Új hangon szólal meg Claptrap a Borderlands 3-ban

Szerző: xoki | 2019. May 06. | hír | 4 hozzászólás

A Borderlands 3 szeptemberben jelenik majd meg, és mint kiderült, a játék egyik legikonikusabb karaktere, Claptrap új hangon fog dirigálni. A legfigyelmesebb rajongók valószínűleg már a május 1-jén megtartott játékmenet bemutató alatt is felfigyeltek rá, hogy Claptrap szinkronhangja nem David Eddings volt.

David Eddings korábban elég magas pozíciót töltött be a Gearboxnál, viszont 2017 márciusában elhagyta a céget, és a Rooster Teeth fejese lett. Mivel elég szép summát kapott a Gearboxnál töltött ideje alatt, Claptrap szerepét további juttatás nélkül elvállalta. Most, hogy már nem a cég tagja, természetesen elvárta volna, hogy fizessenek a munkájáért, viszont úgy tűnik, nem tudtak megegyezni. A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford Twitteren közölte, hogy a cégnél töltött évek alatt "Mr. Eddings" elég szépen meg volt fizetve, és most egy elég bőkezű ajánlatot kapott a szerep betöltéséért, de elutasította.

Claptrap új hangja Jim Foronda lett, aki olyan neves szériákban szólalt már meg, mint a Dragon Ball Z, Fullmetal Alchemist, Star Wars: Go Rogue, Tokyo Ghoul és még sok más. Ezeken felül néhány videojátékban is kapott már szerepet, például az előző Borderlands-játékokban is.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Claptrapnak egy végtelenségig eltorzított géphangja volt, nem tökmindegy, hogy kivel vetették fel? 😆
Bár úgy látom ezt a készítők is így gondolják. Az a kapzsi csávó meg jól rá***, hát ez van, így járt.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Mesterlovesz: Torzított, nem géppel generált. Rendesen érződik a különbség a hangon és a színészi munkán is.
Nem hiszem hogy kapzsi lenne azért mert azt hiszi normális fizetést kéne kapnia a munkájáért. Nem ő az egyetlen szinkron színész akit elvesztettek két rész között, és amúgy is az elmúlt időkben volt rengeteg ügy amiatt hogy mennyire szarul bánnak a szakmában velük, fizetés és munkakörülmények szempontjából is, nem csak ennél a cégnél.
Tekintve hogy Randy Pöcsford twitteren mindig egy hisztis tinédzser szintjén van, nehéz komolyan venni, és ismerve hogy az amerikai játék ipar hogyan kezeli az alkalmazottakat, szerintem teljesen jogosan lehet feltételezni hogy itt nem Eddings volt a hibás.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Teljesen jogosan gondolják így, mert simán torzítható, ha nagyon akarod házilag is. Személy szerint nem sajnálom mert az új messze jobb a korábbinál.

Az amerikai játék ipar már csak így működik, megszoksz vagy megszöksz. De ezt mindkét fél tudta így ezen nincs semmi meglepő.
0
0
0
0
Liptik avatar
Még nem hallotam őt, kiváncsi leszek milyen lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció