Újra érdemben halad a Portal-film készítése

Szerző: Pafry | 2021. May 25. | hír | 2 hozzászólás

J.J. Abrams, a projekt rendezője szerint a film jelenleg is aktívan készül a Warner Bros. berkein belül, legalábbis a szakember ezt mondta az amerikai IGN-nek adott nyilatkozatában. A filmről már 2013-ban is beszéltek a Valve fejesével, Gabe Newellel együtt, ám azóta sem adott életjelet magáról.

Abrams sajnos nem sok dolgot osztott meg, de azt biztosra állította, hogy végre úgy érzi, sínen van a film, valamint jelenleg is gőzerővel dolgoznak a Warnernél a forgatókönyvön, hogy az a leginkább hű maradhasson a játékokhoz.

Továbbá egy kicsit negatívabb hírt is megemlített, ugyanis a rendező saját produkciós cége, a Bad Robot nem vesz részt jelenleg aktívan a másik régóta készülő Valve játékon alapuló adaptáció, a Half-Life-film munkálataiban. Így ki tudja, ez utóbbira még mennyit kell majd várni a jövőben, hacsak el nem kaszálják végül, ami sajnálatos dolog lenne ennyi év után.

Portal
Portal
Portal
Megjelenés: 2007. October 09. (PC)
Műfaj: Akció, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Attól félek hogy ez megint nem mer majd vállalni semmit, mint az AC adaptáció.
Megpróbál majd inkább azoknak szólni akik sosem találkoztak a portal világával, és csak nagyon kevés újdonságot fog hozni azoknak akik tudják miről van szó.
Szerintem csak az elfog tartani a filmben 30-40 percig amíg egyáltalán láthatjuk a portal gunt.
Glados meg majd beköszön két mondatra (ha benneesz egyáltalán).
0
0
0
0
bigfooot avatar
Nah annak viszont nem örülök, hogy a hl film nem a bad robotnál készül, mai napig nem tudnak minőségi feldolgozásokat csinálni, úgyhogy remélem ez a Portal film lesz a kivétel
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció