Több új játékbejelentéssel készül a nyárra a Square Enix

Szerző: xoki | 2020. June 28. | hír | 17 hozzászólás

A Square Enix az elkövetkező két hónap során több új játékot is bejelent majd, amelyeket eredetileg az idei E3-on láthattunk volna.

A vállalatot a legutóbbi részvényes találkozón kérdezték arról, hogy az E3 hiányában mit terveznek a nyárra. A japán beszélgetés fordítását a Gematsu osztotta meg velünk. A befektetőknek tartott értekezleten azt a választ adták, hogy egy hosszabb sajtókonferencia helyett inkább különálló bejelentésekre számíthatunk, és a tervezett játékaik nagy része már július és augusztus folyamán be fog mutatkozni.

A Square Enix egyébként jelen volt a Sony legutóbbi előadásán is, ahol bejelentették az egyelőre Project Athia néven futó játékukat. Ez a projekt még a fejlesztés korai szakaszában van, szóval lehetséges, hogy most egy darabig nem osztanak meg velünk új információkat róla.

Hogy pontosan milyen játékok bejelentésére készül a Square Enix, egyelőre nem tudni, de jelen állás szerint egy következő generációs Tomb Raider, esetleg egy Final Fantasy spin-off is szóba kerülhet.

Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
na az első 5 tomb raider remake jének tudnék örülni az biztos.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Final Fantasy VII Remake-et nagyon várom meg a Tomb Raider is jöhet,
csak a Tomb Raider-t ne kapkodják el, inkább legyen teljes értékű.
0
0
0
0
💬 1
retek77 avatar
@wgeorge85: Tomb Raider-t szívesen játszanék újra 😀
Új Tomb Raider-t nem egy gagyi sablon story-s valamit
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Jó kis Deus ex felújítás jöhetne. De nagyon nagy minőségben.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Tuhajohn: Amilyen a mi formánk, kiadják a Deus Ex 2-t vagy a Deus Ex: Human Revolution-t remasterelve...
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Palanova: Nem hiszem, hogy ezt megmernék tenni a Deus ex-el. Amúgy elég komoly ellenfele lenne a CP 2077-nek a Deus ex remaster.
0
0
0
0
enslaved avatar
Új Tomb Raider csak akkor, ha megüti a Rise vagy a 2013 - as szintjét, mivel ez a legutóbbi max. dlc - nek volt jó.
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@enslaved: A legutolsót nem bírom végigvinni. Nem gondoltam volna soha, hogy egy TR játékot félbe hagyok. Leülök elé és max 10 perc aztán kapcsolom is ki.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Én azért végig vittem, de mint írtam, dlc - nek lett volna csak való.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Szerintem TR játék nem fog jönni még egy darabig hisz bejelentették, hogy 3 évig biztos nem foglalkoznak a franchise-al bár mondjuk lehet hogy 2021-re bejelentik. 😃

Egy következő Nier-t is adnék vagy egy Deus Ex címet mert nagyon rég volt már egy 😜
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Szabcsiadi: Deus Ex esetében csak egy lenne érdekes szerintem: Deus Ex 1 remaster/remake. Akár folytatás, akár előzmény a CP2077 mellett nem férne meg és az a megjelenése után még legalább fél évig "blokkolni" fogja a többi, hasonló játék megjelenését. Vagyis persze meg lehet jelentetni más cyberpunk stílusú játékot is, csak értelme nem lesz, hacsak nem akkora cím lesz, ami azért a Deus Ex 1-en kívül nem igazán van szerintem, talán a System Shock de azt meg oda vissza tologatják évek óta már...

Új FF még lehet, az FF7 remake mellett elférne, Life is Strange is még lehetséges, bár nem tudom a kieg és a második rész fogadtatása milyen volt, engem nem érdekelt egyik sem. Ha a LiS 1-et viszik tovább, az még érdekes lehet.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Palanova: Life is Strange 3 nem hiszem, hogy lesz mivel a Dontnod kettő másik projekten is dolgozik (ha csak nem megint a Deck Nine készít egyet a kettőhöz bár nem lenne értelme)

A Final Fantasy 16 nem hinném, hogy esedékes. A következő FF az a Remake 2. Epizódja lesz, mivel kétfelé osztották. Talán inkább új IPket kapunk, de eltudok képzelni egy Sleeping Dogs 2-t is 😜 De nagyon remélem, hogy nem jelentenek be egy olyan játékot mint a Just Cause 5
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Tomb Raider 2 remake jöhetne! A Nicobass féle projekt szerintem nem fog elkészülni soha!
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Egy újabb TR játék jöhet bármikor, felőlem lehet egy régebbi rész is mint Remake 😶
0
0
0
0
💬 2
Tibi86 avatar
@LordSzalko: Előrendelés lenne, ha jönne egy új?? 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció