Visszatérhet a Star Wars: Knights of the Old Republic

Szerző: xoki | 2021. January 27. | hír | 5 hozzászólás

Korábban is többször szóba került már, de most ismét szárnyra kaptak a Star Wars: Knights of the Old Republic visszatéréséről szóló pletykák.

Állítólag egy remake vagy az eredeti játék újragondolt verziója van készülőben, amelyen nem a BioWare dolgozik. Egy éve ezzel kapcsolatban a Cinelinx közzétett némi információt. A Cinelinx szerint valamiféle folytatásról van szó, amely a két klasszikus rész játékelemeire épül, és mivel a Disney áll mögötte, így a szereplők bekerülhetnek a kánonba, vagy már alapból onnan vesznek elő néhány fontosabb karaktert. Egyelőre nem tudni, hogy melyik fejlesztőcsapathoz került a projekt.

Nemrég Bespin Bulletin és egy bennfentes, Shinobi602 szintén elárulták, hogy ők is úgy hallották, egy új Knights of the Old Republic készül, amelyet nem a BioWare készít, ráadásul nem is az EA ad majd ki. Az egykori
LucasArts (most már Lucasfilm Games) visszatérésének köszönhetően már más kiadók is belevághatnak a különböző Star Wars-projektekbe.

Az EA nem mondott le a játékokról, például nagyban készül a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, de ezentúl más fejlesztőstúdiók is lehetőséget kapnak játékok készítésére. Például a Ubisoft már hivatalosan is bejelentette következő projektjét, amely egy nyílt világú Star Wars cím lesz. Ezek után mindenképpen logikusnak tűnik további bejelentésekre számítani, szóval remélhetőleg a sokak által kedvelt KOTOR is visszatér majd.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
jó lenne a Kotor 1-2 Remake és Kotor 3 utána
0
0
0
0
Apor avatar
Ambivalens érzések kerítettek hatalmukba.
0
0
0
0
💬 3
WeKing avatar
@Apor: Én pedig zavart érzek az erőben. 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@WeKing: én bulit érzek a telefonomban 😎
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Igen, zavart érzek én is.
+ új Kotor.
+ nem a bioware készíti.
- de akkor ki?
- disney miatt akár még rossz is lehet...nem akarok a 7-8-9-ből kb senkit benne látni. Na jó, max a BB8-t maradhat, pedig ő volt a legkeményebb arc, minden mondandóját kisípolták, mint anno R2D2-nek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció