Visszakerült a tervezőasztalra a Prince of Persia remake

Szerző: xoki | 2023. May 26. | hír | 29 hozzászólás

Sokan örültek a Prince of Persia: The Sands of Time Remake bejelentésének, de a rajongók izgalmának gyorsan véget vetett a játék trailere. Azóta a Ubisoft egy teljesen új stúdiónak adta át a projektet, ahol állítólag teljesen újraindult a fejlesztés. Ettől függetlenül most, három évvel az eredetileg tervezett megjelenés után még mindig nem kerültünk közelebb a megjelenéshez.

A Ubisoft weboldalán új információkat osztottak meg velünk a projektről, ahol megerősítették, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-en a Ubisoft Montreal dolgozik, és jelenleg a koncepciós fázisnál tartanak, azaz különböző ötleteket tesztelnek, és mérlegelik a lehetőségeiket mielőtt elindulna a fejlesztés. A közösségi visszajelzések alapján szeretnék megtalálni a legjobb utat a projekt megvalósításához.

A Prince of Persia: The Sands of Time már több mint 20 éves, miközben a Ubisoft több mint egy évtizede nem áll elő új résszel, így nem meglepő, hogy a rajongók már nagyon türelmetlenek.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
hát ahelyett hogy ennyit gondolkoznának rajta inkább megcsinálnák a játékot a régiek átvezető vidijeinek a grafikájával, max a kameranézeten meg az irányításon finomhangolnának egy kicsit és kész.
ha annyira a mai igényeket akarják számításba venni akkor meg megcsinálhatnák a prince of persia redemption-t amit elkaszáltak anno.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
2
2
2
💬 21
kovb677 avatar
Kliensük nagyon jó, nincs baj velük rengeteg játékom ott van. far cry, ac, the crew, prince of persia, rayman széria, watch dogs stbstb
3
1
0
0
Pchuszar avatar
Takarodj te a gyökér komentedel, én PoP-on és AC-n nőtem fel és nagyon is várom a munkáikat!
3
2
1
0
cabus26 avatar
@Pchuszar: Régen lehet jó volt,most egy mocsok egy hulladék cég lett.
Ez a játék is egy nagy rakás lett volna,ha 3 éve kiadják.
0
0
1
1
no avatar
@Pchuszar: Anno Én is imádtam a játékaikat, AC és Far cry volt az amikkel rengeteget játszottam, de valljuk be ezeken kívül már egy jó ideje semmit nem tudnak felmutatni, AC utóbbi két része dögunalom lett már tényleg 0 újdonság, sajnos voltam olyan pancser, hogy a Valhallát még meg is vettem (mai napig nem tudom miert), olyan egy üres, unalmas semmi játékkal még nem igazán játszottam és ott meg is fogadtam h nem veszek több ubi játékot, FC új része is már nem hozza a hangulatot, atmoszférát 3-4 része számomra kegyetlen jó volt, de az ötödik már ott is lehetett érezni a nemtörődöm hozzáállást, mert ugyanaz, mint az előző részek. Sajnos laylonak igaza van már én is elgondolkodtam, hogy van ennyi erőforrásuk még mindig több játékot fejleszteni, de sajnos még vannak akik életben tartják a céget.
1
0
0
0
Pchuszar avatar
@arnold892: Azért egyre rosszabbak mert a negatív kommentelők eltorzítják az egész játékipart, sajnos ez nem csak az ubinál mutatkozik ki, próbálnak megfelelni a készítők mindenkinek ahelyett hogy kiélnék magukat benne, és így egy lelketlen üres játékot kapunk gyakran.
0
1
0
0
no avatar
@Pchuszar: Törölt hozzászólás
0
0
2
2
Pchuszar avatar
Azért elég furcsa lenne ha egy akció játéknak autós lenne a fojtatása, én nem szoktam túlnagy változtatásokat várni egy szériától, örülök ha az előző szintjét hozza és akkor úgy érzem hogy kaptam még a játékból amit szeretek.
0
3
0
0
kismadar avatar
@Pchuszar: Védd csak a csiga zabálókat... 😆 Ez régóta nem ugyanaz a csapat, ha egy kicsit is nyitva tartanád a szemed, akkor már észrevetted volna!
0
1
1
1
Pchuszar avatar
@kismadar: Nem nagyon érdekel hogy mit esznek, az viszot igen hogy az ilyen gyülölköző komentelők formálják a játékipart és évről évre rosszabb lesz.
0
1
0
1
kismadar avatar
@Pchuszar: Persze mert a kommentelők a hibásak nem is azok a fejlesztők, akik haszonszerzés céljából futószalagon gyártják a félkész játékokat. Jó alacsonyan van a léc nálad, mert nem mostanában adott ki teljesnek mondható címet az üdvöskéd. 😆 Arról nem is beszélve, hogy a játékaikból az egyediség valahol 2013-2015 között kiveszett, már jó ideje az összes címük ugyanaz a sablonos open world játék, amiben mindig ugyanazt csinálja az ember, csak más környezetben(mondjuk ez se mindig igaz... 😆) A valamirevaló ip-eket meg kukázzák folyton.
3
0
1
1
kovb677 avatar
@kismadar: hogwarts legacy azért most más lett vagy neked az se tetszik?
0
0
0
0
kismadar avatar
@kovb677: Tetszik az, de az nem is Ubisoft játék. Én a Ubisoft féle lerágott csont open world sandbox játékokról beszéltem.
0
0
0
1
Pokman avatar
@Pchuszar: Hagyd ezeket a gyökereket, ők tipikusan azok aki bármit raknak le eléjük elégedetlenek lesznek valamivel.
0
1
1
2
kismadar avatar
@Pokman: Ha örömödet leled ezekben az önismétlő játékokban, amiket futószalagon eléd raknak, akkor csak nyugodtan játssz velük. Ordas nagy gyökér az maximum az lehet, aki csak úgy random legyökerez másokat, akiknek más a véleményük. 😉
1
0
0
0
no avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kismadar avatar
Össze fosom magam. Írtam egy 20-30 soros szöveget válasznak, erre nem küldi el, és nézem letiltott a pali. 😂😂😂 Úgy látom nála nem csak gyökér az, akinek más a véleménye, de le is kell tiltani. Hát innen is gratulálok. 😝 Viszont a lényeg egyben: "Miattunk gyűlölködők miatt gyárt félkész játékokat a Ubisoft." Arra nem jönnek rá, hogy azért van ennyi gyűlölködő, mert már jó régóta elkezdett esni a színvonal, és hát azután jön egyre több negatív komment, miután valami rossz irányba változik(nemde?), és nem fordítva... Gondolom nézik a gépigény oldalt is a Ubisoft munkatársai, és a többi kis oldalt is a kommentek után, és annál rosszabb állapotban jelennek meg a játékok, ahány negatív komment érkezik! 😝 A Ubisoft bevételei is csak a gyűlölködő emberek miatt esnek egyre látványosabban. Na de le kell állni ezekkel a kommentekkel, mert a végén miattunk mennek csődbe. Bocs hogy neked címezem, de hozzá ezt már nem tudtam írni! 😅
0
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar:
Ordas nagy gyökér az maximum az lehet, aki csak úgy random legyökerez másokat, akiknek más a véleményük

Ja ez pont te vagy.

Ha örömödet leled ezekben az önismétlő játékokban

pont mint az összes többi stúdió, szóval nem értem miért csak ezt támadod

Az hogy meg itt töltöd minden idődet és azt lesed ki mit válaszol másoknak elég sok mindent elmond rólad🤣
0
1
1
0
kismadar avatar
@Pokman:
pont mint az összes többi stúdió

Látszik hogy normális játékokkal még nem játszottál. 😝

nem értem miért csak ezt támadod


Ubisoft mindennek az alján helyezkedik el, fentebb leírtam olvass kicsit vissza...
0
0
1
0
Pokman avatar
@kismadar: Egyáltalán nincs igazad és kikérem magamnak, de az ilyen szűklátókörűekkel nem lehet veszekedni mert örökké folytatják a süket dumájukat, szóval hagyjuk. De nem is neked írtam, inkább nekem tűnik úgy hogy te semmit se próbálsz ki csak szarozod a játékokat anélkül hogy bármit tudnál bármiről. 20 éve játszok játékokat és ezalatt több 100-at vittem végig és több mint 1000-et próbáltam ki. Amúgy open world játékoknál ugyanaz a sablon mellék elfoglaltságok vannak már jó ideje mindenhol, szóval mondhatsz amit akarsz mert máshol is így van. Azt pedig hagyjuk hogy csak hardcore játékosok állnak neki minden szart megcsinálni ezekben a játékokban, legtöbben csak végiviszik a történetet. Mindennek az alján pedig egyedül te helyezkedsz el itt, miért nem próbálsz meg te játékot készíteni? Majd ha sikeresebb lesz mint az általad sablonnak vélt szemét akkor jöhetsz szarozni a többit.
0
1
1
0
Pokman avatar
@kismadar: Nem védem én ubit, kiadtak pár silány játékot, de egyáltalán nem olyan rossz a legtöbb mint amilyennek te beállítod, persze messze nem tökéletesek de ekkora utálatot nem érdemelnek
0
0
1
0
Pchuszar avatar
@Pokman: Egyetértek, a munkát rendesen beleteszik, mivel a legtöbb játékhoz képest elég bugszegényen adják ki, az meg nem az ő hibájuk hogy már nem nagyon mit lehet újitani játékmenet terén, mivel már elérte a korlátait ez a játékstílus.
Pl.: Square Enix FF-nél is már a minél nagyobb szörnyekkel tudják csak megfogni az érdeklődést pedig náluk van kreativitás bőven.
1
1
0
0
Pokman avatar
@Pchuszar:
legtöbb játékhoz képest elég bugszegényen adják ki
ez önmagában akkora dícséret amit idén eddig csak 1 kiadó ért el 😂 azért remélem új AC hiba mentes lesz

az meg nem az ő hibájuk hogy már nem nagyon mit lehet újitani játékmenet terén, mivel már elérte a korlátait ez a játékstílus
Ez egyértelmű, Skyrim után elég nehéz is bármi újat mutatni, Black Flag-ben megjelent a hajózás és a tengeri harc, ami talán az utolsó új dolog volt eddig amit open worldben láttunk. Éppen ezért van az hogy mindenhol máshol is ugyanazokat a "sablon" dolgokat látja az ember, szóval ezt nem kéne erre az 1 stúdióra lekorlátozni. Bár nekem AC Odyssey nagyon bejött, persze miután pár tucat barlangot felfedeztem a többit hagytam a francba és az összes menj ide-oda és ölj meg/vigyél el valami mellék küldetést sem csináltam végig, sőt talán még a negyedét sem, de mint RPG a játék nagyon ott volt csak sokan még ott is inkább azt nézték hogy "hát ez nem olyan mint amilyen volt, szóval akkor szar" és sohase játszották

Square Enix FF-nél is már a minél nagyobb szörnyekkel tudják csak megfogni az érdeklődést pedig náluk van kreativitás bőven.
FF-ből csak az MMO-t és XV-öt játszottam de azok, főleg XV egy kurva jó játék. Sok más játékukkal is játszottam persze.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Pchuszar: Amúgy meg teljesen igazad van hogy a gyűlölködők miatt lett elrontva a legtöbb játék, pedig miattuk igazán nem érdemes odategyék magukat, mert azok így is úgy is utálni fogják és még csak azért sem játszák sohasem.
0
1
1
0
enslaved avatar
Jó lenne, de nyilván helyette változtatták meg az utolsó 3 AC játék eredeti stílusát, hiszen azok fele mondhati a POP játékokra hajaztak, ezért is lettek többek között annyira sikeresek. A soron következő AC ellenben visszaüt a régebbi részekre, és nagyon jónak tűnik.
0
0
0
0
Bronson avatar
Hiszem ha latom kategoria... 🙄
0
0
0
0
DDarkness avatar
Remélem nem SnowDrop Engine-en csinálják. Abból csak crash áradat lenne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció