header
Automobilista 2
Automobilista 2 cover
Megjelenés: 2020. March 31.
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Reiza Studios
Kiadó: Reiza Studios

Automobilista 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
3.5 GHz Intel Core i5 3450 or AMD FX-8350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
GTX680 or equivalent
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (+ specific versions of 7)
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX compatible sound card
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7 8700K / AMD Ryzen7 2700X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVidia GTX 1080Ti or equivalent
DX:
Version 11
OS:
Windows 10
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX compatible sound card
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
DIRT 5GRID (2019)MX vs ATV All OutGRID LegendsMonster Energy Supercross - The Official VideogameMXGP2
Hozzászólások: 83
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andor1997 avatar
Csak mert a Reizaval kapcsolatban állnak (akik ezt csinálták)
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Na tök ***a teszteltem egy körre és azt vettem észre, hogy van már benne SC beküldték csak már későn volt így nem tudtam visszazárkózni a többiekre. Ez mikortól került bele?
0
0
0
0
no avatar
Amikor a tálcára rakom a játékot és ha vissza akarok menni akkor mért nem jön vissza?,csak fekete képernyő azt heló.
0
0
0
0
no avatar
Itt melyik a gumikopás?,mert így sokan nem mennek ki a boxba.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: tyre wear néven beállítások közt megtalálod, ahol az asszisztokat, törést és a többit is tudod állítani
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Köszi. Hátha így nem tudnak majd meglógni nagyon.
0
0
0
0
no avatar
Billentyűzettel mindegyik széria vezethetetlen sajnos. Ez így kimarad amíg kormányt nem tudok szerezni.
0
0
0
0
💬 13
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Controller-ed nincs esetleg? Azzal már játszható bőven.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Nincsen csak egy szar ami nem kompatibilis.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Van benn egér irányítás, próbáld azzal, igaz tudom jól, hogy mivel retek a fizika, így alapjában rosszul reagál rá, de élvezhetőbb, mint gombokat nyomkodva.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Nyilakkal vagyok de ezt az egereset nem is tudtam.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Nos az egér irányítás hétköznapi dolog ma már, de igazából az öregebb játékoknál is megfigyelhető, mint Live for Speed, GTR 2, Race07. Akik értelmes fejlesztők beleteszik, hisz tökéletes alternatíva, mert igazából a kormányzásod ha stabil, akkor a kocsi is az és például GT3-nál alapból van ABS és TC, szóval ha valami bajnokságba jelentkezel ugyan úgy használhatod és tudsz érvényesülni akár, minimum amatőr versenyzőként. Amikben most van: Assetto széria, Raceroom, illetve árkádabb címeknél is látható, mint Project Cars 1-2 és AMS2...igaz ez tulajdonképpen ugyan az, csak más néven és másként.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Aha és hogy lehet ennél beállítani az egérrel való kanyarodásra fékezéssel?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Az irányításnál kellene valami opciónak lennie, amit átkattintasz és egyből az egér vezérli, illetve eldöntheted, hogy az egéren legyen a fék/gáz, vagy sem. Alapból én azt ajánlom, hogy az 'A legyen a gáz és az 'Y a fék (angol billentyűnél 'Z, nyilván ami az 'A alatt van), így kényelmes és a köztes gombokat is tudod nyomogatni, ha kell.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Akkor megnézem köszi a tippet.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Amikor a bill meg egér kombó van nem csinál semmit az egérre.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Tehát a Control Shemenél be van kapcsolva és nem működik?
Edit Assignmentsnél a Steer left és steer right-nál mit ír ki? Mouse Axis- és Mouse Axis+?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Furcsa, mert működnie kellene!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Jah de hiába nyomkodtam nem csinált semmit.
0
0
0
0
no avatar
Most jött a legújabb javítás, ránézek milyen lett mostanra van e még crash.
0
0
0
0
no avatar
Kijött az újabb pack belőle, kijavították benne a hibás pályákat?
0
0
0
0
no avatar
Londrina short pályát nálatok betölti? nálam kikressel.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ha tudnék már rég megtanultam volna ha nem tetszik ne olvassad ennyi. Mindenki úgy írja ahogy akarja tudjuk mit jelent nem óvodában vagyunk.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan:
Ha tudnék már rég megtanultam volna ha nem tetszik ne olvassad ennyi.

Ha akartál volna, így helyesebb. Használj magyar megfelelőt, nem kötelező erőltetni az angolt, ha nem megy.
Jogos, mindenki kedve szerint írja, csak akkor az illető ne csodálkozzon, ha pár ember betalálja a hülyesége miatt 😆
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Így jött ki ennyi, nemcsak normál emberek léteznek akik normál iskolába jártak gimibe aztán főiskola egyetem és normál 8 órás meló utána, vagy még több. Így születtem ez van tanulhatsz éjjel nappal angolt a büdös életbe nem fog menni.

És ez nem hülyeség, meg ***ság csak mindent beadtok annak. Megnézném ha így születtetek volna mennyivel teljesítenétek jobban. 😃😃😃😃
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Ha tudod hogy milyen adottságokkal rendelkezel, akkor minek provokálod a népet, nem csak itt hanem más csoportokban is? Senki nem fog a fenti miatt megsajnálni, ha olyan dolgokat állítasz túlnyomó többségben itt és más helyeken egyaránt amiknek majdnem hogy nincs értelme és több esetben is félrevezető.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy ezzel a pályával mi a helyzet, mert nem lehet versenyezni rajta, és bajnokságot nem lehet átvinni a következő pályára.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Nem feltétlenül erre a hozzászólásodra gondoltam, de ettől függetlenül a te érdekedben szerencsésebb lett volna magyar megfelelőt használni. Amúgy beléd se kötöttek volna, csak hirtelen valakinek szemet szúrt 😃
0
0
0
0
no avatar
Elég sok mindent pakoltak már bele, mennyit javult a megjelenése óta?
0
0
0
0
💬 15
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Ma már még több jóság van benne. Egyik legjobb sim szerintem, és lesz még sok-sok új pálya, autó, custom bajnokság tervező, stb. Szinte minden hónapban van egy nagy patch ami ad új dolgokat a játékhoz.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Igen szoktam figyelni csak kormányom nincsen még így nem sok értelmét látom megvenni.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Ha nincs kormányod, akkor Assetto Corsa, vagy Assetto Corsa Competizione: Ezekben van tökéletesen megoldott és jól működő egér irányítás én is úgy játszom vele és elég sokan, akiknek nincs kormány. Segítségek nélkül csak ABS és TC nyilván valóan. Csak rá kell érezned, hogy mikor mennyit és hogy mozdíts az egéren és tökéletes élményt fogsz kapni....nem vicc! 😀 Az első AC meg szét moddolható olyan pályákkal és kocsikkal, melyekkel tuti nem mész máshol, már csak azért az élményért is megéri!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Project cars 2 megy még szépen billel.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: rFactor 2 még jó lehet. Anno az első részét billel játszottam 10-15éve. 😃 Teljesen okés volt. Controllerrel még jobb, ha akad egy.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Nos ha billentyűzettel szeretnéd, akkor Automobilista 1, GTR2, GT Legends vagy rFactor 1-2, bár a 2 az már mondhatni túl profi szint, azt felesleges! Egyébként GTR 2-őn nagyon jól be lehet gyakorolni az egeres irányítást, én mindenképp javasolnám, hogy próbálj rá, mert ha megszokod, akkor nagyon jól fog menni már utána és élvezetesebb is lesz a kormányzás! PC2 és AMS2 esetében nem ajánlom, az autók fordulási mechanizmusa nagyon rosszul elkészített, így az falsh vezetési élményt nyújt, már ha csak rápróbálsz az általam említett játékokra akkor is azonnal észre fogod venni, hogy teljesen másak!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Automobilista 1-be rengeteget toltam legjobb modja a nascar széria igazi veterán bajnok azok a 2015-ös hivatalos játékának a hangjaival valami brutál élmény.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Na, ha azt az élményt szereted, akkor ott a GTR 2, ami a 2003-as és a 2004-es GT Bajnokság hivatalos játék olyan kocsikkal, amik ma már nincsenek sehol (és a játék is legenda), csak a classic/historic futamokon, azon kívül a GT Legends (másik legendás játék), ahol a hivatalos FIA Historic 60-70s évek legjobb verdáival tolhatod egy nagyon kiválóan összerakott karrier módban, valamint a Race 07 és hozzá sok DLC, ami ezen kettő utóda és ezek mind egy az egyben ugyan azon a játékmotoron alapulnak, mint az AMS 1/rF1, csak GTR2-ben van 24H és eső, GTL-ben 24H Race 07-ben pedig eső és elvileg ott is 24H, ezen felül pedig mind moddolható, talán a GTR2-höz van a legtöbb. (Ezekből a GTR2 és Race 07 támogatja az egér irányítást is!) Mivel ezeket kedveled, ezért utána ezekről kéne átmenni Assettora, mert ott ugyan ilyen élmények várnak, csak sokkal-sokkal részletesebb a kocsik mozgási összetettsége, minden a legvalóság közelibb ACC-nél jelenleg a legjobb GT3 fizika van, rengeteg kis finomsággal, amik máshol nincsenek, legkomplexebb játék most mondhatni! A PC2/AMS2 féle viszont akár mennyire is tűnik fun-nak tévút, ha később azokon próbálkozol és majd fejlődni szeretnél, akkor azok el fognak vinni téged a málnásba! Lehet jó tartalmak vannak benne, de nem ér annyit az egész, ráadásul egy élethűbb és főleg normális fizikával sokkal élvezetesebb vezetni, mint egy bugyutával!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: A gtr3-mal egyébként miújság?,semmi hír róla.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Instagramjukhoz be van linkelve egy Discord link, jelenleg én is fent vagyok! Azt írták, hogy nemsokára kiadnak egy ütemtervet, ami a játék megjelenéséig és az utáni terveket fogja jelenteni, viszont kétlem, hogy Endurance lesz, mint ahogy ígérték. Ha jól emlékszem volt egyszer egy kérdeződi, hogy ki mit szeretne, szóval lehet a licenszük elveszett és azért nem készült el, vagy nem tudom....de elvileg megy a munka, csak hát valahol megcsúsztak, de hogy min az nyilván eddig nem derült ki, viszont ha már szántak időt discord létrehozására gondolom a tartalom miatt lett gond, illetve hát ezen felül nézve akarnak valamit ténylegesen legalább!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Én is rajtavagyok de nem tudok angolul így nem értem és nem is nézem.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Szomorú ez nem jó hír.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Nem lepődtem meg......kár, pedig régen annyi autós játék készült, ma semmi újdonság, mindig csak ugyan azok az arcok, sehol egy lelkes amatőr gárda, akik elhiszik, hogy világot tudnak megváltani!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Akkor ez még nagyon soká jöhet.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Lehet tölteni az eddigi dlc-kkel együtt.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: Hát ez az a játék, amit köszönök, talán soha nem fogok sehogy sem leszedni, még a felkínált autók miatt sem. Az irányítást az NFS Shift/Project Cars óta ismerem és nagyon nem kóser. Inkább megmoddolok egy AC-t, mint ez. 😂😂
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Veszel logitec g923-at és megvan oldva.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kings Bounty fan: A játék fizikája alapból rossz....azon nem változtat semmi, gyakorlatilag olyan, mintha kukából kiszedtél volna egy gyűrt papírt....ez nem azt jelenti, hogy árkád stb. hanem egyszerűen rossz. Ezt csak az fogja megérteni, aki játszott mással már, felvázolni fel tudom/ fel lehet, hogy mi a hiba, de érezni csak utána fogod.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Jött egy új patch hozzá silverstone dlc.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nordschleife 😊😊😊

https://i.imgur.com/gJMXVkD.png
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@19ati93: Ami szép az szép, meg kell hagyni. 😀
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Szerintem ennek is el van nagyolva a gépigénye, legalábbis a VGA szerintem. 😀
Hamarosan ki is próbálom, hogy fut a gépemen , még 80-90 perc és le is jön. 😆
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@wgeorge85: Nagyon jól van optimalizálva és szép a játék is. Jól fog futni!
Nálam minden Ultrán és 120-130+ fps-t produkál 32 autóval. Egyedül "kocsikázva" meg még több. 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@19ati93: Én még a faltól falig pattogós pinball-árkád Need for Speed-es játékos szinten mozgok
és ott is a legkönyebb fokozaton, nehogy megint utolsó legyek. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Automobilista 2 v1.0 is Released!

[LINK]

Inkább lett ez a Project CARS 3 mint amit annak szánnak majd. 😂
0
0
0
0
💬 2
wgeorge85 avatar
@19ati93: Fent van virágboltban, maradok annál, mert sok érte a 37 euró. 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@wgeorge85: 27€ vagy mennyiért vettem Early Accessben tavasszal. Annyit megért. Játszottam is vele eleget. Már ~ 80 órát. 😃

Majd adnak egy ingyen Hockenheim pályát régi historic layoutokkal is ami DLC lett volna az EA vásárlóknak.

Amúgy később berakják ezeket a pályákat DLC-ként:

- Silverstone
- Hockenheim
- Nordschleife
- Spa-Francorchamps
0
0
0
0
19ati93 avatar
1.0 mai nap várható

[LINK]
0
0
0
0
19ati93 avatar
Jövőhéten 1.0 release bennfentes info alapján. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Automobilista 2 May 2020 Development Update

[LINK]
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@19ati93: Video alapján nem is tudom mit mondjak. 😂
0
0
0
0
19ati93 avatar
@wgeorge85: hát kaotikus volt 😃 😃
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@19ati93: Terep 2 szintű játék is lehetne csak új grafikus motorral,
az út átvezet mindenen és mindenkin. 😆
0
0
0
0
no avatar
Érdemes megvenni most? Letöltött verzió mikor lesz elérhető várhatólag?
0
0
0
0
💬 8
Andor1997 avatar
@pepecs98: Nem érdemes még ,sok hibája van és még talán mondhatni drága. Vezetési élményre Project Cars 2. Ha a régi Automobilista 1 irányítás jött be ,akkor maradj annál, ugyanis ez attól gyengébb minőségű és még moddolni sem lehet.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@pepecs98: Talán ha most megveszed szerintem jobban jársz, mivel emelkedni fog az ára folyamatosan. 1.0 releasenél lesz vagy 50€, most meg csak 27€.

Vannak még bugok, hibák meg nincs sok autó, viszont egész szórakoztató maga a játék mikor müködik minden.
Igazából csak akkor vedd meg ha tényleg érdekel, és főleg az ami benne van. Brazil és retro szériák.
Eléggé niche egy sim egyenlőre.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Találtam egy letöltött verziót neten kipróbálni a játékot de egyáltalán nincs hang az egész játékban
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@pepecs98: Érdekes..tudtommal még nincs ilyen verzió belőle,még hivatalosan sem úgymond! Valószínű nem véletlen van a hanghiba!
0
0
0
0
19ati93 avatar
@pepecs98: Passz honnan szedted, de tudtommal nincs még törés a játékhoz. Eredetiben meg van hang.😆
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@19ati93: Kipróbáltam ezt a "csodát". Sajnos nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek. Ez a ""fizika"" már akkor sz*r volt ,amikor a Shiftbe kitalálták és azóta hihetetlen módon 3-4 játék készült ezzel,egyszerűen nem tudom felfogni hogyan és miért. A pálya szimuláció még mindig zseni már amennyire az lehet,de amit az autók képviselnek szörnyű,pont a lényeg a legrosszabb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Andor1997: Annyira nem sz*r ez. Viszont van sok minden ami javítást igényel. Ilyen pl az AI is, ami első körben viccesen lassú.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@19ati93: Nem sz*r csak a jó nem ilyen. Ez a fizika olyan,mintha lenne valami egy adott játékban ,ami negatívum,abból a játékból átvesznek dolgokat más játékkészítők és ők úgy gondolják hiába van gond vele ,nekik úgy is jó! Nos ez is ebbe illik,rettentő nagy gondok vannak ezzel az "elképzelt" fizikával! És itt azzal van a legnagyobb gond,szörnyű..egy autóversenyes játékban pont a lényeg a rossz. Ha kis csapat lenne ,még akkor sem nézném el ezt,így meg hogy nem első játékuk,ráadásul tapasztaltak és láttak már egy világszínvonalú fizikát ez mellett,sőt még a játék alapjában véve nagyon sok jó dolgot tartalmaz,de a vezetés meg ilyen...egyszerűen szörnyű és érthetetlen,idegesítő!
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egyik kedvenc szériám benne:
F3

https://i.imgur.com/IqkgEZs.jpg

Áprilisi dev update: [LINK]

Lesz itt még Porsche is a közeljövőben. 😃
EA ára növekszik majd ahogy közeledünk az 1.0 release felé.
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@19ati93: Most nézem gépigény 8700K vagy 2700X ajánlott 1080Ti-vel. Azért meredek. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Andor1997: Ez valami nagyon bénán megadott igény. 😆
Lehet 1440p 144Hz-re méretezték, mert kb arra való.
Maxon játszom és minden körülmények közt van ~130-140 fps-em. (1080p)
Jobban fut a game mint a Project CARS 2. Pedig ugyanaz a game engine.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@19ati93: Nyilván ,furcsáltam is! Javult már amúgy a játék?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Andor1997: Jönnek heti rendszerességgel a patchek/updatek, de még van nagyon sok mit javítani.
Már azért jobb a helyzet mint mondjuk az első héten. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció