Visszatérhet a gyökereihez a Call of Duty széria

Szerző: xoki | 2017. February 13. | hír | 45 hozzászólás

Ha azok közé tartozol, akiknek nem tetszett a Call of Duty: Infinite Warfare, akkor tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Az új rész sok játékos számára nagy csalódás volt.

Úgy tűnik, az Activision végre felfigyelt arra, mit is akarnak a játékosok. A cég elmondta, hogy a játék nem érte el a várt eladási eredményeket, valamint a játékosok sem úgy fogadták, mint ahogy hitték. Reménykednek abban, hogy ezen sikerül változtatni az idei résszel, amely állításuk szerint visszatér majd a gyökerekhez. Reménykedjünk benne, hogy tényleg így lesz, mivel az idei rész már 2 éve készül.

Ti melyik korban játszódó új Call of Duty résznek örülnétek a legjobban?

Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Megjelenés: 2016. November 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 43
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
compactegon avatar
legyen kőbaltás-szakócás! armornak ott a kardfogú bőre. :'(
0
0
0
0
Puffin avatar
A grafikai motort is cserélik? Mert a mostani agyon foltozott xar már eléggé....
0
0
0
0
santakigyo avatar
Igen,az a sok videó amivel tele van vágva a mostani részek.Alig megy a játék pár percig aztán megint videó.
Régen se volt hosszú egy cod kampánya de manapság már csak a videókkal van meg ugyan az a játékidő.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elég lenne, ha a single player is olyan lenne mint régen. Jelenleg interaktív rövidfilm mintsem játék. Na meg azért így 14 év elteltével tényleg illő lenne kicsit beújítani a technika frontján.
0
0
0
0
Dragon444 avatar
Én már ugyebár a Call of Duty az 1-és a 2 résztől ismertem meg és azok voltak a jobbak igaz a többi COD sem voltak rosszak mint a MW, vagy a Black Ops kivéve a 3 ez mar nem volt valami jó. A Call of Duty Advanced Warfare után már nem volt olyan jó a COD mint előtte szólva én szerintem megint vissza kéne csöppenni a 1 és a 2-dik világ háborúba legfőbb ként a 1-söbe kéne meg még ott nem járt a COD széria én szerintem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Na pont az a rész ami nagyon gyenge volt főleg a BO 3 azzal a vírtuális marhasággal.Na annak sok értelme nem volt.
térjenek vissza gyökerekhez nyugodtan.Hamarosan kiderül úgy is,hogy hova tértek vissza.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Én egy NORMÁLIS Bo folytatásnak örülnék természetesen a Mason család következő sarjával 😆 Nem érdekel hogy mennyire futurisztikus meg tudom is én csak érezzem rajta az eddigi BO részek ízét. Vissza térne a több fajta befejezés és választás az lenne a legjobb 😆
0
0
0
0
Kockafan123 avatar
Szerintem a Világháborúkban történő COD a legjobb
0
0
0
0
no avatar
A legnagyobb dobás eskü a remastered volt, kb. Az adja el a IW-t. Modern fajtából csak az 1-2 fogott meg, társaság miatt többet játszottunk MW2-vel.
0
0
0
0
Heizi avatar
Hát már ez a töménytelen mennyiségű sz*r COD után , ideje lenne. 😠
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Hát egy komoly WW2 game-et megnéznék Captain Price szereplésével.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Megpróbálhatnák a Vietnámi háborút is.Az még nem "túl modern".Multiban jól meg lehetne csinálni. Csak mondjuk ezzel a grafikai motorral egy szánalmas sz.r lenne.
0
0
0
0
MESTER-33 avatar
Na hála a tervezőnek, hogy visszatérnek a gyökerekhez! Ezektől a mostanában megjelent, sok futurisztikus ganéktól már a tö*öm ki volt! 😠 Én pl. az Infinite Warfare-t még végig sem vittem... Nekem nem jött be. 😜 Én személy szerint, tudnék örülni, mondjuk egy: MW4-nek. Price-al az élen! Ezt még meg is venném... 😃 - De ez csak az én véleményem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Herobrine😆aruto35 azt nem meri meglépni senki,ki se lehetne adni.Erről ne is álmodjon senki.
Ha a gyökerekhez tér vissza akkor szerintem is háborús téma lesz.
Egy cod a többi közül aminek a kampánya pár óra alatt letudva és elfelejtve.Ennyit várok,nehéz lesz nem teljesíteni.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Egy Call of Duty World At War remasterednek is nagyon örülné(n)k (Mondjuk a grafikája még az eredetinek se rossz korához képest)
0
0
0
0
YellowFlash avatar
"Az új rész sok játékos számára nagy csalódás volt."

Mégis mi a fészkes francra számítottak?
https://images-cdn.9gag.com/photo/210543_700b_v1.jpg
0
0
0
0
trecko avatar
Ha marad a szánalmas 10 évvel ezelőtti grafika akkor kár erőltetni ami nem megy! El kell engedni! 😆
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Egy II. Világháborús CoD-nak eléggé tudnék örülni. Most elő is veszem a Cod 1-et és elkezdem végigjátszani 😃
Persze úgy, hogy végre játszhatunk a Náci Németország oldalán, győzelemre segítve a Führert és az Árja Fajt! Legalább az elején, amikor nem kétségbeesett utolsó próbálkozások vannak, hanem komoly offenzívák, amik sikert sikerre halmoznak. Két kampány - Allied Forces (Szövetségesek)
- Axis (tengely hatalmak)
Tiszta ügy. A szövetséges kampányban mehetne a vége felé egy Auschwitz felszabadítása (vagy bármely más gyűjtőtábor).
Olyanra tudnák csinálni, hogy csak NA! (már ha akarnák)
0
0
0
0
Thommas avatar
Legyen akár egy Call of Duty 4-hez (mai napokban játszódó) vagy akár a Call of Duty 2-höz (világháború idején játszódó) hasonló játék, mindkettő jó, hisz a realitás benne van, és nem a repkedő, falon ugráló, félig robot, félig ember karakterrel kell végigjátszanod a játékot.
Én nagyon nem voltam oda a Call of Duty-ért mikor elkezdtek áttérni a SCI-FI-re épülő játékokra, remélem ez most tényleg megváltozik és visszatérnek a gyökereikhez.
0
0
0
0
winrar avatar
Cod 2 remastered 😃

Bf1 sikere után meg sem lepődök.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Ennél is lesz majd sírás bőven, régen azért sírtak, mert unták a 2.vh-t és társait, most a sci-fi miatt megy a sírás, ezután is lesz.. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
WW2 Német szemszögből a Lengyelo. megtámadásától a legvégéig. Es ha német szemszögből megy végig akkor DLC-be megcsinálhatnák mellé Japán lebombázását.
Kis storyt is lehetne belevinni a haláltáborokról. 10/10 game lenne.
De akár úgy is lehetne hogy az éppen német támadás alatt lévő ország katonája vagy, es úgy váltogatna országról országra. Ide is lehetne érdekes szálakat fűzni, pl Katyn-i lengyel tisztkent fogságba ejtenek es tarkon lőnek.
Activision pls erőltessétek meg magatokat... Én megírnék egy rendes storyt középsulis létemre, nehogy már ne legyen ott pár ember akik össze tudnának rakni valami jót. Az űrben játszadozást meg el kéne már felejteni, van belőle éppen elég.
0
0
0
0
Speedstar avatar
A cod 2-vel a mai napig tobben jatszanak mint a tobbivel a seriabol mindenfelekepp azt kellene tovabb csiszolniuk egy super storyval es jo palyakat csinalni a multihoz!
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
WW2 lenne jó, csak airstrike meg hasonló bombázás nélkül, az rohadtul idegesítő volt a CoD4-5 -ben is, főleg a nuke a 6-ban...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Szerintem is a WW2 lenne a legjobb, de most végre németek kerüljenek a főszerepbe, nekik voltak a legjobb fegyvereik tankjaik, és állandóan csak őket kell lőni minden ww játékban. A modern hadviselést meg hanyagolhatnák én nem is játszottam az újakkal annyira nem érdekelt.
0
0
0
0
Levwi avatar
Ha vissza akarnak térni a tényleges gyökerekhez akkor elvárnám a WW2 story-tMivel a cod 1 és 2 is 2. világháborús. Nem kell modern hadviselés már túlságosan sok játék szól arról. WW2-t a népnek.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Csak cserélnék le végre azt a 20 éves Quake motort, ülnének többet 10hónapnál a készítésen, és felejtenék el a 13 éves vérpistikékre kiélezett kaotikus bullsht multiplayert és máris jó lenne megint a cod. Ideje volt hogy Activision kapjon végre egy bevételi maflást és leálljon a rókabőr gyártással...jöhet világháború, jöhet hidegháború, tőlem valami fiktív konfliktus is lehet, sőt az se érdekel ha Jack Sparrowal kell élő halott majmokra lőnöm csak ezt a fos űr hadviselést offolják véglegesen és máris előrébb van a sorozat 😎
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
A cod2 hangulatát soha nem múlta felül számomra semmi. Lehet hogy ez abból ered hogy az volt az első multis lövöldém, de azóta is azt az érzést keresem. A bf1 megadta, az Activision meg elkésett, mert annál jobbat nem fognak tudni lerakni az asztalra mint a dice.
0
0
0
0
Larten avatar
A legutóbbi codnak a sztoriját is a Térség c. könyvekből lopták. Ez tudott.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
szájenszfiksönt sokan szeretik, csak már nem tudnak\akarnak semmi újat kitalálni az a baj...
0
0
0
0
santakigyo avatar
Igen a bevételre figyelt fel vagyis annak hiányára.Pedig az utolsó rész kampánya jó volt,kifejezetten jóra sikerült csak eléggé elvont a témája.
A sci-fit kevesen szeretik és ez meg is látszódott.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
BF1 -et úgy sem tudják már felülmúlni, akárhogy próbálkoznak.
0
0
0
0
no avatar
Bevételre figyelt föl csak, nem a játékosokra. Nem ugyan az a kettő 😀 Egyébként annyit tudni, hogy régebbi időkben fog játszódni, a modern-t most nagyon hűvösre teszik, főleg hogy az IW mellett a sima MW is remaster-t kapott.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Remélel a modern hadviselés vagy hidegháború lesz mint az első BO-ban. Azt szerettem. Meg persze a Cod 2-t és 4-et is és még az 5-öt is. A többi nem igazán érdekelt.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
nálam a MF, MF2, és a BO voltak a kedvencek, a MW3 volt az utolsó, amivel játszottam, remélhetőleg a következő felér majd a régiekhez
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Nekem a Bo2 a best 😆 Igazából én csak attól tartok hogy oké vissza térnek a gyökerekhez (gondolom 2. Vh vagy modern hadviselés) de mit érnek vele ha végtermék meg kaksi :s
0
0
0
0
migist2 avatar
Modern Warfare 2 nekem ez a rész jött be a legjobban szerintem a játék menet és a fegyverek is ott voltak a legjobbak
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Nekem eddig a CoD4 volt a kedvencem kiváncsi vagyok mit alkotnak
0
0
0
0
no avatar
Visszatér a gyökereihez.Kíváncsi vagyok.Kb.4év után érdeklődök újra a cod íránt.
0
0
0
0
Larten avatar
Azt a két évet negyedeljük el, és már meg is van a reális fejlesztési idő. De ne feledjük, az idei CoD messze a legszebb grafikájú, legtöbb innovációt tartalmazú, és legjobb egyjátékos kampányú CoD lesz az elmúlt 200 évből.
#Azactivisionutánszabadon
0
0
0
0
ghosthun06 avatar
Modern Warfare 4, simán ki lehetne még hozni belőle valamit Price-al és pár új kopasszal.. 😀 Amúgy engem nem is nagyon érdekel, hogy milyen grafikája van hisz egy mw3-as grafikával is fülig érő mosollyal játszanám végig csak legyen az SP-nek tartalma, legyen drámai, legyen a történetnek értelme mint az elmúlt MW-kbe.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció