Warcraft 3: Reforged - a Blizzard visszaadja a pénzt

Szerző: xoki | 2020. February 06. | hír | 18 hozzászólás

A Warcraft 3: Reforged bejelentésére sokan felkapták a fejüket a 2018-as BlizzCon során, ugyanis a játék látható javuláson esett át. Valamennyivel több mint egy év után végre meg is jelent a felújított klasszikus, amely sajnos rengeteg sebből vérzik, ráadásul a beharangozott változtatások nagy részére nem is került sor. Ezek alapján pedig egyáltalán nem meglepő, hogy rengetegen csalódtak a játékban.

A Blizzard már megtalálta a megoldást néhány problémára, illetve a hiányzó online funkciók is bekerülnek majd a játékba. A cég közleményéből megtudtuk, hogy ezúttal kivételt tesznek, és kérdés nélkül visszaadják a csalódott rajongók pénzét. A pénzvisszatérítés kérésére eddig is lehetőség volt, viszont több szempontnak kellett teljesülnie, hogy jóváhagyják a játékosok kérését. Ezúttal viszont ezen az oldalon minden gond nélkül vissza tudjátok kérni a pénzeteket, de azért érdemes sietni, mert nem tudni, meddig érvényes ez az ajánlat.

Warcraft III: Reforged
Warcraft III: Reforged
Warcraft III: Reforged
Megjelenés: 2020. January 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Mit nem tud a játék, hogy mindenki berágott?
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@SuperPuma: Többek között rendesen, hibamentesen futni. Rosszabb lett a megjelenítés, mint az eredeti. Sehol az ígért történetbeli változások. És még így és évekig tartott mire megjelent...és nem lett jobb az évek miatt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Palanova: Azért ehhez már tehetség kell. Darvin-díj pozitív
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: A játékosoknak mert előrendelték vagy a blizznek hogy ezt meg merte/tudta lépni? 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Azért azt elfelejtik hozzátenni, hogy ehhez szintén egy elég nagy felháborodás kellett mivel elkezdték kitiltani az összes felhasználót aki tanácsot adott a hivatalos fórumokon, hogy kell visszakérni a pénzt.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Twist: Nagyon sz@r alakok gyülekezete lett ez a Blizzard is, cseppet sem sajnálom őket... Az a maradék értelmesebbje is reméljük lelép tőlük ezek után hamarosan...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Én is berágtam rájuk, ment is a refund már pár napja. Diablo IV pre-order nem is lesz, az már 200%, bármilyen videó előzetessel is igyekszenek majd kábítani
0
0
0
0
no avatar
Egyetlen jó cselekedet nem feledteti a sok rosszat amit mostanában művel a blizz, de kezdésnek megteszi. Remélhetőleg aki jóváhagyta ezt az egészet az repül a cégtől és az ipartól is, mert arra egy krumplihámozót sem bíznék, nem hogy szoftverfejlesztést.
0
0
0
0
💬 7
lived avatar
@Palanova: Ez nem jó cselekedet, hanem egy baromi hülye húzás. Ezzel alá ássák az eddig is lejtmenetben lévő hírnevüket.
Alapól egy normális játékot kellett volna kiadniuk, főleg annak fényében amit belengettek.
Az a baj, hogy hosszú évek óta egyre több fejlesztő csinál ilyen húzásokat.
0
0
0
0
no avatar
@lived: Igen, normál esetben közel nulla erőfeszítésbe került volna egy jó játék kiadása. Mert mit kellett volna tenniük: Szolgaian lemásolni pixelről pixelre a WC3-at és újrázni az SC2 motorja alatt. Ehelyett lett ez.

Ok, nézzük másképp:
Eddig azt mondták: hülye user megvette, ráb*szott, ez van, lesz*rom az országa fogyivédelmi szabályait, én egy US és A cég vagyok, bek*phatjátok.
Most: ha kéritek automatán itt a zsetonotok.

Azért ez szerintem pozitív irányú változás. Akárhogy is ekézzük, akkor is az. Ezzel szerintem nem ásta alá magát. Éppenhogy rájött hogy bakker elszabtuk a dolgot nem kéne még olaja a tűzre.

De azzal is tisztában vagyok hogy nekünk játékosoknak soha semmi sem jó.
0
0
0
0
lived avatar
@Palanova: Igen, ez egy jó pont is egy részről, csak én attól félek hogy ez a fajta hozzáállás egy lavinát fog indítani, ami lehet rosszul fog elsülni és a végén mind két fél csak rá fog fázni.
0
0
0
0
no avatar
@lived: Mármint az hogy ha elcsesznek egy játékot akkor illő visszatérítést adni? Szerintem az jó dolog és pont azt fogja elérni hogy igyekeznek majd ezt elkerülni. Ez már megy a Steamen jó ideje, és mégis megesik hogy a készítő-kiadó hulladékot ad ki akkor megy a refund és ennyi. Ebben nem létok rosszat.

A felhasználó kb mindig ráfázik szóval az nem újdonság...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Palanova: Semmi jópofiság nem volt a részükről, csak a fogyasztóvédelem szerencsére sok helyen egészen máshogyan működik mint az USA-ban... Nem adják vissza a pénzt, akkor a gatyájukat is leperelhettük volna róluk.. Gondolom erről is persze a jogászaik tájékoztatták őket előszőr, hogy hát ezt így most még sem lehet...
0
0
0
0
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: És ha az EU lepereli akkor mi van? Egy centet sem kapsz belőle...hetente van hír hogy így milliókra bünteti az EU a gigacégeket meg úgy...de te mint felhasználó semmit nem profitálsz, hacsak nem hetente fogadhatod el a 100+ oldalas fogyivédelmi meg aszf szabályokat...

Nem istenítem a blizzt mert alkalmazott egy olyan megoldást aminek mára már defaultnak kellene lennie minden online szoftver értékesítő felületen.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Palanova: Az van, hogy azokat a millókat nem akarta bukni, függetlenül attól ,hogy abból nekünk nem jutott volna... A kissebb rosszat választották a jogászaik tanácsára hagyatkozva és inkább a vásárlóknak engedtek, egy egyszerű, gyors visszafizetéssel. Ez volt az ár, hogy olcsóbban megússzák ezt a húzásukat
0
0
0
0
no avatar
Én azért megtartom, még ha vissza is kérném az árát idővel úgy is újra megvenném, (Amúgy is egyik kedvenc RTS címem, most ez így lett tálalva első körben, ez van.) ha már elkezdik komolyabban javítgatni, kért funkciókat hozzáadni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció