Több mint 50 játékot fognak mutatni az idei PC Gaming Show-n

Szerző: xoki | 2020. June 10. | hír | 13 hozzászólás

Az idei PC Gaming Show-ra eredetileg június 6-án került volna sor, de az Amerikában zajló tüntetések miatt június 13-ára halasztották. Az új időpont bejelentése mellett a PC Gamer megosztott velünk néhány érdekességet arról, hogy pontosan mire is számíthatunk az idei show alatt.

A PC Gamer felfedte, hogy az idei esemény lesz az eddigi legnagyobb exkluzív trailerek, interjúk és bejelentések terén, szóval mindenképpen egy izgalmas show-ra számíthatunk. Kiemelték, hogy a Rocketwerkz alapítója, Dean Hall egy exkluzív interjút ad majd a következő projektjéről; először lesz látható a Surgeon Simulator 2; új trailert mutat majd a New Blood Interactive; a Torchlight 3 rajongók egy speciális meglepetésre számíthatnak; és a Humble Games több új trailerrel is készül.

Ami talán a legérdekesebb, az az Atlus részvételének bejelentése volt. Ha esetleg nem ismernétek, az Atlus egy sokak által kedvelt japán stúdió, akiknek a Persona és a Shin Megami Tensei szériákat köszönhetjük. Ez mindenképpen egy fontos információ, ugyanis az Atlus több mint 30 éves fennállása óta egyetlen egy saját játékot (Catherine Classic) adott ki PC-re is. A rajongók nagyon régóta várnak a Persona 5 PC-s verziójára, szóval remélhetőleg az Atlus a PC Gaming Show-n végre bejelenti majd, hogy készül a várva várt port.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maros avatar
Remélem lesz benne Far Cry is!
0
0
0
0
Twist avatar
Oh, wow. Surgeon simulator 2 😃
0
0
0
0
no avatar
Éééés a legfontosabb kimaradt, Mafiaaaaa trailer! 😃
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@kertdani: Örülök is meg nem is, ki tudja mit művelnek vele. Remélem nem olyan összecsapott lesz mint az utóbbi kettő 😆
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@LordSzalko: Mafia 2 Definitive Edition nem a Hangar 13 projektje volt, hanem a D3T. A Mafia 3-at meg újra kiadták, tudom jól, és elcsépelt volt a játékmenet, de a sztori jó volt, ahogy a Mafia 2 sztorija szintén jó volt.
Inkább a 2K-re kell haragudni, hogy nem engedik a játékot kicsit késni hagyni, hogy jobb legyen. Mafia 2-nek lettek volna teljesen más dolgai is, többféle Endinggel. Mafia 3-ba meg kaptunk volna pl Vito DLC-t, hogy megtudjuk mi történt valójában Joe-val, sőt még Empire Baybe is visszamentünk volna, csak ugye 2K. Azokat nem érdekli más, csak hogy pénzt csinálhassanak.
Hangar 13-ba viszont, ahogy hallottam, a régi Mafia fejlesztői is jelen vannak, szóval reméljük hogy jó irányba viszik. Én mindenképpen meg fogom venni, hiszen a Mafia: City of Lost Heaven számomra egy kiindulópont volt a gaming felé.
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: Én a Definitive kiadásokra gondoltam, az utóbbi kettővel. Bár a harmadik rész alapjaiban is nagyon gyenge eresztés volt, de a definitive edition ezt meg tudta még fejelni egyel 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
@MentaStrike: A Mafia 3 is ígéretes volt a trailerek alapján, aztán kaptunk egy bugos szart, ami a AAA-s címek közelében nem volt! 😆 Ezt a remaket is már több helyen ***ták, pedig meg se jelent! A teljesen új szinkronon át az újonnan berakott küldetések, helyszínek valahogy nem értem, hogy ez miért is jó? Egyáltalán nem lesz olyan, mint a régi volt, és még így is csak a felszínt kapargatjuk. Egyébként én nem várok el semmit egy olyan csapattól, aminek több mint fele, így is ott volt a Mafia 3-nál is, egy szar tükröt nem tudtak megcsinálni... 😆
0
0
0
0
Maros avatar
@kertdani: Az majd jövőre! 😂
0
0
0
0
ZPHU avatar
Június 13. ára halasztották.Ezt ki kellene javítani.
0
0
0
0
💬 3
MoonW avatar
@ZPHU: Köszi, javítva. 😀
0
0
0
0
ZPHU avatar
@MoonW: Szívesen.Gondoltam szólok mert nem mindegy 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
@ZPHU: Tényleg nem. 😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció