Új Ghost Recon-játékon dolgozik a Ubisoft

Szerző: xoki | 2022. April 06. | hír | 2 hozzászólás

A Ubisoft néhány napja hozta a rajongók tudtára, hogy leállítják a Ghost Recon Breakpoint fejlesztését, pár hónappal a kiadó NFT-kísérletei után.

A Ghost Recon Breakpoint két év alatt tizenegy tartalmi frissítést kapott, de az alapból csekély népszerűségét visszarántotta a Ubisoft lépése, amikor 2021 vége felé ezt a játékot használta az új NFT platformjának beindítására. Ez egyáltalán nem tetszett a rajongóknak, de a Ubisoft továbbra sem mond le a terveiről, és a későbbi játékaikba is megpróbálják majd beintegrálni.

A Ghost Recon Breakpoint frissítéseinek beszüntetésével a Ubisoft a széria következő részeire fog fókuszálni. Már készül a free-to-play többjátékos lövölde, a Ghost Recon Frontline, és a legfrissebb információk szerint egy másik vadonatúj rész is, amely „OVER” kódnéven fut. A projekten már több mint egy éve dolgoznak, és a Kotaku forrásai úgy tudják, a kiadó 2023-as pénzügyi évében (2023. március - 2024. március) fog megjelenni.

A „Project Over” valójában már látható volt a kiszivárgott GeForce Now adatbázisban, amelyet a Ubisoft megpróbált minden oldalról eltávolíttatni, mellyel mondhatni az információk valóságtartamát erősítették meg.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Megjelenés: 2019. October 04. (PC)
Műfaj: Akció, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Paris
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
fakkyee20 avatar
Előbb helyre tehetnék az eddigieket... Legalább is az R6-on lenne mit dolgozni az biztos. Bár szeretem, de számtalanszor előfordul, hogy apróbb bugok felfedezhetőek, a hitboxról meg ne is beszéljünk szerintem...
0
0
0
0
Torba10 avatar
A mai napig vártam a moa Island-et. :(
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció