Új COD és további remasterek is várhatók

Szerző: xoki | 2020. February 09. | hír | 24 hozzászólás

Ha esetleg kételkedtetek volna benne, akkor van egy jó hírem számotokra: az Activision hivatalosan is megerősítette, hogy idén ősszel érkezik a következő Call of Duty. Az információt Coddy Johnson, a cég vezérigazgatóhelyettese fedte fel a 2019 utolsó negyedévét felölelő pénzügyi beszámoló során.

Meglepő módon nem tudni, melyik fejlesztőcsapat készíti a játékot, de valószínűleg nem az Infinity Ward lesz az. Nekik köszönhető a Modern Warfare reboot, és az Activision szerint a játék sokkal jobban teljesített, mint az azt megelőző rész, a Black Ops 4.

A Call of Duty rész bejelentése – amelyre ugyebár senki sem számított – mellett a cég vezérigazgatója, Bobby Kotick elárulta, hogy a Crash Bandicoot és a Spyro remake-ek után további felújított játékokra is számíthatunk. Remake-ek és remasterek is várhatók, de egyelőre nem tudni, mely játékok felújítását tervezik, de állítólag már ebben az évben érkezik néhány, szóval hamarosan biztosan sor kerül majd ezek bejelentésére.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Megjelenés: 2019. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ludas16 avatar
hkristof081 eggyet értek veled
0
0
0
0
no avatar
Blizardrol leszedtem a játékot és errort irki besem tölt ezért fizessek??😆 soha
Ez gusztustalan hogy csak az játszhat a játékkal aki fizet érte.
Nem nagy szám játék ha valaki ingyen letölthetővé teszi sokan ki tudnák próbálni fizetni érte ez undorító ez a véleményem.
0
0
0
0
💬 1
Danikika94 avatar
@hkristof081: DEV ERROR 6328? 😃 Nekem is ez mérgezte meg a hetem 😃 Reinstalláltam a teljes játékot és megjavította de akkor is *** 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
COD 2-t plíz! A mai napig a legnagyobb multi élményem a Toujane-i lődörgés. Szerintem azon a mapon nyomtam le a párszáz órás játékidőm 90 százalékát. 😆
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Remasterelhetnék a teljes MW sorozatot, szerettem mind 3 részt, de leginkább a 2-t. Reménykedem benne. A tréárcs féle codok nekem nem adták, főleg az első BO több volt az átvezető mint a tényleges játék.
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@RaggaBone: Szeritnem azért annyira nem elavult az MW széria, hogy remaster kelljen neki.
Treyarchos epizódból talán a WaW tetszett legjobban. Az első BO sem lett volna rossz, de szerintem túl tolták a sztorit és tele volt auto movementekkel.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@SuperPuma: Osztom az álláspontod, de attól én még nagyon örülnék az össze mw felújításának, saja annyira már nem sokan játszanak pl az mw2-vel meg nagyon sok már a cheater. Tulajdonképp én ezen okok miatt szeretném ha lenne remaster......de persze várom az újnak a folytatását is , a vége az nagyon Epic lett szerintem.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy hidegháborús epizódot élnék a klasszikus, nem Treyarhos (black ops) féle megközelítéssel.
0
0
0
0
Twist avatar
Miért kételkedtünk volna benne? Az Activision egy marék sz*rból is kiadna egy remasteredet ha kereshet rajta 😂
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@Twist: Szar a COD, szar az Epic, szar minden, jó egyébként így élni?😀
0
0
0
0
Twist avatar
@enslaved: Nem szar minden 😃 De tény, hogy van pár olyan dolog a világban amit nehezen tolerálok. Szerintem mindenkinek van. Ettől még nem lesz senki megkeseredett.
De most mond azt, hogy te semmi újdonságra nem vágysz és teljesen jól elvagy 10-15 éves címek újra kiadásával. Holott tudod, hogy kizárólag azért van, mert könnyebb a biztos bevételt választani, mint kockáztatni egy új játékkal. Aztán az ilyenekből lesz a Wow classic meg a Reforged.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Twist: Tudod mi a gondom? Hogy alig van normális új játék az utóbbi időben, vagy legalábbis olyan amire igazából felkapnám a fejem. Utoljára az AC Origins (Odyssey) meg a Control voltak ilyenek, előtte talán a Dishonored 2. Sokkal inkább várnék olyan játékok remake kiadásaira, mint a Prince Of Persia trilógia, Parasite Eve, Silent Hill, Dino Crisis, Zelda sorozat, stb., a mai korhoz igazított grafikával, játékmenettel. Nincs mostanában új a nap alatt. Most megvettem a Sniper Ghost Warrior Contracts - ot, nem rossz, de egy idő után kicsit azért unalmas, és azok a csodás fps droppok, megakadások..............Miért???? Semmi nem indokolja. Fejlesztői hanyagság, majd jönnek a patchek és letudva (persze még az sem jelenti hogy jó lesz).
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Azt megint megvetted, egyszer már refundoltad nem?
CI games, sokat várni felesleges. Kipróbáltam mikor megjelent és az oktató résznél már éreztem, hogy nem nyert. Az első küldetésnél pár ellent lelőttem aztán nem éreztem további késztetést. Le is töröltem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Igen, de csak nem bírtam ki, mert alapvetően meg szeretem a sniperes játékokat, és az előző két részét is végig vittem úgy, hogy az elején még annyira nem fogtak meg. Ez most kicsit uncsibb, meg a sok dropp is idegesítő, de mindegy.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Forintot nem ér, hogy őszinte legyek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Főleg, hogy véletlen töröltem az egyik komplett küldetésemet, amit fél napig csináltam😞
0
0
0
0
no avatar
@Twist: A WoW Classic noha "újrakiadás" nem a remaster láz miatt került újrázásra szerintem, hanem mert a retailt annyira elszabták hogy azon már nem nagyon lehet segíteni. Meg persze benne volt a "régen minden jobb volt" és "Vanilia WoWot akarunk" népi mozgalom is. Csak a nép abban nem tudott megegyezni hogy mit is akar, igaz nem is kérdezte őket nagyon a blizz...

Szerintem számos olyan MMO van amit a játékosok legszívesebben visszatekernének egy adott patch szintre mert akkor volt a legjobb, vagy mert akkor még nem volt annyira elcs*szve.

WoW mellett pl a Star Trek Online az ami visszatekernék az idióta admirality/duty officer rendszer és a végtelen repu grind előtti állapotba, amikor még 4 óra volt egy 5 fős insta és amikor még a craftolás igenis ért valamit valamint nem volt ennyi értelmetlen hajó benne. Vagy a Star Wars The Old Republic-ot a F2P átállás előtti állapotba amikor még havi díjas volt, és nem voltak masszív korlátozások benne.

Remaster láznak szerintem akkor lenne igazán értelme ha kifejezetten régi játékok kerülnének felújításra, restaurálásra, és nem 8-10 évvel ezelőttiek. Pl egy Deus Ex 1, mostani UT motorral odacsapna, vagy egy Oni, sokkalta részletesebb grafikával, de megtartva az eredeti sebességet, de még egy oldschool rts is érdekes lenne, pl az A.R.S.E.N.A.L vagy a Dune II, esetleg Warcraft 1-2 SC2 motorral de hagyva a koreai klikkelő-banjokság féle hozzállást. Még egy C&C 1-Tib Sun-RA1-2 sorozat is jöhetett volna C&C3 grafikával, teljesen jó lett volna még az is. Simán megvettem volna annak ellenére hogy kb 3-6 féle verzióban megvannak a fenti címek már.
0
0
0
0
Twist avatar
@Palanova: Más a remastered, ha csak azért adod ki, mert minden fillért meg akarsz fogni, amit egy címmel tudsz szerezni, és más, ha tényleg nosztalgiából.
Rengeteg játék van amivel örömmel játszanék, sőt meg is venném, ha kiadnák felújítva. Vagy, mert szerettem vele játszani, és azóta nem élt meg több kiadást, vagy megélt, de egyre rosszabb lett. C&C, Warcraft, Dune bármikor jöhetne mai grafikával. Jade Empire, Jedi Knights, KOTOR. Viszont vannak amik a mai napig élvezhetőek a régi grafikájukkal, annyi ráncfelvarrást kaptak, hogy fel lehet skálázni FHD-ra: Planscape Torment, Neverwinter Nights.
Wow classic nekem inkább úgy tűnt, hogy felhasználói nyomásra lett kiadva. Bezáratták az összes kalóz classic szervert, amikor morgolódni kezdtek a játékosok, hogy lenne rá igény. Fél évre rá pedig bejelentették a classicot.
0
0
0
0
kimi100 avatar
World at War II. részt kérek szépen!
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
Hiányoznak mint mókusnak az erdőtűz.
0
0
0
0
enslaved avatar
Jöhet, csak ne legyen sci-fi.
0
0
0
0
no avatar
Én örülnék annak is, ha a 3 remaster formában megjelenne PC-re. De felőlem jöhetne bármelyik WW2 témájú részből.
0
0
0
0
AttiS avatar
Ha nagyon remasteres kedvükben vannak egy World at War-nak örülnék 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció