Új részletek derültek ki az Assassin's Creed Infinityről

Szerző: xoki | 2024. February 28. | hír | 10 hozzászólás

Évek óta tudni a Ubisoft Assassin's Creed Infinityvel kapcsolatos terveiről, amely az Assassin's Creed-univerzum jövőbeli egyjátékos kampányainak központja lesz. Ennek köszönhetően minden tartalom egy helyen lesz elérhető, illetve a játékosok is interakcióba léphetnek majd egy erre a célra kialakított csomópontnak köszönhetően.

Sajnos még mindig nem mutatták meg, hogy pontosan miről is van szó, viszont új részleteket tudtunk meg arról, hogy pontosan hogyan működik majd a hub-rendszer. A demófelvételek megtekintése után az Insider Gaming kifejtette, hogy az Infinity hub lesz az az új terület, ahol a franchise modernkori szála zajlik majd, és emellett gyors hozzáférést is biztosít majd a különböző játékokhoz. Ennek köszönhetően másodpercek leforgása alatt beléphetünk egy-egy kampányba, és nem kell majd a játékokat külön-külön elindítani. Valószínűleg a cross-save funkció is támogatott lesz, tehát a felhasználók könnyedén átvihetik a PC-n vagy konzolon elért eredményeiket.

Ez mind szép és jó, de ilyen rendszerhez mikrotranzakciós bolt is társul, amely jelenleg „The Exchange” néven ismert. Innen különböző Assassin's Creed-kampányokhoz és az új főszereplőkhöz tartozó játékbeli kozmetikumokat vásárolhatnak majd a felhasználók. Emellett „Projects” néven futó battle passokat is kapunk, amely további jutalmak feloldását teszi lehetővé bizonyos kihívások teljesítésével.

Az Assassin's Creed: Red, a Hexe és az Invictus mind az Infinity része lesz, de először a Japánban játszódó Assassin's Creed: Red válik majd elérhetővé, tehát előreláthatóan az Infinity is azzal debütál majd. A Ubisoft kétévente tervezi új kampánnyal kibővíteni a játékot, miközben a köztes időszakokban is kiadnak majd kisebb tartalmi frissítéseket.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Csak már jönne. A tárhely meg ne legyen már probléma 2024 - ben, amikor egy 2TB - os SSD - t mondhatni bagóért (40k körül) lehet venni. Valamikor 100 ezer alatt 1TB - os nem volt.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ehhez már öreg vagyok 😂🤣
0
2
0
0
Nonetxpr avatar
Miaf... ugye nem egy játékot csinálnak amiben lesz vagy másik 5??? így vagy 500gb és 500€ lesz. wtf.
Inkább csinálnának egy újabb steam v ubihoz hasonló platformot hozzá.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Ebből most semmit nem értettem :D El sem tudom képzeni a pontos megvalosítást, meg hány giga lesz így a játék? 800?
0
0
0
0
💬 6
MaximumGame avatar
@Payphoner: Hàt vagy 800GB tuti. Főleg ahogy olvastam egybe lesz minden.
Szóval majd arra sarkallnak hogy ami nincs meg azt is vedd meg…
0
0
1
0
Belchior10 avatar
@MaximumGame: Igen, ez is arról szól majd, hogy minél többet költs az egyébként egyre kevésbé színvonalas játékaikra.
1
0
0
0
MrPAYER avatar
@Payphoner: Gondolom lesz egy HQ-szerű menü, elsőnek oda lépsz be, ott látod az AC epizódokat, ami megvan annál ott az install vagy a play ha már telepítve van, ami nincs meg ott meg a purchase. Külön fülön meg az item shop stb.

Maga ez a launcher biztos nem lesz több 10 gigánál, aztán a többi meg azon múlik hány epizód van telepítve egyszerre.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@MrPAYER: De ennek így semmi értelme mármint akkor minek az ubi launcher? vicc XD
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Payphoner: Ubi úgy fogja szórni a launchereket ahogy az AC részeket. Megvannak az assetek miért ne csináljanak új részt? :) :) :)
0
0
1
0
MaximumGame avatar
@Payphoner: De mert wok embert zavar, ha valami le van zárva a játékba, DE feloldhatod pénzzel 🙄🤔 nah majd ezekre hajaznak.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció