Új kedvcsináló videók érkeztek a Dying Light 2-höz

Szerző: Pafry | 2021. August 24. | hír | 4 hozzászólás

Több új videóanyag is érkezett a decemberben érkező Dying Light 2-höz, melyek a játékosokat kívánják egy kicsit felcsigázni.

A Decide the Fate of The City címmel ellátott előzetes a játék harcrendszerére, valamint a parkour systemre lett kihegyezve, ezek fejlődését mutatja be az első részhez képest. A posztapokaliptikus életérzés természetesen ezúttal sem marad el, a játék pedig könnyedén egy új szintre emelheti a zombikkal való hadakozást a videójátékokban.

Egy másik videóban az Nvidia RTX technológiáján van a hangsúly, a fejlesztők megmutatják, hogyan lehet a játék színteréül szolgáló The City még szebb, mint amit eddig valaha is láthattunk belőle. Kapunk majd részletes árnyékokat, továbbfejlesztett fényvisszaverődést, valamint az Nvidia DLSS technológiáját is integrálják, amely lehetővé teszi a stabilabb képkocka frissítési sebességet nagyobb teljesítmény mellett.

A Dying Light 2: Stay Human idén december 7-én érkezik PC-re, valamint Xbox és PlayStation konzolokra egyaránt.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remélem idejében átvehetem a gyűjtőit, jópofa cuccokat kínáltak benne, majd elszórakozok velük amíg letöltöm a játékot 😅 Örülnék ha idén legalább ezt a címet nem halasztanák 🦄
0
0
0
1
Rocky12 avatar
Nagyon várom már, nálam tuti vétel lesz, úgy mint az első része :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció