Újabb jelek utalnak a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójára

Szerző: xoki | 2019. July 04. | hír | 28 hozzászólás

A Red Dead Redemption konzol-exkluzívként jelent meg, és ez sajnos a második rész esetében sem történt másként. Az eredeti játék Xbox 360-on és PS3-on vált elérhetővé, amelyből valószínűleg már sohasem kapunk egy portot, de lehetséges, hogy a második rész PC-re is megjelenik.

Korábban már többször is szóba került a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója, ugyanis különböző jelek utaltak annak létezésére, és most a JakoMako51 nevet viselő felhasználó egy újabb nyomra bukkant, amelyet természetesen meg is osztott a Twitteren.

A Rockstar Social Club forráskódjának egyik sorában felfedezhető az „RDR2_PC_Accomplishments” rész közvetlen az „RDR2_PS4_Trophies” mellett. Természetesen a PC rövidítés mást is jelenthet, de az összefüggések alapján biztosan a PC-s eredményekhez kapcsolódik, szóval remélhetőleg nem egy hibáról van szó, és hamarosan tényleg bejelentik a játékot PC-re is.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Amikor megjelent a Red Dead Redemption pont ugyan ezek a futamok mentek. Jöttek a hírek, hogy lesz, mert nem cáfolta a kiadó, meg kódrészletek, meg hasonlók. A végén meg nem lett. Én meg idővel vettem egy Xbox360-at 1, azaz egy darab játékkal.
Szóval várjunk még, aztán veszek egy XboxOne-t 1, azaz egy darab játékkal...
0
0
0
0
bazsi135 avatar
Volt videó is róla.
Plusz Linkedin-en nem trollkodna egy fejlesztő.
Hitelesnek tűnt.
Egyet mondok pénz $$$,amit mindenki szeret és nem hagyna ki,senki! 😀
A Rockstar sose nyilatkozott,egyértelműen elutasítóan a PC-s verzióról,a kettőről legalábbis.
Jó munkához,idő kell!
2020-ban tuti megjelenik.
0
0
0
0
Bobitsek avatar
Szerintem direkt rejtenek el ilyen "elszólásokat" a fejlesztők, hogy ezzel is folytassák a reklámozást. Örülnék neki, ha megjelenne PC-re, de szerintem csak egy újabb kapjuk fel a fejünket dolog...
0
0
0
0
💬 1
Moaa avatar
@Bobitsek: igen, ezek pont olyan mint a: "kiszivárgott az új AMD procik specifikációja, a Huaweinél kiszivárgottatták az op. rendszer kódnyelvét, az Intelnél elkotyogták hogy 3121312 mhz procik jönnek 2021 ben"... stb stb 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az első rész régi már. Egy ps3 konzolt már csak az nem szerzett be aki nemakart.
A második rész meg talán szerintem akkor jelenik meg ha ez a konzolgeneració leköszön. Addig még megpróbálnak minél többet lefejni és ezt csak exkluzív címekkel lehetséges.
Magánvélemény, de majd úgy is kiadja magát.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Úgy lenne értelme ha kiadnák az első részével együtt!
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@19ati93: Hát nagyon jó lenne :/ De reménykedni még lehet
0
0
0
0
PeAdam avatar
Egy ideje úgy gondolom, hogy nem fog megjelenni PC-re, ugyanúgy, ahogy az első rész sem jelent. Feltűnően nagy a csend, a GTA 5 esetében már az ps4/XboX megjelenésnél is jöttek a megbízható hírek a PC-s verzióról, itt még mindig semmi. Én nem vártam tovább, megvettem a PS4 slim konzolomra. Nyilván, jobban örültem volna, ha a jóval erősebb gépen élvezhetem magasabb fps számmal, de a PS4-en is meglepően gyönyörű, részletes a játék. Igaz, még csak a tutorial havas résznél tartok, de eddig nagyon tetszik 😃 Kíváncsi vagyok a későbbiekben mit tudok majd róla nyilatkozni. Látványban egyébként nálam még mindig az Uncharted 4 az etalon, de a Red Deadnek még nem láttam minden aspektusát.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Tele vannak a konfig fájlok hasonló szövegekkel. Ha valóban lesz majd valamikor portolás, arról időben tudni fogunk.
0
0
0
0
Apor avatar
Az első részt nem akarják kihozni ?
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@Apor: Nem mondtak róla semmit 😕 Nagy kár. De nekem Xbox 360 emulátoron már egész jól fut 😀 Írtam is az egyik témában erről, el fog jönni az az idő amikor gond nélkül ki lehet majd játszani!
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem tudom, a nagy hype alapján én is megvettem ezt a játékot, de annyira nem estem hanyatt tőle. Nem rossz, de annyira nem is kiemelkedő.
0
0
0
0
💬 13
gamerINSANEdad avatar
@enslaved: Úgy-úgy. Én magát a PS-t is megvettem miatta, de már vagy 4 hónapja be sem léptem a játékba. Az online-t még a folyamatosan érkező tartalmak ellenére is üresnek érzem, a sztorit meg a felénél abbahagytam. Mindenesetre ha érkezne PC-re egészen biztosan megvenném.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gamerINSANEdad: Én a PS4 - et a God Of War meg az Uncharted miatt vettem meg elsősorban, na meg nagyon várom a The Last Of Us 2. részét ( ami úgy néz ki átcsúszik 2020 - ra hogy csesznék meg), vannak amiket csak kíváncsiságból vettem meg, mint ez is. Nem igazán hiszem hogy PC - re is meg fogom venni, kétlem hogy bármiben is különbözni fog ( játékmenet terén legalábbis). Engem az online sosem érdekelt, de itt még a story módot sem játszottam végig, kb. a felénél járok én is, ami az elején érdekes volt középszerűvé vált lassan.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@enslaved: Már csak a grafika miatt is érdekelne. Kifejezetten bosszantott, hogy a városokba beérve úgy szaggatott a játék mint az állat. 1080p-ben toltam de rendesen megizzasztotta a slim-et. Bár ha jól tudom akkor Pro-n sem volt meg a teljes 4K. Mindenesetre hiába a gyönyörű grafika és jó sztori, nem fogott meg annyira mint az első része.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gamerINSANEdad: Pro - n sem volt meg a teljes 4K, igazolom. Valahogy úgy van ez mint amikor kijött PC- re az AC Origins, városokba beérve legszívesebben kidobtam volna a nem gyenge PC - met az ablakon. Persze jöttek a patchek sorban, na de az ember nem azért fizet amikor megjelenik egy játék hogy olykor diavetítést lásson.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@gamerINSANEdad: Nekem is RDR2 okokból érkezett a PS. Lovagoltam 15 percet, aztán VR-oztam meg Detroitoztam napokat😶
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@kolbaszkarika: Én azért beletettem olyan 50 óra körül amibe az online is beleszámít. Glitch-el növeltem a rangomat, hátha jó lesz még a későbbiekben. 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@enslaved: Tök poén pedig hogy lasszóval cibálhatod az emberkét a földön 😃 és a nyúzás is elég élethű lett.
Néhol indokolatlanul részletgazdag a játék, a terület is kellően hatalmas.

Az AI néha érdekesen viselkedik, pl, a semmi közepén kifosztasz valakit, vagy lelősz csak úgy, azt 700 méterről meglátják és riasztják a fejvadászokat rád 😆 😆 😆
0
0
0
0
Thespartan avatar
@Apor: Ez már csak a rockstar védjegye marad -> a részletgazdagság és az,h valakit megölsz a semmi közepén és bounty-t kapsz 😃 GTA 5 is ilyen
Amúgy akárhányan is fikázzák a RDR2-t,akkor is k*rvajó játék,attól függetlenül gondolom,h nekem csak pc-m van.
0
0
0
0
no avatar
@Thespartan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
tivike avatar
Annyit fogsz érte adni. 😀 Elhiheted, hogy ha kijön 60€ lesz ez is.
0
0
0
0
Thespartan avatar
Na meg azt hozzátéve,amit írtak is már.. konzolon belaggol,na pc-n HA annyira jól optimizálják,mint a max payne 3-mat,GTA 5-öt,akkor máris nem fog laggolni,ha olyan a géped,60fps+ élvezetesebb és ráadás a grafika is szebb lesz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Apor: Szó sincs arról hogy rossz lenne a játék, de egy idő után megunható. A mesterséges AI meg olykor kiábrándító, de sajnos ez más játékokban is van így, nincs annál bosszantóbb pl. amikor egy lopakodásra kihegyezett játékban úgy vesznek észre hogy az elvileg lehetetlen lett volna.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved:
nincs annál bosszantóbb pl. amikor egy lopakodásra kihegyezett játékban úgy vesznek észre hogy az elvileg lehetetlen lett volna.


Sniper ghost warrior játékok 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andris18: Annak az első részét feladtam, a másik kettőt azért végig vittem, igaz csak a főszálat. Igazából a 3. rész volt olyan hogy magam is meglepődtem sokszor hogy lehasalva a fűben a nekem háttal álló katona hogy a francba láthatott meg és küldte rám a teljes őrséget😆 Az igazán aljas dolog az az ha egy játékban egyáltalán nem vehetnek észre, az AI meg rossz, és mindent újra kell kezdened. Egy AC esetében ki a fenét érdekelt az hogy észrevettek, vagy akár a Sniper Elite játékokban, nyers erővel tovább tudott menni az ember. Az igazi nagy aljasság az akkor van amikor nem vehetnek észre, de egy program hiba folytán két órányi lopakodás után az utolsó őr észrevesz ezer méterről....................
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció