Új információk a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójáról

Szerző: xoki | 2018. October 29. | hír | 32 hozzászólás

Megjelent a Red Dead Redemption 2, ezért valószínűleg sokan belevetettétek már magatokat a Rockstar Games vadnyugati játékának folytatásába, amely a kritikusok szerint hihetetlenül részletgazdagra sikeredett. Azok pedig, akik nem konzolon szeretnének játszani vele, valószínűleg még mindig egy PC-s verzióban reménykednek. Lehetséges, hogy megéri várni, ugyanis a legújabb információk alapján a második rész nem marad konzol-exkluzív.

A Red Dead Redemption 2 applikáció fájljaiban több, PC-re utaló nyomot találtak, például különböző grafikai opciókat, felbontásokat és VR támogatást. A RockstarINTEL az alábbi paramétereket fedezte fel ezekben a fájlokban:

CommandIsPcVersion(void) 000000000166A12C
PARAM_companionAutoConnectIpPC 0000000002F985B8
SIGNIN_PC_APP_URL 0000000002A51F58
PARAM_HDStreamingInFlight – jelen van GTA V pc verziójában
PARAM_singleThreadedRenderer
PARAM_companionAutoConnectIpPC
PARAM_Oculus 0000000002F7FC10

A PC megemlítése még önmagában nem jelenti azt, hogy a játék tényleg megjelenik majd a platformra, ugyanis lehetséges, hogy csak egy PC-s alkalmazásra utalnak ezek a sorok. A grafikai opciók és az Oculus megléte viszont már elég erős jele annak, hogy a játék tényleg ellátogat majd PC-re is. A Rockstar Games szokásához híven valószínűleg nem kommentálja majd a fentieket, így ha mindez igaz is, valószínűleg egy ideig még nem rántják le róla a leplet.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem lesz itt semmi fajta pc-s verzió.. Kár reménykedni 😃 Vegyetek Xbox one X konzolt azon jó kis 4K grafikát kaptok majd 😃
0
0
0
0
💬 23
vyne avatar
@rhPhoto: Koszi, volt xboxom, nem reg adtam el mert csak porosodott..😃 Nem tervezek konzolt venni tobbet,soha a budos eletbe.
Ha nem jon nem jon, semmi baj. A jovo ugy is a vr nem a flat screen gaming. 😜
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@vyne: Off, de szerintem a VR-nak nincs sok értelme. Egyszerűbb felállni a géptől és újra megtapasztalni a kinti világot.
0
0
0
0
vyne avatar
@SuperPuma: 😃 😃 😃
Ne csinald Haku,nem tdom elkepzelni, hogy ezt most komolyan mondod. 😃
Regen ugyan ezt mondtak a szamitogepre, konzolokra. Mellesleg vegyel egyet, probald ki. Garantalom, hogyha a megfelelo jatekkal probalod ki akkor tobbet nem fogsz monitoron szenvedni. 😃
En,miota megvan azota nem tudtam monitoron jatszani,meg a wowwal sem,pedig 13 evet lehuztam abban a jatekban.
0
0
0
0
vyne avatar
@SuperPuma: Amugy meg a kinti vilagot mar ismerem. Eltoltottem benne eleget. Viszont elmenni egy varazslatos skyrim vilagba,felfedezni dungeonokat,varazsolni,szornyekkel, sarkanyokkal kuzdeni csak ugy,mintha ott lennel. Ne meseld be nekem, hogy ez teged nem vonz. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Kipróbálásra drága mulatság, ha meg nem bírja az ember szervezete akko rmeg kidobott egy csomó pénzt.

Mondjuk egy classic Molten Core raidet tankként végigugrálni felérhet egy jó kis konditermi gyakorlattal. És máris nem lesznek elhízott kockák 😃 De ettől még messze vagyunk.

Egy beszámoló jöhet a fórumra vagy tesztek közé hogy milyen konfiggal nyomod és milyen játékokat próbáltál már.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Van egy rakas hely elvileg Magyarorszagon, ahhol kilehet probalni,mielott megvenne az ember. Ott egy fel ora alatt ugy is kiderul birja e vagy nem.
Amugy nem vagyunk messze tole, mar vannak olyan jatekok ami utan masnap olyan izomlazam volt,hogy mozogni alig birtam,pedig dagadt sem vagyok es kondizni is lejarok neha napjan. 😃 Csak egy forumtemat talaltam meg multkor oculushoz,de utoljara honapokkal ezelott irt oda valaki,sokan nem hiszem hogy olvasnak.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: A kipróbálástól nyilvános helyen kicsit tartok. Szemüveget sem veszek fel más után.

Nem az Oculus lesz az első téma ami újjáéled hónapok után, van nem egy game téma ami évekkel utána éled újra...
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Az aggodalmadat egy vr coverrel meg lehet oldani, amit mondjuk a hely biztosithat. Nem tudom hogy megy ez Mo-n.
Jo hat en hiaba kezdek el oda irkalni, a legtobb embernek nincs oculus riftje,vagy htc-je ugyhogy nem is fogja izgatni a tema. Legalabbis szerintem.
0
0
0
0
atemi105 avatar
@rhPhoto: Menj innen Troll
https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/844/770/e9d.jpg
0
0
0
0
no avatar
@atemi105: Te az életbe nem láttál még 4k felbontást.. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@rhPhoto: Ha ennyire szereted a konzolt akkor miért vagy itt? Ez itt a gépigény nem konzoligény.
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Ez már inkább Gamer fórum mint gépigény 😃 De egyébként mi közöd hozzá ? Fáj neked hogy van konzolom is ? 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@rhPhoto: Engem aztán nem érdekel neked mid van. De attól még nem kell itt jönni és mondani hogy biztos nem fog kijönni.
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Nem kell reagálni vagy elolvasni.. és egyébként igaz.. ha ki is jön majd next gen idején ami 2019 vége 2020 eleje.
0
0
0
0
szilver avatar
@rhPhoto: De akkor ez fordított esetben is igaz.Neked sem kell reagálni az ilyen cikkekre/hírekre.Főleg hogy semmit sem tud senki még 100% biztosra.Ne menjünk már át fb stílusba,ott olvasgattam ilyen szövegeket egyik csoportban.Szóval kár erőlködnöd úgysem te mondod meg hogy lesz-e vagy sem.Ha lesz akkor lesz ha nem akkor meg nem,ennyire egyszerű.Nincs szükség az ilyen acsarkodásra itt az oldalon.
0
0
0
0
no avatar
@rhPhoto: Jó lenne ha ezt befejeznéd. Megértem hogy bánt amiért az AC Odyssey témába jött egy-két kolléga trollkodni az RDR2-vel, de ez még nem jogosít fel téged sem hogy így viselkedj. Elmondtad amit akartál, ennyi. Lépj túl rajta, hogy van akinek az RDR2 jobban bejön mint akármelyik AC. Kár ebből vitát generálni, nincs értelme.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Palanova: Én bevallom hogy az RDR2 jobban bejön mint az AC és várom is PC-re.
Spoiler!
Nemrég olvastam a hírt hogy valóban jönni fog pc-re.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Jön hát 😃 https://gepigeny.hu/video/farming-simulator-19-red-farm-redemption-18681

De egyébként igen.. sokkal kidolgozottabb a RDR2 .. Ha a múltit is meg csinálják jól akkor jó kis időnyelő játék lesz 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@rhPhoto: Valamelyik facebook csoportban láttam,de reménykedek benne.
Multi sosem érdekelt engem,inkább a vadnyugatis hangulat,főleg a GTA féle bejárható terült pl. Gun játék is jó volt.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Szerintem azt is jól meg csinálnák.. Meg barátokkal sokkal jobb együtt csinálni ilyen vonat rablásokat meg stb.. 😀 Lenne benne lehetőség az biztos.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Az a baj hogy a legtöbb játék unalmassá válik egy idő után.. De a Rockstar mindig olyan nyílt világú játékot alkot amiben te irányítasz.. és nem akarja azt megmondani neked a játék hogy mit csinál éppen.. Hanem te döntöd el.. PL RDR2 elmész vadász , vagy éppen a városba kóborolsz , vagy a szalonban pókerezel leiszod magad.. lovagolsz a csodás világban , lovat veszel személyre szabsz , bűnözőket fogsz el stb.. millió lehetőség van benne multiról nem is beszélve.Viszont amikor ezt piacra dobják a jövő a konzoloké lesz 60 Fps 4K valós 4K nem fel skálázott .. egy közepes szintű gép áráért ami csak 1080/1440p -t tud és néha előforduló laggokkal mennek a játékot , plusz évente driveres butítás ha nem töltesz le friss nvidia drivert nem indul el a játék majd. 😀 Igen tudom konzolokon drága egy játék .. viszont ha kijátszottad vagy meguntad el tudod adni nem úgy mint a pc játékot.. vagy elcserélni. Most őszintén.. hány olyan játék lapul pc-n amivel már valószínűleg soha nem játszunk pedig 1-2 éve jött ki ? Fölöslegesen porosodik ott. Ameddig nem lesz játék stream lehetőség nem éppen jó befektetés a pc , mert erősen zsebbe kell nyúlni hogy fusson rajta az adott évi játék.. esetleg a jövő évi arról nem is beszélve hogy mennyi hiba / telepítés / szétszedés összerakás vár majd ránk. Én már félre is raktam a gépet várom az új Konzolt 😃
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Semmi gond, hajrá.
0
0
0
0
Fenimor avatar
Én úgy tudtam a játékokat eleve PC-n fejlesztik - ezek szerint tévedtem, játékkonzolon készülnek!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Fenimor: Azért szebb PC-n mert konzolról készül a port.. az a gépalap sokkal egyszerűbb 2 platformra elkészíteni megadott konfiggal mint több 1000 különböző konfigurációra megcsinálni egy játékot, pont ezért próbálkoznak a játékok streamelésével pc re mert a nagyobb fejlesztők inkább a játékra fókuszálnának mint a portolásra és a pc-s több ezer konfig megfelelésre. 2019 végén 2020 elején pedig jön majd az új generációs konzol.. Ami valószínűleg a 4K 60 Fps-t tudni fogja és ott elveszti az értelmét a több mint fél milliós 4K PC 😀 Persze drágábban fog kijönni de megéri majd rá beruházni , arról nem is beszélve hogy támogatja majd az egér+bill kombót már a jelenlegi új generáció is még 2018 év végén.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Megint kezdődik az az ökörség, mint a GTA 5 leleplezésekor? Elrejtett utalások és képbe kódolt koordináták. Spoiler!
Igazából még egy agyhalott oposszum is kitalálta volna szimplán a képekről, mi is lesz a helyszín
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@SuperPuma: Ugye? 😆
De csak nyugodtan reménkedjen mindenki, a GTA V esetéből tanulva én már nem foglalkozok azzal mikor jelenik meg PC-re. Majd egyszer kiadják aztán megveszem, addig nem is érdekel.
0
0
0
0
vyne avatar
Vr tamogatas??? Uristen...itt fogok meghalni ha vr-on nyomhatom.. 😃
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@vyne: csak le ne dobjon a ló 😃
0
0
0
0
vyne avatar
@rhPhoto: Max felborulok az eletben is. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Vagy ha fejbe rúgna VR on keresztül kicsit megrázó élmény lenne 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció