SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
no header
Heroes of Might and Magic
Megjelenés: 1995. June 01.
Műfaj: Körökre osztott stratégia

Heroes of Might and Magic gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
486DX, 33 MHz
RAM:
8 MB
STO:
25 MB
RES:
SVGA, 640x480, 256 Colors
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Az összehasonlítás nem lehetséges ennél a játéknál.
Hasonló játékok:
Warhammer 40000: BattlesectorPhoenix PointSpellForce: Conquest of EoSid Meier's StarshipsOld WorldSid Meier's Civilization 4 Beyond The Sword
Hozzászólások: 54
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar


Na így nézne ki ma a 3 dik rész.
0
0
0
0
no avatar
Tegnap jött egy heroes 1-2 szerű retró epizód.Aki szereti az tehet egy próbát vele, a csata elég furcsa mivel automata, és szétszedik magukat egy káoszt nézve a képernyőn.
0
0
0
0
no avatar
A heroes 3 mytology modot kipróbáltátok?
0
0
0
0
no avatar
hát szo mi szo énis a heroes 3 mal kezdtem és kegyetlen jo söt lehet a legjobb viszont nekem a heroes 5 is nagyon bejött hogy visszahozták a jo 2 d és kamera nézetet a ***a harcot én személy szerint a 7 kivételével mindel játszottam heroes6 ra furán néztem elsönek de aztán azis megtetszett mert hát változtatás kell nemlehet mind ugyanolyan kicsit fura volt elsönek am a 4 et meg elszurták bár tényleg nagyon király hogy magyar szinkron de sok oka van hogy nemjön be a kamera nézet nemjol állt neki 2 d be sokkal jobb a térképen nemtom miért mozognak a lények vagy szörnyek azis fura hogy csatlakoznak hozzám nincs hely de aszötnyel tom irányitani a harc hogy egyszerre ütnek mikor én támadok azse igazán jo hát hogy menjek olyan csatát ahol nemvesznek le belölem jo lehet de egyszerre ütnek azt én támadok és énis sebzödök meg furán is mozogtak a farkas lép vagy 10 et azt alig mentem vele maradtak volna a 2 d nél szerintem sokkal jobb lett volna a heroes 3 mat nemkell bemutatni az kegyetlen tényleg a kiegészitöi is lehet jobbak nekem a heroes 2 is örök kedvenc marad nagyon tetszik a heroes 1 is nagyon jo a grafika is jo szerintem semmi baj sincs vele nekem a heroes 1 is fent van a gépen pedig én gta 5 öt online is vagyok na meg ps4 en megvan a sony majdnem összes játéka ami a legjobb játékok mégis tom értékelni a régi játékokat söt játszok is velük semmi bajom nincs velük lehet hülye vagyok de szeretem öket akkoris ha last of us is megvan vagy uncharted összes része vagy god of war összes része de mindegy szerintem nagyon királyak a régi játékok nem mind de sok jo van mindt pl a heroes of might and magic 1 a strategic quest és a többi része is jo attol függetlenül hogy ujjak a heroes a legjobb stratégiai játék pedig én sok stratégiai játékkal játszottam de nekem a gyürük ura harc középföldéért 1,2 is tetszett pedig azis 2004-2006 asszem
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@hini29: Nem rossz a Heroes sorozat, bár nekem a negyedik résztől kezdve nem igazán adja, az utóbbi részeket még ki sem próbáltam.

Egy jó tanács azért: Ha azt akarod, hogy elolvassák azt, amit írsz, akkor használj írásjeleket és tagold a szövetet. Ez így borzasztó, én is csak azért olvastam el, mert kíváncsi voltam mit írsz egy ilyen régi játékhoz.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: hát ez igaz sajnos tényleg nagyon egybe lett és nagyon hosszu is lett a szöveg nemkellett volna ennyit irnom 😃

amúgy kár hogy dossal nemtok igy online mással játszani kiváncsi lenék kigyöz le vagy nemgyöz le a heroes of might and magic 1 be vagy akármelyik részével ahol lakok és ahogy egy gépröl toltuk aki nemismeri és sajnos sokan nemismerik az irányitani se tudja tul bonyolult nekik vagy nemtom de sok embert legyöztem csak a tesom gyözött le de az meg csak a 3,5,6,7 et szereti a elsö 2 nem a 4 et se hiába mondom neki hogy jo a elsö kettö heroes is nemtetszik neki sajnos nemtok velük mással játszani :/ de lassan egyikkel se senki nemjátszik a környékemen 😞
0
0
0
0
no avatar
Szerintem meg a 4 volt a jó, a hősökkel való csatározás miatt, egyedül az ail volt egy rakat szar, hogy ott álltak mint *** a lakodalomba meg császkáltak össze vissza mint a kergebírkák.
Ez az egy miatt volt rossz csak.
0
0
0
0
💬 1
FoLey avatar
@Vass Gabor: Szerintem meg az első három volt a legjobb,de a három volt a legeslegjobb.
0
0
0
0
no avatar
én szeretem ezt a játékot nemtom miért irják le de igy 2018 ba elkeztem tolni igy sorba kiviszem öket de ***a game és igen a régi játékoknak több volt a ötlet de ez akkoris jo játék volt dossal win 10 en is megy nálam legalábbis vagy gog os verzio nemtom de telepitem azt jo megy szeretem ezt a körökre osztott játékot de a 4 nél sokkal jobb a többinél nem de a 4 et nagyon elszurták furán mozognak egyszerre ütnek a 2 dés csata is sokkal jobb a többinél már nem azért
0
0
0
0
no avatar
Nekem meg van a GOG verzió és megy az win 7-el is 😃
0
0
0
0
no avatar
dossal megy csak😃😃
Valakinek van uplayes kódja a heroes 6-hoz?,hogy a kampányokat végigtudjam vinni?
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Én a BF3-at a játékélmény miatt hoztam fel.
Amolyan régi játékok vs mai játékok.
Az szerintem mind1, hogy milyen típusú egy játék, ha játékélmény nincs, akkor értelem szerűen nem fog lekötni a játék a grafika miatt! A BF3 pedig szinte csak a grafikára van alapozva, míg a régi játékoknál a játékélmény volt a fontos. Szerintem!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Apetit1989 FAIL.
Ami a BF3-at illeti, a játék stílusa zavar be nálam, ez egy stratágia, míg a BF gyilkolós FPS. Nem tudom milyen szempontból lehetne egymáshoz hasonlítani.
Egyébként ki tudom magam magyarázni: a grafikája, mint olyan, nem rossz (technikailag, á la 1995). Hanem a tesztemben is említett gumimacik kalandjai, kislányos szivárvány megrajzolás az, ami nekem nem jön be. A hang meg... még az effektek rendben is vannak, sőt még viccesek is, de kapunk minden várhoz egy-egy midi zenét, 'oszt annyi. Ez nem sok.
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Nem hinném, hogy jó ötlet pont egy mai FPS játékkal összehasonlítani.


Te is ezt csináltad a tesztedben, mai játékokhoz hasonlítottad a játékot, és ezért pontoztad le annyira...

-Öhm...A grafikát/hangot miért húztad le ennyire?

-Mai mércével néztem.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hiszen te is kor szerint ítéltél, idézem:
sok 10 éves vérpistike ír aki apuci gépén játszik
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Úgy értettem, hogy sokkal több volt az új ötlet mertek újat alkotni.

Miért ne mondhatnám meg 16 évesen? Nekem 12 éves koromig olyan sz{r gépem volt, hogy örültem ha a GTA 3 futott rajta szóval rengeteg régi játékkal játszottam. Nem kor szerint kell ítélni
0
0
0
0
sachme avatar
Nem azt hiszem de most többen dolgoznak jobb gépeken.Igaz h több a munka s játékélményt is nagyobbat kell nyújtaniuk de ezt bőven ellensúlyozzák a jó gépek és az új programok.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Azt azért ne hidd, hogy egy mai játékot könnyebb megírni... sőt
0
0
0
0
sachme avatar
Nem értem miért szarozzék le az ilyen játékokat(átlagba)Amikor az emberek a régi gépeken küöszködtek h megcsinálják akkor sok munka volt vele s most aki nem is értékelileszarozza.Meg értem a véleményt h nem tetszik de az ollyant nem xeretem h kise probálta s már de fos game.Ez a véleményem !!!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem hinném, hogy jó ötlet pont egy mai FPS játékkal összehasonlítani.
0
0
0
0
Devil May Cry avatar
állj-állj-állj!
ki mondta, hogy a heroes sz@r?
szerintem nygyon is jó játék és nagy ívben gyalázza a bf3 játékmenetét/élvezetét.
én amikor azt írtam, hogy "be kell szereznem egy DOS-t" akkor nem a játékot minősítettem le, a gafika és a játékélmény teljesen más világba tartozik.
pl én inkább játszok minecraftal mint valami túlhype-olt bf3-al.
részemről a grafika nem nagyon nagy érdekesség semelyik játéknál, mert nem azért veszek meg és teszek fel egy bf3-at, hogy megnézzem, hogy néz ki full HD-ban és max grafikai beállításokban. nem ennél egy játék skkal többet jelent, sokak ezt elfelejtik sajna.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Legfőbb erénye a játéknak, hogy pause nélkül, nyugodtan kimehetsz rágyújtani, és ott folytatod ahol abbahagytad 😃
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Ezekkel a % kiírásokkal nem a játékot minősítik, hanem saját magukat.
Aki csak a mostani szarokkal játszik, az nem tud értékelni egy olyan játékot, aminek még nem az volt a célja, hogy a borítón lévő 3-4 képből eladható legyen.
Hülye példa, de ez van:
Nézd meg a BF3-at, már el is felejtették az emberek, pedig nem rég jött ki! Ha valaki a BF3-at emlegeti, akkor 99%-ban a grafikát hozza fel mérvadó tulajdonságként.
A megmaradt 1% a multi.
A BF3 véleményem szerint egy kalap szar, 0 játékélménnyel.
Nézd meg a Heroes sorozatot, aki annak idején játszott vele, az nem úgy néz egy mai játékot, hogy ennek szar a grafikája, tehát a játék is szar. Régen még volt értelme a játékoknak, és a játékélmény volt a fontos. Sajnos ma már nem így van...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
16 évesen ezt igen jól megmondtad.
Nincs igazad. Átlagban jobbak a régi játékok? Mi? Hogy? Egy szar játék régen is szar játék volt...
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Az a baj ide a sok 10 éves vérpistike ír aki apuci gépén játszik és ők nem bírják felfogni, hogy a régi játékok sokkal jobbak voltak átlagban. Mert ők akkor kezdtek el játszani mikor már a Gta san andreast nyomatták és nekik már az az istencsászár játék.

Komolyan mondom pár embernek az IQ szintjén nagyon meglepődök néha..
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Ezzel, hogy irkáljátok ezt hogy 0%;99%,stb... ezzel a játékot minősítitek le (mivel így értelmezik sokan)
Ez egy eszméletlen jó játék, a híres HoMaM sorozat kezdete. Szóval ennek hogy irkáljátok itt ezeket sok értelme nincsen... A Metro 2033-hoz irkáljátok inkább.
0
0
0
0
Devil May Cry avatar
áh franc. 0% 😆 be kell szereznem egy DOS-t 😆
0
0
0
0
Haraposs avatar
DOSboxal futattható, amm több helyen is fent van ingyen..
0
0
0
0
Deathati avatar
Tényleg ez lett a legjobb, néha felrakom kicsit.

Szerintetek menne?😊
0
0
0
0
no avatar
Ez az első rész, nagyon hangulatos játék. Érdemes kipróbálni😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
ez igaz.és mivan a többivel?
0
0
0
0
lowacska321 avatar
Szerény véleményem a következő a Heroes részekről. Egészen a negyedik részig a játék tökéletesen el volt találva , élvezhető volt hangulatos. Aztán megjelent a nagy ígéretnek kinéző Heroes 5.. na az már annyira nem volt ott az élvonalban. Túl volt spilázva. A mostani Heroes 6-ról pedig nem is beszélek..Letöltöttem , kipróbáltam.. töröltem. Heroes 4 forever😀
0
0
0
0
no avatar
Én is a négyet szerettem.😂
0
0
0
0
lowacska321 avatar
Heroes of Might and Magic 4! Viszi a pálmát. Legalábbis nálam😀 Bár ez egyéni vélemény..😀

" Suerte Muerte "
0
0
0
0
no avatar
túl jó a gépem nem indul
0
0
0
0
nexplo avatar
a maga idejében ez egy remek játék volt,de őszintén szólva a heroes 3 az ami megfogott,és még amai napig is játszunk vele haverokkal lan-ba... 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
jó játék volt csak 1-2 könnyüre sikeredet nagyon a heroes 3 volt az első amivel játszotam az nagyon lekötöt imádtam😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaja ez tényleg jó volt
0
0
0
0
no avatar
Régen egész nap ezzel toltam, na meg a HOMM 2-vel😃😃
0
0
0
0
Haraposs avatar
Rohadt nagy játék, mint a többi heroes bár az első 2vel nem sokat toltam...
0
0
0
0
psyli avatar
Régen volt, jó volt.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Ember nem kéne fikázni a gépigényét azért mert kicsi elvégre 1995 ös game. ám ez nekem régi nagy kedvenc még kiskoromban nagyon le tudott kötni
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem nálam többet senki sem játszott vele 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nahát ez aztán a gépigény 30 mhz kell neki 😲 annyit még én is megcsinálok nem h a gép 😆
0
0
0
0
suranyi_janos avatar
ahoz képest hogy 1995-ös game elég jó 😃 eddig 20percet játszottam vele és nem rossz 10pontból 6-ot adok rá 😃
0
0
0
0
Szupercsirke avatar
hát ez nagy gépigény 8mb ramot honan szedjek?:S
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
aszta 😆 vga nélkül is megy? 😆 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb