ultimate skill amivel le lehet vinni 0-ra de,az sok idő még feltölt.
a láda ki vitele is egy vicc el viszed a ki menekítési pontra ahol folyamatosan rohamoznak a katonák és a guardiánok is akik szintén egy ütéssel ölnek meg ha eltalálnak az íjászok azoknak aim-mal lőnek tök mindegy hogy futsz vagy úgy állsz hogy takar az egyik őr akkor is eltalál ami egy vicc kategória.
a pvp mecs keresés az nincs legalábbis 10 perc várakozás után meguntam a pve része az is egy vicc ezt a játékot nem kellet volna erőltetni szerver alapúra alig játszanak vele így lassan megy a levesbe az egész játék.
1
0
0
0
💬 1
GSzabolcs89 avatar
@pinkyke: Nem tudom te mivel játszottál én mainapig játszom ,de semmi nehézség nincs egy láda kivitelben ,kell csapat munka ez minden.
Azért kell várni, de nem 10 perceket ,mert ide nem lehet botokat berakni mint a fortnite ba vagy más battleroyale ba... ide ész kell 😅
0
0
0
0
Ayistion avatar
Nekem maga az elgondolás rohadtul tetszik hogy megy a PvP és a PvE egyben, de videók alapján maga a játékmenet/harcrendszer valami borzalmasnak tűnik. Kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye róla.
0
0
0
0
💬 18
no avatar
@Ayistion: Addig érdekelt a játék amíg ki nem derült hogy kb aréna pvp - tdm, opcionálisan ölhető npc-kkel a pve jegyében. Onnantól nekem felejtős lett az egész.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Palanova: Gondolom a PvE részre nincs akkora hangsúly fektetve, mint a PvP-re. Oké hogy van egy sherif, de én valahogy több izgalmat várok a játéktól, és egy kicsit stealthebb gameplayt, nem azt hogy odamegy kalapáccsal és 3másodperces késéssel szétveri a fejét valakinek. Pedig a koncepció szerintem tényleg jó.
Ha a harcrendszer normális lesz, és lesz értelme a moboknak, akkor ki fogom próbálni én is.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: A koncepció addig jó, hogy be kell osonni, és őröket öldösni. A másik banda és a pvp nem kellett volna bele...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Palanova: pontosan egy offline félének énis megvettem volna de igy
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Hát nem is indulna el amúgy sem, hiába vetted volna meg. Win 10 only.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: jaj ne kezd
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Nem is éri meg az árát steamen is lehúzzák szépen.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Neked nem teljesen mindegy? Ha 5€ lenne akkor is torrentről szednéd, ahogyan eddig.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Nem is lesz belőle mivel netes. Epic egyszer ideadja ingyen is.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Kings Bounty fan: Fejlesztők lesznek megtisztelve hogy játszottál a szarjukkal.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Nekem az epiccel semmi bajom, ha osztogatnak akkor jó, ez helyettesíti a pc guru, gamestar teljes játékait, pc word-étól meg még mindig jobbakat adogatnak.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Kings Bounty fan: Megnéztem volna azt a PC Guru számot, amelyik annyi GTAV-t odarakott volna, mint amit az epicen behúztak az emberek. Ez nem volt pont a legnyerőbb hasonlat.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Azért anno a PC guru mellett voltak nagyon jó és nagyobb címek is:
[LINK]

Igaz, hogy jellemzően 2-3 éves címeket adtak de na:
Spec Ops: Ranger Assault
Imperium Galactica
Motorhead
Total Annihilation
Jagged Alliance 2
Homeworld
Spellforce
Crashday
kb eddig követtem őket.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Palanova: Ezek közül amit leírtál, egyedül a CrashDayt tudnám kiemelni, ami a kék dobozos változatban, talán Cool Games vagy valami ilyesmi volt ráírva, nem az ezt vedd meg kiadás, Tescoban kapható volt potom pénzért.
Ekkoriban még gyerek voltam, nem is érdekelt az újság, de ha most kellene választanom hogy 5€ értékben vegyek egy játékot, vagy egy újságot amihez adnak valamit, inkább venném a játékot.
Egyébként a CrashDay elérhető steamen, még most is ott van nálam a top3 autós játékban.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Persze, kinek mi tetszik, de azért a fentiek nem 5€-s kategóriák voltak abban az időben a megjelenésük után két évvel később sem.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Divine divinty 2, heroes 6 kieg, Two words 2.
0
0
0
0
Bosed avatar
@Palanova: Én gondoltam rá, hogy a május 7.-i early accessre megvásárlom, aztán úgy adódott, hogy mégsem, utólag belegondolva ugyan így érzek én is, addig érdekelt amíg meg nem néztem az első gameplayeket, nekem ez így túl kevés tartalom, szerintem 2 órára tudott volna lekötni 😞 Pedig nagyon jónak tűnt megjelenés előtt. Elengedtem.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: A koncepció tök rendben van és életképes, viszont van még rajta mit csiszolni, az animációkon különösen. Előrendelés miatt korábban elkezdhettem a játékot, igazából hamar maxolhatóak a karakterek meg úgy maga a content mennyiség, persze később érkezik még hozzá cumó, az árát simán megérte igazából.
0
0
0
0
matany001 avatar
Megvettem a Year 1 editiont, játszottam vele, és sajnos ez egy hatalmas nagy refund lett. Nagyon vártam pedig, de ez így egy katyvasz káosz az egész, a botoknak semmi jelentősége, se a bújkálásnak nagyon, random a többi csapattárs elkezd szaladgálni a pályán, hol együtt hol teljesen szeperálva, és közbe aprítjátok a másik csapatot, ami hát nem egy élvezetes dolog. John ( nagy kalapácsos bácsi), berohan bárhova instant megöl, én Robinnal ( az íjász) szerettem volna jobban játszani de hát teljes mértékbe lehetetlen volt, és élvezhetetlen. Hatalmas csalódás számomra, lehet idővel javítják majd, bővítik, vagy akinek most is tetszik, az én meglátásom, hogy ezt max free to play változatban kellett volna piacra dobni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb