header
Dragon Ball Xenoverse
Dragon Ball Xenoverse cover
Megjelenés: 2015. February 27.
Műfaj: Szerepjáték, Verekedős
Fejlesztő: Dimps
Kiadó: Bandai Namco Entertainment

Dragon Ball Xenoverse gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz
RAM:
1 GB RAM
GPU:
512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
DX:
9.0c
OS:
Windows Vista or higher with latest Service Pack
STO:
10 GB available space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i3-530, 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 940, 3.0GHz
RAM:
4 GB RAM
GPU:
1 GB Nvidia GeForce GTX 550Ti / AMD Radeon HD 6790
DX:
9.0c
OS:
Windows Vista (x64) / Windows 7 (x64) / Windows 8 (x64)
STO:
10 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólások: 1 032
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
2. dlc nem tugyátok mikor lesz pcre? vagy ha van kuldene valaki linket?
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Igen csak az .és erősek a földiek ? 20x kaioken az jó
0
0
0
0
Archangels avatar
gery: köszi a válaszodat ezekszerint csak Kaioken lehetek.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
földiekkel nem lehet átváltozni csak csillagharcosokkal😀
0
0
0
0
Archangels avatar
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Dragon Ball Xenoverse-ben saját karakterem lehet Super Saiyan? 48-as szintű vagyok. (Földiekkel vagyok) Köszönöm előre is a válaszokat!
0
0
0
0
Medragor avatar
Még annyit, hogy látom, hogy folynak a viták és kérdések a Super és Ultimate támadások slotjairól. Na szóval, hogy tisztázzam, ha esetleg még nem került volna rá sor:

Az első 4 slot a Super Attack-oknak van. Ide jön pl. a Kamehameha, Meteor Strike, illetve bizonyos segéd, taktikai vagy átalakulási skillek. Segéd, mint pl. Fighting Pose F, Justice Pose. Taktikai, mint pl. Solar Flare, Afterimage, Afterimage Strike. Átalakulásnál Super slotban csak a Kaioken-ről beszélhetünk, mert a Super Saiyan, Super Saiyan 2, Super Vegeta és Super Vegeta 2 az már Ultimate átalakulás. Super slotok elrendezése pedig (alapértelmezésnél avagy default-nál):
Ctrl + Bal EG, + Jobb EG, + Space és + Q.

Az Ultimate Slot az gondolom magától értetődö. Ide jönnek az "Ezt-kapd-el-ne-a-náthát" szerű elég kemény támadások. Mint pl. Super Kamehameha, Victory Rush és a fent említett SSJ átalakulások. Két slot van, az egyik az Alt + Bal EG, a másik pedig a jobb EG-ra.

Utána pedig ott van az Evasive (Kitérő) Skill slot, amiből csak egy van. Ide olyan skillek jönnek, amiket arra használsz, hogyha sarokba vagy szorítva, akkor elnyomod, és vagy elrepül a karaktered hirtelen jó messzire a támadásoktól, vagy nyom egy lökéshullámot, elrepítve magától az ellenfelet. Ebben az a jó, hogy nem lehet megszakítani semmivel, még Ultival sem, viszont (ha jól tudom) 3 egységnyi staminába kerül. Ide jön pl. a Victory Cannon, Energy Shield, stb...
Az alapértelmezett beállítása pedig az Alt + Space.

És végül ott vannak a harci itemek (Boost Items), amik kis kapszulák és képesek gyógyítani, Ki-t meg Stamina-t visszatölteni, stb...
Ebből szintén 4 slot van, viszont egy slotot csak egyszer használhatsz a harc folyamán. Szóval, ha van 60db Energy Capsule S-ed, betéve az egyik slotba, akkor is csak egyszer használhatod a harc alatt. Ezeknek az alapértelmezett elrendezése pedig:

R + Bal EG, + Jobb EG, + Q és + Space
Egyvalamire viszont figyelni kell, hogy nem úgy kell ezeket használni, hogy lenyomod az R-t és hozzá a megfelelő billentyűt, hanem az R megnyitja az itemek listáját harc közben, és utána kell megnyomni azt a billentyűt, ami a kívánt itemet aktiválja. Ha úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd használni, akkor figyelj arra, hogy azt a panelt újra bezárd az R betűvel, mert amíg nyitva van, addig nem tudsz, se Supert, se Ultit, se semmit használni, csak mozogni. Persze, ha használsz egy itemeket, akkor automatice bezárul.

Na, egy kicsit hosszú lett, de szerintem kiveséztem mindent.
0
0
0
0
xymano avatar
Köszi
Tunngleval már amit googleban találtam azt megcsináltam de soha nem talált senkit sem, de legalább kezdhettem újra 😃
0
0
0
0
Medragor avatar
Xymano:
Éppen én is azon gondolkodom, hogy meg kéne csinálni úgy, hogy Tunngle-al lehessen vele multizni. Csak az a baj, hogy már update-eltem a játékot 1.3-ra és DLC is van hozzá. Ahhoz, hogy Tunngle-on tudj vele játszani meg egy olyan patchet kell a játékhoz letölteni, amit ők "csináltak". És úgy tudom még csak DLC nélkül lehet vele nyomni Tunngle-on, de valaki javítson ki nyugodtan, ha tévedek. Ráadásul, ha a Codex-es DB XV van meg neked, akkor arról is gondoskodni kell (ha nem akarod elveszíteni a mentésed), hogy a Codex mentést át kell tenni a SteamEmu (vagy mi a neve, amit még le kell tölteni hozzá) mappájába, hogy folytatni tudd a játékot és ne kelljen teljesen újat kezdeni. Ehhez még ahhoz is hozzá jön, hogy Hex Editorral meg kell azt a mentést babrálni, hogy ne Codexes mentés legyen, hanem SteamEmus. Szóval egy picit komplikált, de ha beütöd Google-ba, hogy "Dragon Ball Xenoverse Tunngle" akkor biztos kiad egy tuto videót is hozzá.

A plusz feladatokról meg szintén annyit, hogy Google a barátod. Normális esetben meg rá kell jöjj, hogy mik lehetnek azok a plussz feltételek, és amikor annak eleget teszel és végig vitted a küldetést, akkor már meg fog jelenni a küldetés képernyőn a fő feladat alatt a kérdőjelek helyén.
De ha szeretnéd megtudni, akkor Google-ba beírod, hogy "Xenoverse parallel quest guide" és azok közül, amit kidob, mindjárt az első pár link, mint pl.: "Parallel Quest All Hidden Requirements". Szép áttekinthetően leírja minden egyes PQ rejtett feladatait.
0
0
0
0
xymano avatar
Valki játszik vele tunngle-n?
És ha igen akkor hogyan tudta meg csinálni?
És azt honnal lehet tudni PQ -nél, hogy mi a plusz a küldetéseknél, a kérdőjelekre gondolok.
Jó lenne ha bele tennék a sima DB részből is egy keveset legalább meg az origi story modot
0
0
0
0
Medragor avatar
Vártam már a napot, hogy kijöjjön...
Megvan a DLC is, és nem csalódtam a játékban. Szerintem nagyon jó lett. A karakterek gyönyörűek, a harcrendszer könnyen elsajátítható, a karakter kreálás is jó és a super és ultimate támadásokból is van rengeteg és a karakterek animációi is tökéletes. Egy a baj, hogy a szájmozgás csak japán szinkrona lett megcsinálva és most kövezzenek meg, de nekem a DB-ben sokkal jobban tetszik az angol szinkron. Ráadádul tök jó cuccokat lehet farmolni és kemény Z-soulokat lehet szerezni/kreálni. Imádom azt is, hogy tanulhatsz mesterektől is. Ráadásul a játék nem valami szutyok port, hanem rendesen PC-re van tervezve. Gyönyörűen van optimalizálva és kontroller nélkül is tökéletesen játszható. Nem bírom letenni a játékot, annyira jó lett. Legalábbis nekem nagyon tetszik. Ami viszont annyira nem az az, hogy néma a karaktered, sajnos. Szóval az egész játékban kb. csak akkor szólal meg, ha ellövök egy Kamehameha-t vagy egy Big Bang-et. A loot rendszerben meg az nem tetszik, hogy naggggyyyyon túlzásba vitték a random number generator (RNG) dolgot. Broly cuccából már csak a kezes kell és már kb. 3 napja azt farmolom. Először találd el a rejtett követelményeket és LEHET, hogy beadja a küldetés extra ellenfelét/feleit és a cucc, amit meg lehet tőlük szerezni azt LEHET, hogy majd dobják, miután legyôzöd őket. Szerintem felesleges mondani, hogy nem egyszer voltam úgy Xmillió próbálkozás után, hogy *** it. Főleg amikor az SSJ-t farmoltam. De az mondjuk igaz, hogy amikor ennyi próbálkozás után beadja azt, ami kell, akkor szinte táncra perdül az ember. Mint amikor láttam, kb. a 30. próbálkozás után feltünni a Super Saiyan skillt.
0
0
0
0
no avatar
janoarsenal: ám mikor nézed az ultimate attackokat akkor lehet látni azt hogy 1-et lehet a jobbgombra 1et a balra és 1 et a space-re, de a q betűre nem lehet tenni
0
0
0
0
janoarsenal avatar
A KI növelés az super attack, nem ultimate 😀
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
Nah végre megvan minden karakter 😃 1 hónap alatt sikerült megcsinálni 😃 Mostmár csak a master questek maradtak és ha jönnek a DLC-k akkor azok is 😃
0
0
0
0
MariusHuN avatar
de csak csinált karakternél lehet variálni a támadásokat és 4-db lehet nekem pl:100xbingbangkamahame,spirit bomb,ilyen erőtőltés,és ki robasztás van betéve láttod ez 4 db
0
0
0
0
janoarsenal avatar
3-at lehet az ultimate attack-nál. Pl. nálam Super Vegeta 2, Final Flash, és ilyen önrobbantó skill van betéve. Super Attack-nál lehet 4-et.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Tévedsz mid használható én mindet használom 4 t lehet be rakni
0
0
0
0
no avatar
amugy mikor jön a DLC pack 2?

ám akárhányszor csinálom meg a küldit hogy megkapjam valamelyik super vegetat sosem ad semmit hiába adja meg a Z-t

ám 1 dolgot nemértek hogy ultimate attacknál, miért van az hogy 3slotból 2ő használható vagy egyltalán minek van az ott?
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Tényleg hogyan lehet megcsinálni a multiplayer részét valaki tud segiteni
0
0
0
0
cey85 avatar
Nem lehet valahogy ezt lan-ba Hamachival játszani? Persze nem origi a játék. Köszi
0
0
0
0
janoarsenal avatar
Igaza van Gery-nek. Pl. a Super Vegeta 2 pedig a KI támadásokat növeli, nem kicsit!
0
0
0
0
MariusHuN avatar
De van különbség a kettő közt ssj 2 be erőseb az ütés és többet vesz le a ki támadás
0
0
0
0
no avatar
janoarsenal: ez a gond hogy ilyet nem is tesznek be, meg ahogy én észrevettem nincs is semmi különbség az alap saiyan és az 1.-es meg a 2.-es között
0
0
0
0
janoarsenal avatar
hazard13: A 3. és a 4. szintet saját karidra érted? Mert az nem is lesz! A GT saga meg folytatódik a köv. DLC-ben
0
0
0
0
no avatar
A DLC-t le lehet tölteni valahonnan? nem eredeti a játék...
0
0
0
0
no avatar
megtaláltam 😃 már fel is tettem és rendesen működik is 😀

már csak néhány gond van:
1. Nincs bent a 3. meg 4. edig saiyan szint
2. Nincs bővebben kifejtve a GT saga Super 17ig
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
hazard13: Mert külön le kell tölteni a DLC-t és bele kell másolni a játékba... Mit gondoltál, hogy tört játékba is alapból belevarázsolódik a DLC vagy hogy? 😃 😆
0
0
0
0
no avatar
ahoz képest hogy mióta kintvan a DLC pack 1 és codexem van még mindig nem érhető el nálam a GT story..
0
0
0
0
no avatar
Hali GohanReloaded ha kell 1 kis segitség talán tok segitenni itt a facebookom ezen elérsz (Turi Gábor Őltönyös kép Lakhely Tokod-Üveggyár Születéssi hely:esztergom év:1989 08 22) Jelöjbe és ahogy tok segitek
0
0
0
0
BlackGoku avatar
Sziasztok tudnátok mondani taktikákat hogyan verjem el Dermesztőt a Story módban?Egyszerűen már negyvenszer próbáltam sehogy sem megy.. Raditz ruhám van és 18-as szintű szuperharcos vagyok.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
100 - 84
AGB: közepes
Van rá esély? vagy inkább ne vegyem meg? 😃
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
DeanRain: Az is lehet, hogy a szigetelő paszta kiszáradt és már nem szigetel. Egy szaküzletben egy paszta 500FT jobb esetben, szóval nem nagy összeg és házilag is meg lehet csinálni(Feltéve ha ez a gond). Amúgy vannak ilyen minialkalmazások amivel meg tudod nézni, hogy alapjáraton mennyi a hőmérséklet és játék közben is.
0
0
0
0
DeanRain avatar
Szanto Roland Lehet benne igazság!Nem rég állítottam a teljesítményen,és akkor sűrűbben fagyott le a játék alatt.Csak elvileg húzható kártya,és pont előtte tisztítottam sűrített levegővel,ecsettel az egész gépet és a kártyát külön. elég sok mocsok volt benne,de a fagyás utána is fennállt. Lehet haldoklik a kártya tényleg,vagy a venti valamiért nem kap elég áramot,és nem pörög fel...bár ha kézin állítom a ventit akkor működik..hallom,hogy felgyorsul a pörgése. Az hogy ez hőmérsékletben mennyit változik játék alatt azt viszont nem tudom.
0
0
0
0
Szanto Roland avatar
DeanRain: Lehet, hogy a videó kártyán a hűtés nem megy megfelelően. Ismerősömnél is volt már hasonló helyzet(nem ennél a játéknál) és nála a videó kártya hűtés nem ment megfelelően és túlmelegedett a kártya, ezért csíkozott neki is egy idő után. Szerintem egy próbát mindenképp megér, hogy körülnézz rajta. Remélem tudtam segíteni. 😀
0
0
0
0
maestro86 avatar
Valaki megtudja nekem mondani hogy DVD megfog jelenni vagy csak letölteni lehet.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
DeanRain : Akkor nem tudom mi lehet a baj

Rambrus : Igen offline a story mód

Killix3012: Szerintem nem lehet állítani legalábbis én nem jöttem még rá
0
0
0
0
no avatar
az offline battle mindig csak 3 perces ... :S valaki segíteni hol kell átállítani???? pls!!
0
0
0
0
Rambrus0 avatar
A story mód az online vagy offline megy? remélem offline
0
0
0
0
DeanRain avatar
gery0913 Ott is fent vagyok! Oda írtam be az update 3 at és sokan kérték is a linket. De nem onnan szedtem le a torrentet. Máshonnan. De szintén Codexes. Ez nem lehet a gond. Ahonnan leszedtem szintén regisztrálós oldal,és sokaknak működik,mert ilyen gondot nem írtak alá,mint nálam van. Nem értem én ezt. Lehet túlterheli a kártyát a játék, ez a gond,és lehet a crack okozza. Más ötletem nincs. Vagy a táp nem ad le elegendő feszültséget hozzá. Lassan úgy is teljes csere kell mindenből..elképzelés van miket veszek,csak még pénz nincs. Sapphire Dual-X R9 280 3GB GDDR5 OC with boost (UEFI) 384 bit amire cserélnék. 57 ezer HuF...ami ezen kártyáért nem sok. Hozzá egy ASRock Z77 Extreme 3 4 vagy 6-os. vagy ASRock Fatal1ty Z77 Professional-M Alaplap. A proci marad egyenlőre. De később i7 lenne jó a laphoz. RAMot is bővítem plusz 8 GB-al ugyan ebből a típusból ,ami van. Corsair Vengance Red 1600 MHz,plusz egy új SSD ami 240 GB-os,mert ez kevés az op rendszernek ami van. Az LCD monitor is cserére szorul...a BenQ XL2411Z Monitor jó választás lenne. 3D ,24" -os és 1ms a válaszideje. Játékra ideális. Tápból meg csak Seasonicot veszek ezentúl..az egyik legjobb tápegység gyártó cég. Drágák,de minőségiek. Egy X650-es moduláris pont elég lenne a konfighoz. Mivel nem lesz dupla kártya a fentiből,nem használok több videokártyát,nuku CrossFire,így nem kell nagyobb táp.
0
0
0
0
DeanRain avatar
köszi gery0913! Sajna egy idő után mindig sárga függőleges csíkos képernyő fogad és csak újraindítani tudom a gépet. Ez már a második játék aminél ez van. Érdekes,hogy eredeti játéknál semmi gondom nincs.(Fifa 15 pl.) Egy ideg megy a Dragon Ball,de kb 1 óra játék után ez a képernyő fogad. Szerintem crack hiba lehet. Ha már eredeti játék alatt nem okoz gondot,akkor nem hardveres,vagy szoftveres hiba.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
HA meg a full story mód akor utána meg adja a parrel questeket de sorban kell megcsinálni őket úgy agya a töbit is
0
0
0
0
DeanRain avatar
Koszi! Igyekszem ultimatettel tamadni,de eddig nem sikerult dermeszto elott megmenti a fatert,csak egyszer...akkor meg dermeszto olte meg. Nem ertem a para questeket..van ami megvan ratting szerint z re vavy s re,de meg mindig kerdojeles.Es csak 45 kuldetes van,plusz a ket uj. Jo lenne mar vegezni ezzel is ,mert mar idegesit. 80 szint..nincs tovabn fejlodes,ami kar,es meg mindig szenevedek kuldetesekkel. Megvan miert! Hianyos a quest.. azt hiszem ez gohanos,de nehez megcsinalni. Magan kuldetes. Mindig meghaltam. Elso ketti enemy mrg ok,de utana adult gohan,vegeta ssj 2,es tranks van azt hiszem egyszerre...durva hogy ha az egyik elkezdi a kombot hosszan a masik fejezi be hosszam mig a levegoben vagyok,es nyomtajak utana az ultimatet...le sem estem a foldre es meghaltam. Ahogy aterek a kapun,mar letamadnak. Feltoltom elotte a ki -t hogy aterve atvaltozzak,es nyomjam az ultimateet,de nincs ra igy lehetosegem.
0
0
0
0
no avatar
az offline battle mindig csak 3 perces ... :S valaki segíteni hol kell átállítani???? pls!!
0
0
0
0
no avatar
Én is csak úgy tudtam azt megcsinálni,hogy ultimate atackokat használtam.közeli harcban elveszik az ember,mert egyszerre rá támadnak,és nem bir velük
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Én is nagyon nehezen védtem meg de sikerült mivel a harcosok akik jönek gyengék de sok van belőlük én ultimate attackal nyirtam ki fele őket 1 támadás és ha pont több ember állt ott akár egyszere 3 is meg halt úgy , hogy sok sikert
0
0
0
0
DeanRain avatar
Nem tudom hogy lehet a főszálnál Goku apját megvédeni Dermesztőtől. Túl sok a katona...30..basszus..a Goku apja meg kevés energiával rendelkezik és mindig megölik...így a főszál failed.
0
0
0
0
no avatar
megpróbáltan azt amit irtatok lentebb többször is de akkor sem jó. 😞
0
0
0
0
MariusHuN avatar
NA kivan akasztva full -ra 100%-os 😆
0
0
0
0
DeanRain avatar
hazard13 az a kódsor,csak a Veget SSJ4-et és két új ruhát rak a játékba,plusz annak segítségével jelenik majd meg az update 3-ban lévő GT pack is és a para qestek is persze miután felraktad azt is.
0
0
0
0
no avatar
Akinek nem működne a dlc,az próbálja meg azt,amit én.picit olvassatok vissza,és megtudjátok.nekem úgy sikerült és megvan minden 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció