Új Dragon Age játék bejelentésére készül a BioWare

Szerző: xoki | 2018. November 30. | hír | 12 hozzászólás

A 2014-es Dragon Age: Inquisition megjelenése óta nem sokat lehetett hallani a szériáról, de úgy tűnik, ez hamarosan megváltozik. Casey Hudson, aki elsősorban a Mass Effect trilógia direktoraként ismert, elmondta, hogy a cég egy Dragon Age-dzsel kapcsolatos bejelentésre készül.

A szériával kapcsolatos terveiket valamikor decemberben fogják elárulni, és mivel ebben a hónapban kerül sor a The Game Awardsra is, nagy az esélye annak, hogy itt fogják bejelenteni a következő Dragon Age játékot. Ugyebár azt már tudjuk, hogy legalább 10 új játékot láthatunk majd a rendezvényen és nincs kizárva, hogy tényleg a Dragon Age lesz az egyik. Casey Hudson már az év elején is megerősítette, hogy a játék készül, de ekkor még túl korai lett volna bármiféle információt megosztani a nagyközönséggel.

Jelenleg a BioWare a legtöbb erőforrását az Anthembe fekteti, de a Dragon Age és a Mass Effect széria is szép jövő elé néz, tehát nem kell aggódni, hogy a Mass Effect: Andromeda rossz fogadtatását követően nem készül új rész. A Dragon Age pedig úgy tűnik, hamarosan visszatér, viszont nem valószínű, hogy rögtön a bejelentéskor elárulják, mikor érkezik a folytatás, de azért egy ütős trailert valószínűleg láthatunk majd.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
Megjelenés: 2014. November 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tibivagyok avatar
Remélem nem rontják el mint a mai játékokat. Csak ezt ne pls
0
0
0
0
csuz-li avatar
Hát az első nagyon jó volt, a másodikat hagyjuk, a harmadik mondjuk elment. Kíváncsi vagyok, hogy a folytatás a felfelé, vagy a lefelé menő ágra kerül.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Izgatottam várom, abban reménykedem ismét hogy ne rontsák el. Az inquisitiont különösen szerettem, a történet szempontjából nagyon jó volt. És ha tanultak eddigi hibáikból, sikerül valahogyan nem az EA-re hagyatkozni akkor egy origins szintű játékot is felmutatnak.
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@TheMenkuPocok: A DAI picit unalmas lett a maga kapubezárásos rutinjával - egy malacnak.
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
Borsódzik a hátam. Mondjuk nem az izgalomtól, hanem mert eszembe jut a da 2 meg az inquisition. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem köszi nem kell.
0
0
0
0
bitpork avatar
Há nemtomtom...a malac szimatom aszongya majdmöglássuk hogy havidíjas online lesz-é.
0
0
0
0
💬 1
Delej avatar
@bitpork: Pont erre gondoltam én is, vagy valami MOBA telefonra 😃
0
0
0
0
ghjbku avatar
remélem nem igazak a rémhírek, miszerint csak konzolra készül :|
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@ghjbku: Dehogynem, hiszen a PC-s játékok halottak, meg úgy általában a játék PC-n. Ezt sem tudtad???! 😆 😂
0
0
0
0
no avatar
"a Mass Effect széria is szép jövő elé néz, tehát nem kell aggódni, hogy a Mass Effect: Andromeda rossz fogadtatását követően nem készül új rész. " - ehhez képest az EA az Andromeda után nagy sebesen leállíttatott minden ME fejlesztést, dlc-t egyebeket és a nagyközönség felé azt kommunikálta hogy a ME:A-t a Bioware "B" csapata készítette 9 hónap alatt, azért lett olyan, amilyen.
Hja, megjelenés után fél évvel már ott volt az Origin Accessben, ami olyan az EA játékoknak, mint az akciószínészeknek "Feláldozhatók" című sorozat --- Nem kellesz már senkinek, de ott még átélheted újra a régi szép napokat...
És másfél éve egy árva szót nem lehetett hallani a ME:A esetleges folytatásáról, még az N7-es rendezvényeken sem. Innentől kezdve nagyon nagy ha lesz is folytatás, nem 1-2 éven belül, remélve hogy addig elfelejti a közönség a ME:A fiaskót.

Szerintem amekkora pofonokba belefutott a Bioware az elmúlt években, egy játékra kellene koncentrálnia. Az erőforrás-megosztásba már egyszer belebuktatott egy címet. Vajon az új DA játékot a Bioware melyik csapata készíti? A B, C vagy a D, esetleg ZS?
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Úgy legyen! Én már nagyon várom 😂 Imádtam mindegyik részt (igen még a másodikat is 😎)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció