Menu
Cloud Pirates
Cloud Pirates
Megjelenés: 2017. április 19. (PC)
Gépigény: Nagyon alacsony (7/15)
Népszerűség: ~4800# ■
Műfaj: Akció, MMO
Fejlesztő: Allods Team
Kiadó: My.com
©© 2017 Allods Team. Published by My.com B.V. All rights reserved. All trademarks are the property of their respective owners.
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel Core 2 Duo 2.1 GHz
CPU:
Intel Core 2 Quad 2.2 GHz
RAM:
2 GB RAM
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce 8600 GT, 256 MB
GPU:
NVIDIA GeForce GTS 250, 512 MB
DX:
Version 9.0c
DX:
Version 9.0c
OS:
Windows XP Service Pack 3 or newer https://gepigeny.hu/
OS:
Windows 7 Service Pack 1 or newer
Tárhely:
2 GB available space
Tárhely:
2 GB available space
Hálózat:
Broadband Internet connection
Hálózat:
Broadband Internet connection
Megjegyzés: Broadband Connection with 128kb/s or more bandwidth.
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
World of WarplanesWorld of Tanks BlitzWar ThunderCrossout
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
no avatar
4 éve | 2017. 04. 24. 07:28:23
#
Múlt héten jelent meg, így meglestem milyen. WoWs számos hibája miatt, a Steel Ocean játékoshiánya miatt, illetve a Dreadnought játékoshiánya, kiegyensúlyozatlansága és gépigénye miatt kerestem F2P alternatívát.

Egyelőre, egy intenzív hétvége után azt kell mondanom hogy ez sem váltja meg a világot, ellenben színesíti azt. Való igaz, nagyon színes WoWs-Dreadnought "klón"-nal van dolgunk, de ez nem válik a hátrányára. A hajóválasztó, fejlődési és fejlesztési fa mind-mind ismerős már a korábbiakból, így nem meglepő hogy T1-T4 között vannak hajók, összesen 7-9 típus, melyek eléggé eltérő játékstílust képviselnek. A besorolásuk nagyjából: tank, healer, dps, support, sniper, és két mindenes. A meccsek aréna jellegűek, 7vs7, deathmatch, capture, payload, treasure játékmódokkal, nagyjából 4-6 féle pályán.
A meccsekre embert jelenleg gyorsan talál, kommunikáció igaz nem nagyon van a csapaton belül, de aki nem tudja mi a a feladat pontosan az megy és lövi a pirosakat :D
Könnyű beletanulni az alapokba és a hajókat kiismerni, ám a fegyverzet, konzolok fejlesztése már nem egyértelmű, oda kell kis kísérletezés, mire meglesz a tuti. Így megeshet hogy első meccsen nyomsz 4k sebzést, fejlesztés és persze némi gyakorlás után meg ugyanazzal, de fejlesztett hajóval 35-4k-t. Persze a dmg nem minden, nem árt a feladatra is figyelni.
Repkedés az nem rossz, a hajók felépítése is hangulatos, ám az igazi "extra" a fel és le, vagyis a majdnem teljes mozgási szabadság 3D-ben. Van persze egy min és egy max magasság, de közötte szabadon lehet mozogni, így kitérni is nem csak oldalra lehet. Ez némileg nehezíti a WoWs-on edzett célzást, igaz itt nincs kifejezetten ballisztika, bár van pár kilőhető modul a hajókon amikre érdemes célozni.
A hajók kellően eltérnek egymástól így nem érdemes egy sniperrel úgy haladni, mint egy mindenessel, vagy egy dps csónakkal.

A gépigénye is kellően alacsony, így nem a gépigénye lesz az ami miatt nem fognak vele sokan játszani. Lásd Dreadnought, vagy Paragon.

Összességében eddig kellemes kis game, jó kis kikapcsolódás a WoWs után/mellett.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb