Új információk az EA saját E3 rendezvényéről

Szerző: xoki | 2017. April 06. | hír | 12 hozzászólás

Az EA elárult néhány új információt arról, hogy mit tervez az idei E3-as rendezvényén. Az EA Play a cég bemutatójának neve, amely június 10-e és 12-e között kerül megrendezésre, vagyis idén szombaton fog kezdődni.
Azok, akik ellátogatnak a rendezvényre, kipróbálhatják majd a Star Wars Battlefront 2-t, az új Need For Speed játékot, de az új sport játékok, mint például a Madden 18, Fifa 18 és az NBA Live 18 szintén kipróbálhatók lesznek. Állításuk szerint meglepetésekre is számíthatunk.

Ti melyik EA játék leleplezését várjátok legjobban?

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xeon pc game avatar
csuz-li Igy Úsztam meg Mafia III játéknak csúfolt bug gyűjteményt...Néger maffia.... most komolyan? A Mafia mindig is digó fogalom volt ez a játék olyan mint hideg sörre tejet inni. nem vagyok rasszista semmi bajom a feketékkel
0
0
0
0
csuz-li avatar
xeon pc game: Mostanában, mintha kezdenének visszaszokni rá ilyen-olyan módon. (Ami hirtelen beugrik: Titanfall 2, Mafia III, Andromeda, Dishonored 2)
0
0
0
0
xeon pc game avatar
Azt nem értem a játék kiadók miért szoktak le a demókról? Jobb volt mikor kipróbálhattad viszi e a vas tetszik a játék menet grafika történés stb. Igy youtube tesztekből videókból tájékozódva könnyen mellé lehet nyúlni.
0
0
0
0
MoonW avatar
Én is úgy érzem hogy a nagy kiadók úgymond elkényelmesedtek. Igazán új címekre nem nagyon fordítanak összegeket, ezért is erősödött az indie piac és vele együtt a steam. Pár indie cím amibe fektethettek volna: Outlast, Inside, Factorio és rengeteg más.

Érthető a nagy kiadók üzletpolitikája, mindegyiknek megvan a saját portfóliója, de sok tehetséges indie fejlesztő van, akik szerintem megfelelő tőkével új és érdekes AAA játékokat tudnának készíteni.
0
0
0
0
no avatar
Itt most fel van sorolva 5játék amiből 1-et várok az a új NFS.Star Wars Battlefront olyan dög unalmas hogy 9órát öltem bele 1év alatt.Engem meg ezek a sport hülyeségek hidegen hagynak.
0
0
0
0
DaReDeViL avatar
Én leginkább a Star Wars Battlefront 2-őt várom,kiváncsi vagyok hogy a klonok háborúja lesz-e benne vagy a mostani filmekből kivett lázadók vs klónokat fogják-e berakni (ami nekem már unalmas).
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Fifa 18, madden meg nba 18, mi szükség van erre?
Eltudom képzelni, hogy miylen újításokat fog tartalmazni a Battlefront 2. 4 órás singleplayert amit ha valaki megkérdez, hogy miért ilyen tré ezt a választ fogja kapni: "ez valójában tutorial a multihoz mivel ez a fő része", 3 új mapot, 2 új karaktert, pár fegyvert esetleg járművet - lásd Garden Warfare 2. De inkább ne legyen igazam.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Milyen meglepetés? Bejelentik, hogy kirúgják a marketing osztályt és így végre mernek egy teljesen új játékot fejleszteni ahelyett, hogy kiadnák valamelyik régi címük százötvennyolcadik részét?
0
0
0
0
no avatar
Új fejlesztőgárda 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció