Úgy tűnik, már nem kell sokat várni a Shadow Warrior 3-ra

Szerző: xoki | 2022. January 19. | hír | 4 hozzászólás

A Microsoft Store-ban feltüntetett információk alapján hamarosan megjelenik az eredetileg 2021-re ígért, majd 2022-re halasztott Shadow Warrior 3.

Természetesen fontos számításba venni, hogy az oldalon csak helykitöltő funkciót tölt be a feltüntetett dátum, viszont a Microsoft többször is kiszivárogtatott már hasonló adatokat. Jelen esetben is elég nagy esély van rá, hogy valós dátum szerepel a Microsoft áruházában, vagyis a széria harmadik része 2022. március 1-jén válik majd elérhetővé.

A Shadow Warrior 3-mal megszüntetik a Shadow Warrior 2 legvitatottabb aspektusait, és a Flying Wild Hog a lootra fókuszál majd. Tehát inkább az első játékra fog jobban hasonlítani. A Shadow Warrior 3 előrendelői ingyen megkapják az előző két részt, illetve egy limitált kiadású katana skint. Igazából a széria rajongói valószínűleg már hozzájutottak az előző részekhez, hiszen nagyon olcsón, illetve ingyen is osztogatták már, de mindenképpen szép gesztus tőlük, ha esetleg valakinek eddig elkerülte a figyelmét a széria.

Shadow Warrior 3
Shadow Warrior 3
Shadow Warrior 3
Megjelenés: 2022. March 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Flying Wild Hog
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Első, második rész is bejött. Remélem ez is jó lesz. Remélem fut majd rendesen.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az első része nagyon tetszett,de itt véget is ért sajnos a játék.
0
0
0
0
💬 1
RaggaBone avatar
@santakigyo: Engem valahogy pont a 2 fogott meg. Az elsőt is végig toltam de volt egy üresség érzete. A második rész egyből betalált. A menu zenéje szerintem mai napig az egyik legjobb muzsika ami menu alatt hallható.
2
0
0
0
tamas98765 avatar
Remélem sokat csiszoltak a játékmeneten mert valami iszonyatos volt még a hivatalos gameplay videón is XD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció