Új IP-n dolgozik a Respawn Entertainment

Szerző: xoki | 2020. December 31. | hír | 8 hozzászólás

Az Apex Legends megjelenése óta a Respawn Entertainment oldaláról nem igazán került említésre a Titanfall széria. Bár többször is szóba került a Titanfall 3, úgy tűnik, egy ideig még biztosan nem készül el, mivel a stúdiót jelenleg más projektek kötik le.

A Respawn Entertainment jelenleg a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásán, illetve új Apex Legends tartalmakon dolgozik, de a legfrissebb álláshirdetések alapján egy teljesen új IP is a tervezett projektjeik között szerepel.

Sajnos egyelőre semmilyen információnk nincs erről az IP-ről, szóval jelenleg azt sem tudni, hogy pontosan milyen műfajt képvisel majd a játék. Mindenesetre úgy tűnik, a rajongók néhány évig még biztosan nem kapnak egy új Titanfall-játékot, de remélhetőleg ezzel az új IP-vel is hasonló sikerekre tudnak majd szert tenni.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem tudom mirol beszeltek. Most a respawn a legtehetsegesebb studiok koze tartozik szerintem. A titan kiraly az apex kiraly a fallen order is kiraly. Ahoz kepest mennyi ido alatt kellet osszehozni es mennyibol. Siman elovetel lesz ha a mufajt szeretem. Biztos nem csalodunk benne.
0
0
0
0
💬 1
kestrel69 avatar
Miért nem csinálnak értelmes játékot is?
0
0
0
0
💬 2
Kelori avatar
@kestrel69: Miért nem írsz értelmes kommentet is?
0
0
0
0
Ozone avatar
@Kelori: Azaz : D.......
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Engem teljesen hidegen hagy az apex is, a jedi is, ez az új ip is. Csinálják már azt a nyomorult titanfall 3 at. Nem hiszem el hogy mit nem lehet megcsinálni már. Szerintem is a legjobb stúdió volt a respawn de mióta az ea megvette, én csak úgy látom hogy lejtmenetben van.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Egyelőre nem rossz stúdió, sőt az EA perpill legjobbjai között van. Csak ki ne égjenek.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Vagy az EA ki ne nyírja őket, mint oly sokakkal tette az elmúlt 30 évben. Westwood, Maxis...
https://i.imgur.com/n7utPH9.png
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció