Új megjelenési dátumot kapott a Stalker 2

Szerző: xoki | 2024. July 25. | hír | 33 hozzászólás

A GSC Game World csapata sok mindenen ment keresztül az elmúlt néhány évben. Ugyebár új játékuk, a Stalker 2 eredetileg 2022-ben jelent volna meg, de Oroszország ukrajnai inváziója miatt a stúdió költözésre kényszerült, ráadásul ezt követően kibertámadások célpontjává is váltak, így többször is kénytelenek voltak elhalasztani a megjelenést.

Szerencsére a GSC Game World sikeresen átverekedte magát minden akadályon, és a Stalker 2 most már a fejlesztés utolsó szakaszánál tart. Eddig 2024 augusztusát tüntették fel tervezett megjelenési dátumként, azonban a Stalker 2: Heart of Chornobylt november 20-áig csúsztatták most el, ami egyáltalán nem sok idő az eddigiekhez képest. A játék tehát nem fog a jövő hónapban megjelenni, de helyette a fejlesztők egy részletes játékmenet bemutatóval készülnek, amely az Xbox YouTube-csatornáján lesz majd látható.

A Stalker 2: Heart of Chornobyl Xbox Series X/S-re és PC-re érkezik. Utóbbit a Steamen, a GOG-on, az Epic Games Store-ból, illetve ha közvetlenül szeretnétek támogatni a stúdiót, a GSC Game World saját weboldalán keresztül is beszerezhetitek majd.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Megjelenés: 2024. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Túlélő-horror
Fejlesztő: GSC Game World
Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Én tudtam, de nem sejtettem.🤣
2
0
0
0
💬 2
downuser avatar
@MaximumGame: " Oscar "😁
0
0
1
0
TommyVercetti0_X avatar
@MaximumGame: Persze hogy tudtam csak nem sejtettem XD
0
2
0
0
Szabcsiadi avatar
Biztos hogy nagyon jó lesz amúgy ha megjelenik, már csak az, hogy ilyen nehéz időkben letudnak tenni a látottak alapján egy ilyen volumenterű játèkot, már egy nagyon jó példa a jelenlegi játékiparra ez a game. Eddig látottak alapján biztos, hogy nem tudják elrontani. Inkább halasszák, mintsem legyen még egy CP2077 féle launch.
1
4
0
0
bukta2 avatar
Engem szerencsére most full hidegen hagynak a hasonló megjelenések...2 játékot várok nagyon...
Throne & Liberty ,és a wukong... a probléma ezzel a 2 játékkal az az, hogy nem sok időm lesz a wukongal játszani mert nem sokkal utána jön a T&L.. 😅
Meg egy új Battlefield-et is várok de az még bejelentésre is vár... nem hogy a megjelenésre... vicc hogy szó szerint semmi infó az új bf-ről...pedig szerintem ez a 2042 is jó kis játék...és 3 éves ciklust ígértek anno ami most novemberbe lenne esedékes...a játék iparban semmit nem szabad elhinni... csak ami már megjelent...ezt már megtanultam az évek alatt
1
0
0
0
💬 1
TommyVercetti0_X avatar
@bukta2: Szerintem az új BF-ben se lesz sok köszönet a 2042 után az is botrány volt ahogy megjelent ne is beszéljünk róla annyit nem ér. Az más kérdés hogy már úgy ahogy helyre rakták de akkor is sok játékost veszítettek el ezzel a kis mókázással amit leműveltek ott is.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Igazság szerint nem várok már semmit. Megjelenik amikor, aztán ha kiemelkedik az átlagból akkor szuper.... ha nem, akkor meg lesz a helye a többi melett a kukába.
A mai szintet nem nehéz megugrani, szóval szerintem már a témáját tekintve is sikerülni fog.
3
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
sose jelenik meg :D amúgy egy rossz vicc ez a játék már most
5
0
0
0
💬 19
xCube avatar
@TommyVercetti0_X: Miért is?
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@xCube: Egy fejlesztési pokol az egész projekt úgy ahogy van egy elátkozott játék szó szerint mondjuk megértem azt is hogy elég nehéz úgy fejleszteni játékot hogy amúgy meg kint lőnek össze vissza mert háború van
0
0
0
0
kmetovics avatar
@TommyVercetti0_X: Nem Csehországba költözött az egész fejlesztőcsapat? Ott elvileg nincs semmi fajta lövöldözés.
2
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@kmetovics: Nem is ezzel van a baj hogy eljöttek onnan már mint a háborús övezetből mert jól tették csak azért történtek elég durva dolgok ami elég komoly hatással volt a csapatra halál eset is khmmmm és tényleg emberfeletti teljesítmény lehet így fejleszteni játékot. Őszintén nagyon kíváncsi leszek milyen állapotban jelenik meg a game.
0
0
0
1
kmetovics avatar
@TommyVercetti0_X: Arra én is. Én is nagyon sajnálom őket, főleg, aki elment közülük harcolni 😢😢
Remélem azért lesz a játékból valami és nem kell még több évet várni rá.
0
0
0
0
xCube avatar
@TommyVercetti0_X: Nem igazán értem, hogy ezek alapján miért állítod be a játékot egy rossz viccnek.
1
0
0
0
TheRiddlerr avatar
@xCube: Ezt én sem értem. Sokat nem tudok a játékról, csak egy-két trailert láttam ami alapján nekem nagyon megtetszett. Kíváncsi lettem volna én is mitől vicc ez, de ehelyett valami zagyvaságok jöttek válasznak
0
1
0
0
Binarcsy avatar
@TheRiddlerr: Mert nem viszi a gépe! Amit nem visz a gépe, az mind vicc és sz@r, addig amíg egy új viszi majd, én is így voltam vele régen, hogy nem nálam van a hiba, de egy új gép megoldott mindet. 🦄😏
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@Binarcsy: Öhhhhm konzolos vagyok
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@xCube: Csak egy példa a Metro Exodus vagy a 2033 de még a Last Light is szebben néz ki mint ez a game és ott még Unreal Engine 5 se volt itt meg hát őőőőő előzetesek alapján eléggé fura még mindig a játék és azért ennyi év elteltével ettől sokkal többet várna el az ember. Nyilván a teljes játék lehet jobb lesz de én attól félek hogy nagyon nem olyan game lesz ez amit sokan várnánk lehet hogy nagy csalódás lesz elég sok mindenki számára pláne úgy hogy van egy youtuber akit követek MurkI Mario és ő volt tesztelő és részletesebben beszámolt az egészről hogy mi a helyzet a játékkal keressetek rá sok mindent elmondott.
1
1
0
0
no avatar
@TommyVercetti0_X: Jaja Márió azonnal ráveti magát ha megjelenik.
0
0
0
1
xCube avatar
@TommyVercetti0_X: Aha. Tehát a véleményed igazából egy magyar youtuber véleménye a kiszivárgott béta verzióról. A videóját megnézve nekem legalábbis nagyon úgy tűnik.

Te mit vársz a játéktól, ha már az elvárásoknál tartunk?

Én eddig egy nagyon szép játékot láttam, klasszikus játékmenettel, ami nagyon is elfér a mia világban és van célközönsége (nem csak a rajongók). Lehet, hogy nem dönti le a trónól az Alan Wake 2 -t a grafikájával, de erre mindenképpen szükség van?
1
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@xCube: Hogy mit várok el? Igazából olyan nagyon semmit se főleg a mai játékipart nézve hááááááát......... kurva sok játék elhasalt és már az embernek az összes bizalma lassacskán odavan hála annak a hozzáállásnak amit tanúsítanak a fejlesztők már mint ez a szarok bele úgy is lesz pénz a játékunkból mert a hülye idióta vásárló úgy is megveszi. Nekem ezzel a fajta üzletpolitikával van elég nagy problémám ez a fajta mentalitás nagyon rossz hatással van az egész iparra és már nagyon is jól látszik.
1
0
0
0
xCube avatar
@TommyVercetti0_X: Igen, ez egy létező probléma, de nem lehet ez alapján az egész játékipart megitélni. Legtöbbször nem is a fejlesztőkön múlik a dolog, hanem a kiadón. A tucat Assassin's Creed, CoD, Far Cry, Battlefield és még sorolhatnám szériákra ez maximálisan igaz, a kisebb fejlesztők és kiadók (AA, nem indie) viszont általában korrekt címeket tesznek le az asztalra. Indie vonalon láttunk már pozitív és negatív példákat is, de en bloc AAA - AA és indie címeket nézve a legtöb esetben pár hónap alatt összeáll a játék. Én többek között ezért sem szokam day one játékot venni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárlók igényei is eszméletlenül megnőttek, irreális elvárás például, hogy minden open world játékban úgy működjön a fizika és az animációk, mint a GTA V -ben például, mert rengeteg időt és pénzt igényel, ami sok esetben nem áll rendelkezésre.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Ez egy full openworld game az Állam Wake 2 majd em csőjàtèk sajna
.vjó game nagyon attól mèg csak nem open world
. S ne bèta kapcsàn èrtèkeljünk. Szèp ez a game!
0
0
0
0
xCube avatar
@Andrews: Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg nekem akartál-e válaszolni.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@TommyVercetti0_X: Gyerek lehetsz még, aki nem emlékszik, milyen volt az első rész fejlesztése.
1
0
0
0
raw_god93 avatar
@X9K338DA: Hagyd rá. Ha azt mutatnánk meg neki, visszavinnénk az időbe, a sárba kivánná a fejlesztőket. Mai napig vannak hibái az első STALKER-nek, de szerencsére a Complete mod javítja ezt. Annak se volt hú de jó grafikája, mégis az atmoszféra, a körítés elvitte a hátán a játékot.
1
0
2
0
TommyVercetti0_X avatar
@X9K338DA: Nagyon vak vágányon jártok mert egyáltalán nem gyerek vagyok nem is tudtam hogy a 30 év az gyereknek számít még na mind 1 legyen elég annyi nagyon sok mindent láttam én már a játékiparban nem most kezdtem ezt az egészet maradjunk ennyiben. Nagyon jól emlékszem az első Stalkerre meg a kiegészítőire is és azt is tudom hogy az első rész fejlesztése is katasztrófa volt ha valakinek nekem biztos nem kell elmagyarázni. De akkoriban megint más volt a játékipar most meg megint más össze se lehet hasonlítani azt az időszakot a mostanival igazából két külön világ mondhatjuk így is.
0
0
0
0
cabus26 avatar
😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣
0
4
1
3
💬 3
Dwight Schrute avatar
@cabus26: egyszer már megszámolom , hogy mindig ugyanannyi számú és sorrendű smile-t alkalmazol 😁
0
1
0
1
cabus26 avatar
@Dwight Schrute: Nyugodtan,nem zavar.
0
0
1
0
TommyVercetti0_X avatar
@cabus26: nekem adja tök hangulatos :D
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció