Többen játszanak a 2015-ös Arkham Knighttal, mint a Suicide Squaddal

Szerző: xoki | 2024. February 12. | hír | 12 hozzászólás

A kilenc évvel ezelőtti Batman: Arkham Knight óta a Suicide Squad: Kill the Justice League a Rocksteady első játéka, de sajnos úgy tűnik, hogy a multiplayerre fókuszáló live-service cím nem tudta meghódítani a rajongók szívét: mindössze néhány héttel a Suicide Squad megjelenése után többen játszanak a régebbi Arkham Knighttal, mint a stúdió új játékával.

A Steam Chartsnak köszönhetően rendkívül egyszerűen megtudhatjuk, hogy mennyire népszerű egy-egy cím, illetve összehasonlíthatjuk azt a platformon lévő játékokkal. A Suicide Squad: Kill the Justice League oldalára lépve látható, hogy az elmúlt 24 órában a legnagyobb egyidejű játékkosszám mindössze 4797 volt, ami nem igazán kimagasló egy többjátékos cím esetében. Eközben 2015-ös Batman: Arkham Knight esetében ez a szám 5011, ami egy egyjátékos élmény, tehát így a két játék összehasonlítása még kínosabbá válik.

Mivel a PlayStation és Xbox konzolok játékosszáma nem ismert, elképzelhető, hogy a játék az otthoni konzolokon lényegesen jobban teljesít, de ettől függetlenül a tény, hogy az Arkham Knight jelenleg népszerűbb a Steamen, mint az egy hete megjelent Suicide Squad, elég sokat elmond a játékról, illetve a játékosok hozzáállásáról.

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Megjelenés: 2024. February 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Batmant most játszottam ki újra PS-en! Egyszerűen fél óránál többet nemtudok játszani az új suicide squaddal, nem köt le úgy mint a régi!
0
0
0
0
no avatar
Többen játszanak az Anthem-el is mint ezzel.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Az Arkham Knight megelőzte a korát. Jövőre lesz 10 éves és arról nem mondod meg, hogy UE3-at használ. Nem véletlenül volt szar portja, mert szanaszét volt turbózva az az UE3. De még mindig a legjobb batman játék lett, ha nem a legjobb Batman story filmel is összehasonlítva.
2
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Mizushio: Igy van, az AK orok kedvenc marad, nem ugy mint ez az uj vmi... :D
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Mizushio: most meg nézd meg UE5-ben milyen játékok készülnek és milyen játékok készülHETNÉNEK. Vicc hogy mindenbe beles*arik minden fejlesztő. Erről a játékról meg ne beszéljünk mert nagyon vicc. Kiadták úgyan azt amit hosszú időre eltoltak mivel hogy negatív volt a visszhang. Hát ez ugyan az az oda vissza igri bugri lövöldözős káosz mint az elején. ÉS egy ilyen stílusú játék nem tud működni.

Kár amúgy mert azt hallottam hogy tök jó sztorija van. Meg amúgy nem lenne ez rossz játék de az alap koncepció maga a játék menet a béna. Meg ez hogy live. Semmi értelme.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ez sajnos előre megjósolható volt!
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Nem csodálkozom rajta egyébként még az Arkham Knight se tökéletes az igaz de legalább van benne élet van lelke ellenben a mai játékokkal azért meglátszik az hogy már csak a pénz számít és semmi más. Nem szeretetből készítik a játékokat és ez a nagy hiba!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ez várható volt.
Külföldi fórumok is ettől voltak hangosak, összehasonlító videók, stb.
A mai világban bátorság kell egy új játékot így kiadni.
0
0
0
0
💬 1
TommyVercetti0_X avatar
@santakigyo: Oda vissza veri az Arkham Knight ezt a lélektelen játékot egy unalmas vacak egy katyvasz lett sajnos mondjuk talán ha írnak rá egy normális sztorit és nem rakják rá teljesen az online-ra és van normális single akkor sokkal jobb lehetett volna de így ennek kövezztek meg érte de én ennek semmi értelmét nem látom.
0
0
0
0
kismadar avatar
Na bumm. Mindig is meglesz az Arkham Knight vissza visszatérő játékosbázisa, még akkor is, amikor már a Suicide Squad szervereit lelőtték(amihez szerintem olyan sok idő nem is kell. 😆)
0
0
2
0
💬 2
tadam00 avatar
@kismadar: De jó, hogy az Arkham Knight ilyen. Én feltelepítettem és ott kilépett amikor a szerverhez kellet volna csatlakozni. Epicen van meg. Ha esetleg valaki tudna mondani egy tippet, hogy mi a baj evvel a Batman játékkal, akkor írja már le, mert eddig mindegyik működött. Csak ez az "utolsó" rész maradt ki emiatt. (Na meg a Suicide Squaddal, de az még meg sincs)
0
0
0
0
kismadar avatar
@tadam00: Nekem steamen van meg, szinte két évente kijátszom újra az egész sorozatot. Ott ilyet én még nem tapasztaltam, amit írtál.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció