Új kedvcsináló érkezett a Biomutant világáról

Szerző: Pafry | 2021. April 26. | hír | 2 hozzászólás

A Biomutant a THQ Nordic jelenleg legjobban várt játéka, és már csak egy hónapot kell várni a május 25-én esedékes megjelenésig. Addig azonban újabb és újabb előzetesekkel mutatnak meg egyre többet az új IP-ből, a mostani a játék környezetére, világára fókuszál.

A videó tanulsága alapján többfajta időjárási körülményben lesz majd részünk, így napos időben, esőben, de még hóban is kalandozunk majd az amúgy nem is olyan kicsinek ígérkező térképen. Ebben segítenek majd nekünk a különféle érdekes utazási eszközök, melyekkel a mozgásunkat gyorsíthatjuk majd fel, ebbe a kategóriába tartozik egy hátunkra szerelhető forgó szárny, valamint egy úgymond mechanikus lépegető is.

A korábban megjelent harcrendszerről szóló előzetesről itt írtunk részletesebben.

BIOMUTANT
BIOMUTANT
BIOMUTANT
Megjelenés: 2021. May 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Experiment 101
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Én megvárom a megjelenést, amúgy nem tűnik ez rossznak, bár lehetne kicsit szebb, dehát a videó úgysem adja át... de igazából ahogy nézem lesz benne mit csinálni így a játékmenet talán elviszi a hátán a játékot, ha már a grafikája nem lett TOP, de igazából az is inkább csak egyedi, nem a szokványos.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Szep, csak annyira nem fogott meg, hogy teljes arat fizessek erte.

Plane ugy, hogy mar joval kevesebb idom van jatekokra is, mint regebben. Van 1 rakas faxa jatek ami megvan mar de meg bele sem kezdtem... Ma kezdtem el meg csak pl. a SW: Faller Order-t, bitang jo az is! Persze picit +tweakelve, moddingolva, hogy a maxot hozzam mar ki belole ugye PC-n. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció