Új Plants vs. Zombies, Need for Speed és Titanfall a láthatáron

Szerző: xoki | 2019. February 06. | hír | 23 hozzászólás

Az EA harmadik negyedéves pénzügyi jelentésében a kiadó több, eddig bejelentetlen játékot is megemlített, amelyek már egy ideje fejlesztés alatt állnak.

Sajnos konkrét neveket és megjelenési dátumokat nem kaptunk, így a hivatalos bejelentésekig csak találgathatunk, hogy milyen új játékokkal rukkolnak majd elő. Az EA alig várja új IP-jük, az Anthem megjelenését, és szeretnék tovább népszerűsíteni az Apex Legends játékot, valamint új Titanfall "élményre" is számíthatnak a rajongók. Ezenkívül kiderült még, hogy idén új Plants vs. Zombies és Need for Speed játék is érkezik, valamint természetesen a korábban beharangozott Star Wars Jedi: Fallen Order sem maradhat ki a sorból, amely mint kiderült, idén ősszel fog megjelenni a kiadó szokásos sportjátékaival egyetemben.

Tehát egyelőre nem tudni, milyen formában térnek majd vissza az EA népszerű szériái, például kérdéses, hogy az új NFS milyen irányba viszi majd a sorozatot. A Titanfall esetében valószínűleg nem egy új játék várható, bár akármi megtörténhet. Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson viszont elmondta, hogy az új Plants vs. Zombies játék a lövöldék sorait erősíti majd, tehát valószínűleg egy új Garden Warfare játékra számíthatnak a rajongók.

no cover
no cover
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, TPS, Tower defense
Fejlesztő: PopCap Games
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szuper de kinek készül ? 😂 Battle royale mód biztos lesz a titanfallba 😂
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@rhPhoto: A Need For Speed azoknak akiket vissza szeretnének csábítani a szériához, és szeretnék megmutatni, hogy tudnak fejlődni újra a régi szintre. A titanfall azoknak akik most is játszanak vele aktívan, és pont elég népes csoport egy új játékhoz. A Plants vs Zombies meg eddig is népszerű volt.
0
0
0
0
kornel244 avatar
Most nem úgy volt hogy nem lesz új titanfall? 😊
0
0
0
0
carl18x avatar
Inkább jöhetne már egy NFS Underground Remastered mai grafikával 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Ilyen polkorrekt battlefield stílusban megnéznék egy garden warfaret, mondjuk kampókezű néger húsevő növényekkel például.
Esetleg vevő lennék egy új, minősíthetetlen és a játékosok igényeivel teljesen szembemenő nfs-re, ahogy minden évben.
Egy underground kettő, vagy egy most wanted 2005 remaketől egyenesen felfordulna a gyomrom. Véletlen sem szaladnék előrendelni mint a félőrültek. 😊
0
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@Memento Mori: Teljesen igazad van. Én amire vágyom az egy második világháborús NFS kampókezű néger főszereplővel, akinek a szülei kóreaiak voltak, mind kettő férfi, de egyikük fiatal korában nő volt de át operáltatta magát. És mindez Romániában játszódik 😆
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Na most végem lett 😃 😃 rendesen megszakadtam a nevetésbe ettől a kommenttől 😃 😃 😃 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@romeo666: Ez is volt a lényeg 😆
0
0
0
0
Yezi_ avatar
PvZ-nek most megörültem, mindenképp instant vétel lesz. 😃
0
0
0
0
Ayistion avatar
Kíváncsi leszek milyen lesz az az NFS. Remélem megint kidobnak egy négy óra alatt kijátszható játékot, mint amilyen a The Run volt. 😆 Ha a 2012-es MW és a Payback színvonalat fogják meg, szerintem csalódás lesz. 😃
0
0
0
0
💬 6
holiholi868 avatar
@Ayistion: Én inkább a régi (2005)-ös Most Wantednek várom a "folytatását" Nekem a 2012-es nem jött be! Láttam Fan made Underground 3 videókat és az is ígéretes lenne!
0
0
0
0
odinx avatar
@holiholi868: Hát a régi Most Wantednek én is örülnék. De amilyen részek voltak eddig, ennél rosszabb már csak nem jöhet.😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
@holiholi868: Hidd, el én is örülnék egy rendes MW folytatásnak, ahol visszatér Cross, még akár a Carbon után is játszódhatna, az sem zavarna. De nem tudom, a legutolsó NFS amit élveztem, az a PS volt, de az MW és Carbon marad az örök kedvenc.
0
0
0
0
Nemedik avatar
@Ayistion: A Payback-et én élveztem. Nem a legjobb NFS,de bőven nem a legszarabb.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@Nemedik: Volt nála sok rosszabb is az biztos (NFS 2012, The run) , A paybackban a story sem volt rossz, de engem a sok kocsi és a tuningolás ragadott meg.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Nemedik: Engem sajnos a kivitelezés nem tudott magával ragadni. :/ Számomra az új részek, inkább már csak bohóckodások voltak, mint hogy nfs.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
PVZ-re kíváncsi vagyok. Csak legyen tartalmasabb mint az GW 1 vagy 2.
0
0
0
0
tibi211 avatar
Nem underground 3 lesz? Vagy csak fake?
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
@tibi211: Szerintem nem csinálják meg. Az egyik interjúban is kérdezték Nilssont talán és azt mondta, hogy, akkor csinálnák meg, ha 15 millióan megvennék. Persze egyik részt se vették annyian. 😀
0
0
0
0
Aredarn avatar
A titanfall-ról nem azt mondták, hogy még nem lesz egy ideig? A Need for Speedet várom. Végre lesz valami autós amit érdemes csapatni 😃 . Úgyis kipörgettem 2003-tól az összeset.
0
0
0
0
💬 1
davejam avatar
@Aredarn: 😃 😃 szint ugy
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció