Új információk a következő Assassin's Creed játékról

Szerző: xoki | 2017. March 21. | hír | 17 hozzászólás

A következő Assassin's Creed játék – amely valószínűleg az Assassin's Creed: Empire nevet kapja majd – még nem lett hivatalosan leleplezve, de néhány híresztelés szerint idén biztosan megjelenik. A fejlesztők több időt kaptak, ezért tavaly nem jelent meg új rész.

A tegnapi nap folyamán néhány kiszivárgott információ szerint októberben fog megjelenni, és a legújabb információk pedig további fontosabb játékelemről is lerántják a leplet.
A lengyel Gry-Online weboldal szerint az AC: Empire az egész széria folytatása lesz majd, főszerepbe pedig Altair távoli őse kerül majd. A Black Flag fejlesztői dolgoznak ezen a részen is. A kiszivárgott információk szerint háromszor nagyobb térkép várható a legutolsó játék területéhez képest.

Ha tényleg idén jelenik meg, akkor hamarosan biztosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.

Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Megjelenés: 2017. October 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Der Fuhrer avatar
Még Altaïr előtt? Az igen. És a híresztelések szerint Egyiptomban fog játszódni. Talán még jó is lehet. Ubisoft, try not to *** up.
0
0
0
0
enslaved avatar
Ha legalább olyan lesz mit a legutóbbi, már rendben. Semmi baj nem volt a Syndicate - tel.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
engem egyik rész sem kötött le 2 óránál tovább
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Ha azt vesszük, akkor már az AC 2 (amit a legjobbnak tartanak a szériából) is repetitív volt.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a következő részre. A BF nem lett rossz, ráadásul most még az idő sem sürgeti a fejlesztőket. Ha ennyi idő alatt sem sikerül valami értelmeset összehozni, akkor nálam végleg elásta magát az AC.
(Én személy szerint valami ázsiai, főképp japó résznek örülnék.)
0
0
0
0
Infi avatar
Black Flag volt a legjobb resz es remeljuk hogy ezis ugyan olyan jo lessz remelem lessz benne Tropusi resz mert azokat szeretem a legjobban 😀 { FAR CRY 3 Legjobb }
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
mindenki a black flagért van oda, nekem az volt nagyon repetitív az első rész mellett. a II, BH, Revelations nagyon jó volt, a III szerintem elég összecsapott, ráadásul a harcmodor is kissé unalmas lett nekem. élveztem a BF-et is, viszont nálam a Unity volt hasonló mint annó a második rész (nyilván a javítások, patchek után). a syndicate meg olyan unalmas, hogy 5 óra után abbahagytam, és kb fél éve nem játszottam vele.
Szerintem rengeteg potenciál van még a sorozatban, csak megfelelően kellene kiaknázni, és végre egy az Ezio-sztorihoz hasonlót gyártani. azt se a grafika vagy a mindenféle csili-vili cuccok miatt szerettük, hanem mert új volt, izgalmas volt, érdekes volt.

a cikkhez meg annyit, hogy az én tudomások szerint csak annyi történt, hogy az egyik webshopba kikerült termék idejekorán (ez például pont nem lett leírva) a többi meg csak spekuláció.
0
0
0
0
Kalasnyikov26 avatar
Én a 2. résszel kezdtem, az 1. kivéve mindegyik résszel játszottam már és a kedvenc videó játék sorozatommá vált. Sokan mondják, hogy a Black Flag lett az eddigi legjobb rész, én is ezt mondanám, ha Edward Kenway Assassin lett volna, de így sajnos a játék végén nagyon elvette a hangulatom, hogy az Assassinok nem vették be a rendjükbe. Szerintem a legjobb és leghitelesebb Assassin's Creed a 2. rész volt, imádtam végig követni Ezio Auditore történetét. A Unity és a Syndicate számomra nagy csalódás volt, és bár már nagyon hiányzik egy új rész, én akkor sem haragudnék meg a Ubisoft ra ha csak jövőre adnák ki a sorozat következő tagját. Ha valóban idén októberben megjelenik az Empire, akkor csak remélem, hogy elegendő idejük volt arra, hogy ismét egy nagyon élvezhető, jól optimalizált játékot csináljanak kib@szott jó történettel.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Ókori egyiptomot szeressük, azt lehet kipróbálnám ha tényleg olyan lesz a következő rész. 😀
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
A Black flag nagyon jó volt!
Unity meg a Syndicate már nem tetszett.
Azt mondogatták egy időben, hogy egyiptomos lesz.
A régi korok sokkal jobban illenek az assassinokhoz....
Amúgy, meg ha Altair távoli őséről írnak, akkor lehet, hogy valóban az egyiptomi birodalomban fog játszódni.😂
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Az első rész marha jó volt, még a második is de aztán mikor csak jöttek és jöttek az új részek és mind kb. ugyanolyan volt... meeh...
0
0
0
0
Thomaz avatar
Ideje lenne már csak legyen végre játék ne csak egy termék.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Már megint egy AC, egyszerűen nem tudják abbahagyni, mint a furious filmeket... 😕
0
0
0
0
EvieFrye avatar
Nagyszerű 😃 Alig várom, a Syndinek jót tett hogy nincs multi! Ennek meg jót fog tenni az az 1 év kihagyás.
Remélem lesznek rendes missziók, mint a Brotherhoodba, Revelationsba vagy a III ba, mert a Syndicateba néhol unalmas üldozéses jelentetek vannak meg nagyon rövid kisfilmek
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én nem vagyok egy nagy AC rajongó (és akkor még finoman fogalmaztam), de a Black Flag tényleg jó volt. Mivel a fejlesztők ugyanazok, és volt rá több idejük, mint általában, a végén még egész jó lesz. Elég sok város megjelenés lesz idén, és adja az ég, hogy ez a reformhullám, ami végigsöpör mindenkin (pl. RE) olyan jól folytatódjon, mint ahogy elkezdődött... A CoD is lehet, hogy II. viágháborús játékot csinál, persze náluk sose lehet tudni. 😊
0
0
0
0
xeon pc game avatar
Assassins Fekete Zászló nálam tuti befutóvolt. Assassins Creed Syndicate tetszett. Empire remélem jó lesz Altair volt a kedvenc Assassinom nagyon várós a részemről.
0
0
0
0
winrar avatar
A Black Flag egy jó rész volt. Remélem ezúttal tényleg jó játékot raknak le az asztalra.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció