Újabb leaker szólalt meg a következő Assassin's Creed részről

Szerző: Pafry | 2021. April 06. | hír | 29 hozzászólás

Egy j0nathan nevű francia YouTubernek információi vannak az Assassin's Creed széria soron következő részéről, melyek eléggé eltérnek a korábbi „szivárgástól”. Akkor még azt lehetett hallani, hogy az új rész Japánban játszódhat. Johnathan, akinek már az AC Valhalla esetében is megbízhatónak bizonyultak az értesülései, ezt cáfolta, és egy teljesen más helyszínt, valamint kort nevezett meg.

A videó ugyan francia nyelvű, ám 5:23-nál kivehetők az érdekes részek. Ezek tanulsága szerint a következő rész a harmadik keresztes hadjárat idején fog játszódni, mely korszak ugyebár ismerős lehet a széria legelső epizódjából. A történet valamikor 1191 és 1199 között játszódhat, az első Assassin's Creed eseményei után, és Oroszlánszívű Richárd cselekedeteit követhetjük majd nyomon.

Ami érdekesebb információnak tűnik, hogy állítólag visszatér az elsőként megismert asszaszin, Altaïr Ibn-La'Ahad, aki mentorunkként fog részt venni a játékban. Több, nagyobb várost is meglátogathatunk majd, ezek közé tartozik Akko, Dubrovnik, Bécs, Köln, Párizs és Korfu is, a rendelkezésre álló adatok szerint a nyílt világot valószínűleg a korabeli Németország, valamint Franciaország alkothatja. A szivárgással kapcsolatos minden információt ez a Reddit oldal gyűjtötte össze.

Az új részen j0nathan szerint a Ubisoft Sofia dolgozik, és legkorábban 2022-ben számíthatunk a megjelenésére, ami ugyan egybevág a korábbi szivárgással, ám ez alapból is beleillene a széria megjelenéseinek sormintájába. Hogy végül melyik változat jön be, ez vagy a Japánban játszódó, azt a Ubisoft fogja eldönteni, mikor majd megtörténik a hivatalos bejelentés.

Neked melyik Assassin's Creed tetszene jobban?
Amelyik Japánban játszódna
43%
Térjenek csak vissza a keresztes hadjáratok korába
37%
Valami más témának jobban örülnék
20%
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
botmunpls avatar
PS4: japán
PS5: ez amit írták
PC: mindkettő!
jobb javaslat?
0
0
0
0
no avatar
Én a Teuton (német) lovagrend és a Litván fejedelemség közötti háborús időszakban játszódó, a két oldal között szabadon választava, egy rövid-kisebb történetet igazán élveznék.
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
@angeleb40: Ez nem is rossz ötlet.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Szerintem a Jaőánban játszódó jobb döntés lenne, mert a Ghost of Tshusima is nagyon sikeres lett.
Persze tudom, hogy a két játék totál nem kapcsolódik egymáshoz. 😀
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@mavman 16: Nem azért kellene feudális japán rész, mert a Ghost of Tshusima sikeres lett.
Hanem mert világosan látszik hogy szépen végigmennek a nagyobb korokon, de eddig a távol-keletet hanyagolták. Akár összefüggő sztorit is össze tudna állítani ha nagyon akarna az ubi egy távol-keleti trilógiára is, más kérdés hogy a szándék miért nincs meg bennük erre.
Lehetne egy a feudális Japánban - szamurájok, nindzsák, sógunok és akár a természetfeletti dolgok is beleférnek (japánban amúgy is kiterjedt szellemvilág van nyilvántartva 😀 ), ha már az Origins-Odyssey sem vetette meg a mitikus lényeket.

Lehetne egy Kína alapítása (egyesítése) rész is, bár kétlem hogy a jelenlegi Kínai vezetés tolerálná a császárság említését...nem hiszem hogy szeretik a konkurenciát. Vagy pl az 1400-as évekbeli nagy kínai tengeri felfedezések. amikor Kolombusz 25 méteres hajókkal kelt útra, addig Zheng He zászlóshajója 135 méter hosszú volt volt és nem három hajóval indult neki hanem egy bazi nagy flottával (kínai kincses flotta)...és eljutott az arab félszigetig. Onnan meg egy ugrás csak a Szentföld...

És ott van még a Koreai félsziget, ami szintén érdekes téma az 1300-as évek körül, hogyan egyensúlyozott a korabeli Kína-Mongólia-Japán befolyásoltság között. Plusz kismillió tv sorozat is van onnan ami nagyon jó kis történeteken keresztül mutatott be korabeli uralkodókat...
0
0
0
0
mavman 16 avatar
@Palanova: Köszi a választ. Igazad van és itt felvázoltad az ubinak a következő három részét 😀😀😀
0
0
0
0
no avatar
@mavman 16: Már az AC 2 lezárása után felmerültek ezek a témák...akkor az ubi tartott egy szavazást hogy mi legyen a kövi AC:
- francia forradalom
- amerikai függetlenségi háború
- karib tengeris környék
- viktoriánus london

és mi lett a szavazásból? Nem tudni, mert a kövi rész az AC 3, Black flag, Rogue, Unity és Syndicate lett...Origins óta meg sorolják a játékosok a kimaradt korokat, többek között a feudális japánt.
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: Érdekesség:
Nindzsák azok a szamurájok voltak, akik keveselték a Hadúr zsoldját. Így hát esténként nindzsáskodtak.
(Ezt egy echte japán származású egyetemi tanár mesélte).
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Meglehet, nálam két külön "kaszt" a kettő. Az egyik a törvényes katona, a másik a bérgyilkos. Persze lehet volt átfedés is...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Apor: Én is így tudom, de én még régebben olvastam egy osprey men-at-arms újságban, azt hiszem abban.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Palanova: Kína? Azért abból is lehetne dolgozni
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Lehetne, ha az aktuális politika engedné. De szerintem nem engedi. És az ubi annyira nem hülye, hogy a kínai politikának nekimenjen, miközben a top 5. Activisiont Kína megvette kilóra vagy ahogy elbántak az NBA-vel, Nikee-val, stb... erre itt az ubi a maga "kis" 1,5 milliárd eurójával.

Bőven lenne történelmi időszak Kína múltjában ami érdekes és amit érdekessé lehetne tenni egy AC történettel...fentebb ott van pár példa.

Lehet a Kínai polgárháború és az utána lévő időszak jobban tetszene az aktuális politikai vezetésnek, nem hiszem hogy egy olyan játék piacra kerülhetne ott, amiben a pártot képviselő rendőrt a játékos megölhetné...feltéve ha a játékos a rend ellen harcoló oldalon játszhatna és nem egy AC Rogue féle megközelítés lenne.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
India vagy Kína is jó lenne. Akkor esetleg egy Tibeti szálat is fel tudnának használni egy érdekes történethez.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@NE0NFACE: Tibeti témával az ubi kb ki is tiltaná magát a kínai piacról...ennyire nem öngyik ők sem, még ha franciák is.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@Palanova: Kínai témával mindenképpen tiltva lenne. Sajnos. India meg nem valószínű a Prince of Persia remake miatt. Tudom én... Maradt még az Oszmán Birodalom egy magyar assassinal.
0
0
0
0
no avatar
@NE0NFACE: India és Prince of Persia? Szerintem az két különböző környezet, világ, vallás, korszak...

Indiával szerintem annyi a gond hogy bár érdekes ország lehet, nem biztos hogy akkora piaca lenne egy ott játszódó játéknak 1700-as évek előtt, amikor kimondhatatlan nevű birodalmak és kiskirályok balhéztak egymással és még ott a hindu meg kismillió más vallás is...
1700-as évek után meg a brit gyarmati birodalom részeként max olyan verziót tudok elképzelni ahol a britek a "rosszak" amit meg nem vállalna be egy épelméjű fejlesztő/kiadó sem...
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@Palanova: A Perzsa birodalom idejében ez nem így, mint most. India meg Perzsia még nagyon keveredett. A 7. században kerültek csak arab nyomás alá. A későbbi korokban India unalmas lenne. Vagy, mint ahogy írtad is az Angol fennhatóságot nem lehetne bemutatni. Esetleg az Arab birodalom? A Móroknak kifejezetten érdekes és mozgalmas volt az "élete" Spanyolországban.
0
0
0
0
no avatar
@NE0NFACE: Még bőven vannak kimaradt, ismertebb korok, melyekben még nem volt egy éppkézláb AC.

Akkor talán Nagy Sándor hódítása és birodalma, extrém esetben a tatárjárás, Batu és Dzsingisz Kán időszaka lehet még érdekes. Ez utóbbiban bőven van magyar vonatkozás is...

Szerintem ráér az ubi is majd akkor foglalkozni a kevésbé ismert, kevésbé populáris korokkal, ha a fentiek elfogytak.

De még egy AC-WD komolyabb összemosás is terítékre kerülhet.
0
0
0
0
no avatar
Több helyen szivárog az infó az ubinál mint ahány helyen a Titanicba betört a víz...

Lassan nincs normális hivatalos sajtó bejelentés, mert minden hetekkel, hónapokkal korábban kijön a noname yt-k meg teleugatnak vele mindent, így elkerülni is szinte kizárt ezeket.

Lassan kezdem elhinni azt az összeesküvés elméletet mely szerint az ubi így szondázza hogy a nép mit akar, mert annyira nincs képben mit is vár a nép, és ennek megfelelően "irányítja" a fejlesztést.
0
0
0
0
Apor avatar
Oroszlánszagú Richárd egész életében talán ha max. 1-2 évet volt Angliában.
Nagyrészt Franciaországban töltötte életét, aztán elment szentharcolni mert nem volt jobb dolga.
Közben János király (Földnélküli János), aki Richárd testvére volt, igyekezett visszalapátolni az anyagot a lóba,
úgy próbálta fenntartani Anglia gazdaságát hogy vazalussi szintre taszíttatta magát Anglia földjeinek elajándékozásából, esetleg eladásából - innen ered a földnélküli név.
Richárdot egyszer, mikor próbált hazajutni a Szentföldről, elrabolta és túszként tartotta V. Lipót osztrák herceg (mert a hülye Ricsike korábban inzultálta, Lipót családi zászlaját meggyalázta), nem kis pénzt zsarolva Jánostól újfent - még több vagyont kellett mozgósítania Ricsike kiszabadítására.

Szóval nem tudom mit kell tisztelni ebben a pszichopata hedonista önfejű marhában, egész életében nem csinált semmit csak a bajt kereste, mellette a Robin Hood történetben János királyt állítják be rosszarcúnak, aki csak úgy sanyargatja a népét - azért sanyargatja mert az idétlen bátyja után kellett rendeznie a számlákat...

Dióhéjban ennyi.
😆
0
0
0
0
roberd avatar
Szerintem így a Ghost of Tsushima után nem kéne egyből egy japán AC.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Én erre szavazok:
https://i.ytimg.com/vi/KD4yBZdld04/maxresdefault.jpg
0
0
0
0
💬 3
Superman79 avatar
@TRACERHD: Otherworld? 😆😆😆 ők csinálták egy "trailert" ebből asszem
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Superman79: Mittomén egyszer megláttam, megtetszett és kész.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@TRACERHD: Jóvanna.😆
Amúgy ha ennyire tetszett a kép, nézd meg a trailert is.
https://youtu.be/KD4yBZdld04
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Szerintem legyen csak Japán! Sokkal több potenciál és érdeklődő van iránta mint egy olyan helyen/időben amiben már voltunk. Szerintem a Chronicles koraiból kellene egy teljes értékű AC játék vagy akár a Mongolok idejébe ha már Valhalla volt 😀.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Először 100 éves háború, aztán india, majd japán, most meg keresztes hadjárat. Ennyi erővel én is kitalálok valamit, aztán nesztek szivárogtatás. Lehet terjeszteni, hogy a kövi ac a 2. világháborúba lesz. 😀
0
0
0
0
odinx avatar
Inkább, akkor már Japán, Altair-os részből bőven elég volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció