Újabb Star Wars 1313 játékmenet fájdítja a rajongók szívét

Szerző: xoki | 2022. January 28. | hír | 8 hozzászólás

A 2012-es E3-on a sajtót és a játékosokat egyaránt lenyűgözte a LucasArts fejlesztés alatt álló játéka, a Star Wars 1313. Az akció-kalandjátékra elkaszálását követően is többen felfigyeltek, hiszen a kiszivárgott részletek alapján rengeteg potenciál lakozott benne.

A Star Wars 1313 bejelentését követő évben, amikor a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, a LucasArts minden belső játékfejlesztése leállt, az alkalmazottakat elbocsátották, a projekteket - beleértve a Star Wars 1313-at is - pedig törölték. A Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy 2015-ben utalt a projekt felélesztésére, de végül semmi sem történt.

Nemrégiben a „The Vault” nevezetű YouTube-csatorna eddig még nem látott részletet tett közzé a Star Wars 1313 játékmenetéből. A videóban Boba Fett, a játék főszereplője látható, aki Coruscant mélyén sétál, illetve egy üldözést és néhány animációt is megtekinthetünk. A felvétel forrása James Zachary, a Star Wars 1313 vezető animátorának weboldala, aki közzétett néhány rövid klipet a játékról.

no cover
no cover
Star Wars 1313
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: LucasArts
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Egyetlen egy SW játékot szerettem az pedig a Republic kommandó volt.Sajnálom, hogy nem lett folytatása.
Ez is jól mutatott volna így videó alapján.... De már sose derül ki mi lett volna.
0
0
0
0
venator5 avatar
Kár érte pedig jól nézett ki. Egy ilyen meglehetősen régi projecthez képest negyon jó animációi vannak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
hát, nem vagyok star wars fan, sztem 1 részt sem láttam végig, sőt talán az első részt a feléig néztem meg, és még a játékokkal sem játszottam a Battlefront 2-t leszámítva (ami rettentően jó volt Co-Op-ba) de ez elég jó lett volna így videó alapján! kár érte.. :/
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ez van,ezt kell szeretni!
1
0
0
0
downuser avatar
Erős csalódottságot érzek. Keserű, tehetetlen csalódottságot. Mindegy már. Kaptunk helyette két Battlefrontot, meg valami fénykardos játékot, aminek a nevére sem emlékszem. Ezt mind 10 év alatt.
1
0
0
1
💬 3
Quadgame94 avatar
@downuser: Fallen Order elegge jol sikerult.
2
1
0
0
Warlordcommander avatar
@Quadgame94: A játékmenet tetszett de hogy milyen lélektelen egy sztori és karakterek voltak az valami hihetetlen.
0
3
0
0
downuser avatar
@Quadgame94: A Két pasi meg egy kicsi is eléggé jól sikerült sorozat, mégsem néztem. Játékokból rendkívül válogatós vagyok, Star Wars játékokból pedig végképp. Akinek tetszik az játsszon vele ha akar, számomra kevés lett, mint Joe Biden a Sudoku-bajnokságon.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció