Új The Witcher spin-off szériát jelentett be a Netflix

Szerző: xoki | 2020. July 28. | hír | 15 hozzászólás

A The Witcher 3-at a mai napig a legjobb játékok egyikének tartják, amelyet Andrzej Sapkowski könyvei alapján alkotott meg a CD Projekt Red. Nemrégiben a Netflix pedig egy élőszereplős sorozatot készített az író műve alapján, amely a szolgáltató egyik legsikeresebb szériája lett.

A népszerűségnek köszönhetően a Netflix belekezdett a második évadba, illetve spin-off sorozatokat is tervez. Az első spin-off egy anime-inspirálta sorozat lesz, amely a The Witcher: Nightmare of the Wolf címet kapta. A másik pedig egy új élőszereplős széria, amely 1200 évvel Ríviai Geralt története előtt fog játszódni.

A The Witcher: Blood Originben 1200 évet repülünk vissza az időben, amikor a szörnyek, elfek és emberek világa egybeolvadt, és felbukkant az első Witcher. A 6 részes széria az ő kalandjait követi majd, és értelemszerűen Geralt nem fog benne felbukkanni.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
@susguy: Még szerencse a CD Projekt Red nem ilyen. Jó ha készülnek Witcheres tartalmak, csak remélem a mennyiség nem megy a minőség rovására!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: 6 részes lesz
0
0
0
0
gigazte avatar
@arnold892: Olvastam, nem is azzal van a gond, hanem emellett lesz animációs sorozat, és ki tudja még hány bőrt akarnak lehúzni a Witcherről! Ettől függetlenül lehet jók lesznek ezek a sorozatok, de egyenlőre nem tudok pozitívan hozzá állni! 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Csak azt tenném hozzá, hogy ezeknek az éveknek semmi köze az eredeti "első witcher"-hez. Ha kicsit utána nézünk kiderül, hogy az első witcher 950-as év táján lett meg kreálva, Geralt története pedig 1250 körül (tudom nem pontosan, de akkoriban), tehát nem 1200 évvel előtte. És a Conjunction of the Spheres is 1500 éve volt, nem 1200, sehogy se fér össze a kettő. Csupán ennyit akartam ki emelni. Attól még lehet jó sorozat, de ha ennyit sem tudnak össze tenni, akkor nagyobb gondok lehetnek ott mint elsőre gondoltam.

Ezen kívül pedig jó lenne, ha a sorozatban benne lennének azok, akik ténylegesen létre hozták az első witchert, vagy mutánst, mégpedig Cosimo Malas*** és a tanonca Alzur, de kétlem, hogy a nevük egyáltalán említve lesz.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Egyáltalán sikeres volt az előző?
megéri csinálni,illetve esélyt adni a követésére?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@cabus26: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
cabus26 avatar
Csak nem foglalkozom személyeskedő emberekkel,nem is értem,miért nem baxák már ki az ilyeneket 😂.A kommentelés lehetősége azért van,hogy a felhasználók a véleményüket leírják és ha ez valakinek nem tetszik,akkor nem reagál rá.Rengeteg rossz dolog történik sajnos az iparban mostanában,ezt nem lehet pozitívan lereagálni.Normális,értelmes emberekkel szívesen elvitatkozom,mert a vita nem egy kerülendő dolog,hanem része a kommunikáció fejlődésében.Téma OFF
Na de azért kérdeztem,hogy ne-e a Trónok Harca sikereit kihasználva akartak egy kevésbé jó sorozatot készíteni,de ezek szerint jó is lett.Ha jól tudom,ugyanazok készítették,akik a Trónok Harcát...
0
0
0
0
Doge avatar
@cabus26: Még hogy sikeres volt? A sorozatok történetében a legtöbbet megtekintett sorozat lett, 1 hét alatt. Az, hogy kinek mennyire lett jó, na az már szubjektív.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Doge: Köszi az infót!Akkor lehet belenézek 😃
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@cabus26: A sikerét nem ismerem, mert nem jártam utána mások véleményének. Az én személyes értékelésem az, hogy leültem elé egy hétvégi napon, és egyben végignéztem az egészet. Aztán amikor vége lett, gugliztam rá hogy mikor lesz 2. évad.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Ha a sztori előtt játszódik, akkor ez nem prequel?
0
0
0
0
💬 2
szhusi avatar
@botmunpls: nem, mert más szereplőkkel fog játszodni, nem is kapcsolódik Witcher sorozatban történtekhez. "... felbukkant az első Witcher. A 6 részes széria az ő kalandjait követi majd, és értelemszerűen Geralt nem fog benne felbukkanni."
0
0
0
0
susguy avatar
@szhusi: Nem kell hogy ugyanazok a szereplők vagy történet legyen benne. A lényeg hogy az eddigi történet előtt játszódik, ez alapján prequelnek számít.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció